2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

loş karanlık odada yaşamak lazımm kaş bıyık saç belli olmaz o zamann

dün kim yazmıştı hatırlamıyorumda belediye barınağa toplıycak beni diye topic olarak barınaklık olduk valla fınfıkım hariçç o temizlendi maşallah

:)))kim demişse doruu demiş valla kaşımı aldırdım niahyet saçımıda kısa kestirdim ama benim asonun ki gibi kıyılamayacak saçlarım yok asooo çok kısa kestirme yavrum sen saçların çok güzel senin ....ama diğer tüyler duroyo hala alllahım şöle adam gibi bi temizlenemedim gitti..

dün kim yazmıştı hatırlamıyorumda belediye barınağa toplıycak beni diye topic olarak barınaklık olduk valla fınfıkım hariçç o temizlendi maşallah
yok kılsal sorunum yok ameliyat olcam diye her yerlerimi parlatmıştımİnşallah uzar en istanbula gitmeden de burdyken ağdacıya da giderim
ay nalan sormaaa annemlerin yatak odası güneş alıyor onların odasındaki aynaya baktım eyvah dedim buy kim şaka gibiyim hele tırnak etleirm nasıl kötü oldu.kimseye diyemiyorum ankaradayım diye ki kimse gelmesinyarın ya da bu akşam kuaföre gidip öyle yayın yapcam ankaradayım diye

kuzum 5250 gr olmuşş 1 ayda 1100 gr almışş boyumuzda 58 cmm
oh maşallah kayraya:)
oh sıhhatler olsun cnm sana.
kocam yüzünden aklım karıştı işte ben de bilemedim ki

oh maşallah kayraya:)

oh sıhhatler olsun cnm sana.
kocam yüzünden aklım karıştı işte ben de bilemedim ki

sağol canım..tatlım kat verdir ya da yeni bi perçem falan kestir ama çok kısaltma saçlarını çünkü öle bakımsız durmuyo hiç tam tersi çok güzel saçların uzatmak çok zaman alıyo tekrar...

canim insallah hepsi gececek demircikte biran önce düzelir onada zor sanada
slmmmm biz aşımızı olduk geldikk
gecmis olsun canim

masallah canim kayraya

kizlar ben dün mercimek köftesi yaptim epeycede yedim gece inanilmaz sütüm olmus hic bukadar olmamisti deneyin isterseniz:87:

Dogum fotoğraflarında gayet güzel görünüyorlardı. Eşin de sen bunaldığın için kendini iyi hisset die öyle demiştir bence..

oy maşallah kayraya, yerim ben onu, gayet ii kilo almış, sütün yaramış kızzz... bi şi sorcam bunlar her ay 1 kg mı almaları gerekio? Hoş benimki geçen sefer sadece 900 gr almıştı, pehhh, besleyememişim çocğumu...

loş karanlık odada yaşamak lazımm kaş bıyık saç belli olmaz o zamann

aynen öle, güneş vurunca feci oluyo ya, ııııyyyyy...

işte o feci oluyo, eğer odaya güneş vuruyosa her şey çok net görülüyo, tırnak etlerinin uzaması da feci oluyo hakkat, iyiki kimseye bi şi dememişsin bende aynı senin gibi yapardım, akşama ya da yarın git bi güzel bakımdan geç sonra hepsine haber ver rahat rahat görüş tatlım... bu arada ağrın azaldı mı nasıl oldun...

bende perşembe ya da cuma gitcem...

merhaba güzel kasım anneleri..
bebekler düzene girdi mi? benim oğlum çok minik bi parça rahatladı gibi ama o huzursuzluk vızvızlanması hiç geçmedi napcam nası düzelecek bu bebek bilmiyorum...gece 12de başlıyo inga inga sabahın 5 6sına kadar bas bas bağırıyo..gaz ilacı veriyorum nurse harvey, gece çayı veriyorum,rezene arada...huysuz ya..yaramaz..gündüz de beni iki dk bırakmıyo mutlaka kucağımda olcak mutlaka ilgilencem..
ne zaman şööle etrafına bakıp kendi kendine durmayı öğrencek yaaaa

bu arada minik oğlumla uçak yolculuğu yaptık..hem de iki kere..aktarmalıydı..çok korkuyodum bağırırsa naparız diye...e tabi gece hiç uyumadığı için sabahın körü uçuş saatlerinde mışıl mışıl uyudu..bi de motor sesi rahatlatıyo kesin arabaya binince de uyuyo hemen...arkamızda oturanlar da ay ne akıllı bebek hiç sesi çıkmıyo diyolar:))) Allahım bi de normal zamanda görseler ya

canim insallah hepsi gececek demircikte biran önce düzelir onada zor sanada

gecmis olsun canim

masallah canim kayraya
sağol zeynep teyzesii

sağol nalancımm artık 3-6 ay beden giyiyoruzz koca adam oldukkkcnm bana doktorumuz aylık 1 kilo normal dedii şimdilik 1 kilo diş çıkarmaya başlayınca zayıflıyolar maleseff

kizlar ben dün mercimek köftesi yaptim epeycede yedim gece inanilmaz sütüm olmus hic bukadar olmamisti deneyin isterseniz:87:

Kız gaz yapmadı mı mercimek köftesi, ay çok da severim valla..

Kudurtmayın beni lennn, zaten mutfağa girip 20 çeşit yapasım var, hasret kaldım mutfağıma, yemek tatlı çörek börek her şeyi yapmak istiyorum, deli gibi yemek yapmak istiyorum, mutfağıma aşeriyorum napim ya çok özledim...

İlerde kızımla birlikte yapcez allah kısmet ederse...

evet mercimek ve özellikle bulgur ve türevleri de çok süt yapıyo ve ben çok denedim..hiç de gaz yapmıyo..gerçi benim oğlum hep huzursuz olduğu için belki farketmiyorum ama kuru fasülye ve nohut hariç hiçbişeyi kısıtlamadım walla

kuru fasulye 2 kere yaptım ben dokunmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…