valla bende doğumdan sonra 1.5 ay kuaföre gitmeyince öle olmuştum, hiç aynada kendime bakamıyordum, hele dışarda yüzümüze güneş vurduğunda düşünsene o kaşlar nasıl gözüküyordur, beeee iğrenç...
dün kim yazmıştı hatırlamıyorumda belediye barınağa toplıycak beni diye topic olarak barınaklık olduk valla fınfıkım hariçç o temizlendi maşallah
yok kılsal sorunum yok ameliyat olcam diye her yerlerimi parlatmıştımdün kim yazmıştı hatırlamıyorumda belediye barınağa toplıycak beni diye topic olarak barınaklık olduk valla fınfıkım hariçç o temizlendi maşallah
ay nalan sormaaa annemlerin yatak odası güneş alıyor onların odasındaki aynaya baktım eyvah dedim buy kimvalla bende doğumdan sonra 1.5 ay kuaföre gitmeyince öle olmuştum, hiç aynada kendime bakamıyordum, hele dışarda yüzümüze güneş vurduğunda düşünsene o kaşlar nasıl gözüküyordur, beeee iğrenç...
kuzum 5250 gr olmuşş 1 ayda 1100 gr almışş boyumuzda 58 cmm
oh maşallah kayraya:)kuzum 5250 gr olmuşş 1 ayda 1100 gr almışş boyumuzda 58 cmm
oh sıhhatler olsun cnm sana.:)))kim demişse doruu demiş valla kaşımı aldırdım niahyet saçımıda kısa kestirdim ama benim asonun ki gibi kıyılamayacak saçlarım yok asooo çok kısa kestirme yavrum sen saçların çok güzel senin ....ama diğer tüyler duroyo hala alllahım şöle adam gibi bi temizlenemedim gitti..
oh maşallah kayraya:)
oh sıhhatler olsun cnm sana.
kocam yüzünden aklım karıştı işte ben de bilemedim ki
maşallah oğluşuna
oh maşallah kayraya:)
oh sıhhatler olsun cnm sana.
kocam yüzünden aklım karıştı işte ben de bilemedim ki
heueheısıtme testını yapptırdıgımız yerkeı dokor 3 saatten once emzırme fln demıstı, bızım kendı doktorumuz demır genetık olarak ırı bır cocuk olcak, e erken dogdugunda da olması gerekenden zayıfmış sımdı toparlıo vucudu onun öğün ihtiyacı dıgerlerınden fazla olabılır her cocuk farklıdır dedı. ne zmn ısterse emsın dedı. benım memelerı dusunen yok :)
canim insallah hepsi gececek demircikte biran önce düzelir onada zor sanadaikimiz de aşırı inatçıyızdır ama bu akrep burcunun ozellıgı galıba :)
y saglık olsun tabı de hastalıklı gıbı dolasıorum rtık etrafta, sureklı yorgun uykusuz gozlerımın altı mor, arada elım kolum tıtrıyo, sırtım belım cok agrıo kocakarılar gıbıyım ne yazık kı.. gencecık yasımda şu düştüğüm hallere bakın , vay basıma gelenler :))
gecmis olsun canimslmmmm biz aşımızı olduk geldikk
evet ya o yüzden ya bu kararsızlığım.saçlarımı gördün mü sen ? belimde nerdeyse çok uzun.kocam çok seviyo saçımı ama ilk kez bugün kestir istiyorsan beğenmezsen uzatırız yakışırsa hep öyle kalır dedi.onun yüzünden kararsız kaldım:S her zaman şiddetle kestirme diyen adam kestir istersen dedi
loş karanlık odada yaşamak lazımm kaş bıyık saç belli olmaz o zamann
ay nalan sormaaa annemlerin yatak odası güneş alıyor onların odasındaki aynaya baktım eyvah dedim buy kimşaka gibiyim hele tırnak etleirm nasıl kötü oldu.kimseye diyemiyorum ankaradayım diye ki kimse gelmesin yarın ya da bu akşam kuaföre gidip öyle yayın yapcam ankaradayım diye
sağol zeynep teyzesiicanim insallah hepsi gececek demircikte biran önce düzelir onada zor sanada
gecmis olsun canim
masallah canim kayraya
oy maşallah kayraya, yerim ben onu, gayet ii kilo almış, sütün yaramış kızzz... bi şi sorcam bunlar her ay 1 kg mı almaları gerekio? Hoş benimki geçen sefer sadece 900 gr almıştı, pehhh, besleyememişim çocğumu...
aynen öle, güneş vurunca feci oluyo ya, ııııyyyyy...
işte o feci oluyo, eğer odaya güneş vuruyosa her şey çok net görülüyo, tırnak etlerinin uzaması da feci oluyo hakkat, iyiki kimseye bi şi dememişsin bende aynı senin gibi yapardım, akşama ya da yarın git bi güzel bakımdan geç sonra hepsine haber ver rahat rahat görüş tatlım... bu arada ağrın azaldı mı nasıl oldun...
bende perşembe ya da cuma gitcem...
kizlar ben dün mercimek köftesi yaptim epeycede yedim gece inanilmaz sütüm olmus hic bukadar olmamisti deneyin isterseniz:87:
demir taaaaaaaaaaaam 1.saat 20 dk uyudu üstümde yaşasınnn. hiç yoktan iyidir valla
evet mercimek ve özellikle bulgur ve türevleri de çok süt yapıyo ve ben çok denedim..hiç de gaz yapmıyo..gerçi benim oğlum hep huzursuz olduğu için belki farketmiyorum ama kuru fasülye ve nohut hariç hiçbişeyi kısıtlamadım walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?