napıyosun peki propcum nasıl sakinleştiriyosun..insan dayanamıyo yaa ööle bağırınca..senle benim oğlanlar aynı sanırım hep huzursuz hep mızmız..ne zaman normal bebek olcaklar yaaa
canim gaz fazla yapmadi ama sütümü arttirdigi kesin türkiyeye gelirsem senin yanina gelmeyi cok isterim beraber güzel yemekler yapardikKız gaz yapmadı mı mercimek köftesi, ay çok da severim valla..
Kudurtmayın beni lennn, zaten mutfağa girip 20 çeşit yapasım var, hasret kaldım mutfağıma, yemek tatlı çörek börek her şeyi yapmak istiyorum, deli gibi yemek yapmak istiyorum, mutfağıma aşeriyorum napim ya çok özledim...
İlerde kızımla birlikte yapcez allah kısmet ederse...
masallah canim benimkide bir ayda bir kilo almisbızımkı de 22 gunde 1100 gr almışbakalım 1 ayı ne kdrla tamamlıcaz :))
slm kızlar..
kızımı bugun kontrolde göturduk... 700 gr almiş.. hastanede işitme testi yaptılar... sorun var dediler kulakları duymuyor.. bende mumkun degil ses duyunca tepkı verıyor başını o yöne çevırmyee çalişiyor, yanlışlık var dedim.. doktor yok yanlışlık dedi... sonuçları doktor a gösterın sizi devlet hastanesine sevk etsın dedi.. bende eşime hemen başka hastaneye gidiyoruz dedim.. doktor a ugramadan çıktık.. başka bir hastaneye gittik.. oranın aletleri daha gelişmiş oldugu belliydi.. test yapıldı.. ve şukür sorun çıkmadı.. dun banyo yaptırmıştım.. kulagına azıcık su kaçmiş.. ondan kapalı gözükmüş.. sorun yokmuş.. çok sevindim... ve hastaneyi bundan dolayı şikayet etmeyı düşünüyorum.. madem hastanesın teknolejiyi takıp et, yada kapat.. insanları böyle tedirgin etmeye hakları yok..
doktordan çıkınca kahvaltıya gittik üskudar a... havada çok guzeldi.. kızım bir guzel uyudu.. rahat rahat yaptık kahvaltımızı.. eve girdik aglamaya başladı... daha yenı sakinleşti...
edecegim tabi prop... bebegın kulakları açılmamış daha diye tedavıye ilaça başlatacaklar.. benım içim eridi.. içim karıncalaştı.. diger hastaneye gitmek hiç bu kadar uzun gelmemişti bana...
benım orada yaşadıgım psıkolejık baskıyı anlatamam.. kadın sakın gidin sevk alın diyor.. ama soracagım raporda var elımde.. iki rapor arasında 1 saat fark ta var.. herşey kayıtlı nasılolsa.. akşam görüşüp avukatla dava edecegim.. başkalarının da canını yakmasınlar böyle....
adiler...
emzirerek sakinleştiriryorum. emerken rahatlıo memede uyuyup kaldıgı kdr uyuyo işte butun gun uyumuodu. son ıkı gundur hıc uyumamıstı 10ar 20şer dk dısında dun doktora gıttım artık lavman yapıldı fecı gazı var zaten. o kdr rahatladı kı lavmandan sonra 7 saate yakın aralıksız uyudu. e gunlerın uykusuzlugu. sızın de gaz mı var ?
kızımın yuzu alerjı olmuş. kullandıgı şampuandan.. hastanede sıra beklıyoruz.. yanıma bır kadın geldı.. bebege baktı ve yorum şu yuzundekı kırmızı alerjı lekesıne.. : aaaa buna adetli iken biri bakmiş.. dıkkat etmedın mı? dedi.. bende o alerjı dedim.. kadın yok yok alerjı degil sen dikkat et o halde iken kımse bakmasın... kadına soracaktım ama sen öylemisin diye.. ya sabır dedim...
zeyn bizim veletler içerde yaklaşık hep aynı ölçülerde gittiler, dışarda da aynı mı gidiolar yoksa :)
asocuuumm kıyamam. gecıcek cıdden sık dısını cnm.
bızımkı de 22 gunde 1100 gr almışbakalım 1 ayı ne kdrla tamamlıcaz :))
nalan cok cekecen vazgecırmek ıcın bak esın hala ugrasıo garıbım,işalla bıran once vazgecer kucukken vazgecırmesı daha kolay:) sen basla calısmalara
yok canım bakımsız değil saçlarım ben de bakım manyaklığı olduğu için çok sık bakım yaptırırım ben.saçlarım bakımsız olsa zaten direk düşünmeden cart diye kestirirdim.bakımlı olduğu ve uzun olduğu için kıyamadım:)
sağol canım. ben bunaldım ama eşimi bilemicem adam sıkıldı bunaldı benden herhalde
canım 2 gündür ağrım var iki gündür tuvalete çıkmalarda ağrı oluyor.Bir de bugün dikişlerim atmaya başladı pıt pıt dökülüyor zımba tellerikıçımı zımbalamışlar resmen doktorumu aradım az önce ağrılar normal mi diye de sabret azcık daha2 hafta 3 hafta sabret dedi.zımba telleri dökülürken etrafı çiziyormuş ondan acı duyuyomuşum.ööfff karnım davul gibi şiş hiç rahat değilim hazımsızlık var doktor sebze meyve ye diyo nasıl yiyim anam ya:S bugün başlıcam artık sebze meyveye gaz olcak ama napalım ben de iyileşemezssem çocuğum için daha da zor olcak:S
aman maşallahbızımkı de 22 gunde 1100 gr almışbakalım 1 ayı ne kdrla tamamlıcaz :))
yesıl mercımek yemegı taze sogan denenmıstır superevet mercimek ve özellikle bulgur ve türevleri de çok süt yapıyo ve ben çok denedim..hiç de gaz yapmıyo..gerçi benim oğlum hep huzursuz olduğu için belki farketmiyorum ama kuru fasülye ve nohut hariç hiçbişeyi kısıtlamadım walla
oy adam olmus masallahkuzum 5250 gr olmuşş 1 ayda 1100 gr almışş boyumuzda 58 cmm
ay bende aynadan tırsar oldum yanaklarımın yanında tuyler cıkmıstı dogumdan sonra gecer dıyorlardı gecmedıdün kim yazmıştı hatırlamıyorumda belediye barınağa toplıycak beni diye topic olarak barınaklık olduk valla fınfıkım hariçç o temizlendi maşallah
benımkıde cıkarıyor bende ıraktımdvm cnm aynen . gece cayını kusuyo cok fecı, rezene verıorum ben de mılupanın yıne
hadı bakalım( sağol propcum valla resmen kıçım zımbalanmış ya:S çıkarken çizdiği içn canımı acıtıyomuş uf.neyse bakalım dayancaz biraz daha
birazdan çıkcam evden kuaföre gitcem seninkine:) haydi bismillah:)
( sağol propcum valla resmen kıçım zımbalanmış ya:S çıkarken çizdiği içn canımı acıtıyomuş uf.neyse bakalım dayancaz biraz daha
aman maşallah
yesıl mercımek yemegı taze sogan denenmıstır super
oy adam olmus masallah
ay bende aynadan tırsar oldum yanaklarımın yanında tuyler cıkmıstı dogumdan sonra gecer dıyorlardı gecmedı
benımkıde cıkarıyor bende ıraktım
hadı bakalım
kestırmeye karar verdın yanı
yuzu pul pul soyulan kuruyan varmı
( sağol propcum valla resmen kıçım zımbalanmış ya:S çıkarken çizdiği içn canımı acıtıyomuş uf.neyse bakalım dayancaz biraz daha
nalan benımkı de panıkleyıp havaya atıp tutmaya baslıo uctu uctu yapıomuş bebem nası korkuo..
bafo favorılerın altında sarı sarı dımı aynen bende de cıktı o sakallar dokulmuo da(
slm kızlar..
kızımı bugun kontrolde göturduk... 700 gr almiş.. hastanede işitme testi yaptılar... sorun var dediler kulakları duymuyor.. bende mumkun degil ses duyunca tepkı verıyor başını o yöne çevırmyee çalişiyor, yanlışlık var dedim.. doktor yok yanlışlık dedi... sonuçları doktor a gösterın sizi devlet hastanesine sevk etsın dedi.. bende eşime hemen başka hastaneye gidiyoruz dedim.. doktor a ugramadan çıktık.. başka bir hastaneye gittik.. oranın aletleri daha gelişmiş oldugu belliydi.. test yapıldı.. ve şukür sorun çıkmadı.. dun banyo yaptırmıştım.. kulagına azıcık su kaçmiş.. ondan kapalı gözükmüş.. sorun yokmuş.. çok sevindim... ve hastaneyi bundan dolayı şikayet etmeyı düşünüyorum.. madem hastanesın teknolejiyi takıp et, yada kapat.. insanları böyle tedirgin etmeye hakları yok..
doktordan çıkınca kahvaltıya gittik üskudar a... havada çok guzeldi.. kızım bir guzel uyudu.. rahat rahat yaptık kahvaltımızı.. eve girdik aglamaya başladı... daha yenı sakinleşti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?