2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napıyosun peki propcum nasıl sakinleştiriyosun..insan dayanamıyo yaa ööle bağırınca..senle benim oğlanlar aynı sanırım hep huzursuz hep mızmız..ne zaman normal bebek olcaklar yaaa

emzirerek sakinleştiriryorum. emerken rahatlıo memede uyuyup kaldıgı kdr uyuyo işte butun gun uyumuodu. son ıkı gundur hıc uyumamıstı 10ar 20şer dk dısında dun doktora gıttım artık lavman yapıldı fecı gazı var zaten. o kdr rahatladı kı lavmandan sonra 7 saate yakın aralıksız uyudu. e gunlerın uykusuzlugu. sızın de gaz mı var ?

canim gaz fazla yapmadi ama sütümü arttirdigi kesin türkiyeye gelirsem senin yanina gelmeyi cok isterim beraber güzel yemekler yapardik
bızımkı de 22 gunde 1100 gr almış bakalım 1 ayı ne kdrla tamamlıcaz :))
masallah canim benimkide bir ayda bir kilo almis

canim cok haklisin zaten doktorlarin agzina bakiyoruz birseyleri varmi diye bide böyle yanlisliklar yapinca insan deliriyor

ben boza içmeyi çok severim.. ama evde degil.. sadece fatih teki vefa ya gider oradakı vefa bozasıcısında içeriz.. arabada ve akşamları.. bardakla arabaya servis yapıyorlar.. çok taze ve guzel oluyor.. ben rahat 2 bardak falan içerim.. ama hamıle iken eşim içirmedi zararlı olur dıye...

bilmiyorum yani ağlayınca hep gazı vara yorumlanıyo ama mesela gündüz rahat bu aralar akşam ve bilhassa geceleri çok bağırıyo..ama kaka yapıyo gaz çıkarıyo ara ara..nurse harvey verdi doktor..onu veriyorum...gazı olsa sallanınca nasıl kuzu oluyo..ya da ne biliim
benimki de ağlayınca memede rahatlıyodu artık ona da kızıyo..saatlerce uyumayınca sürekli em em e tabi süt iyice azalıyo bitiyo bazen..bu sefer ona kızıyo daha çok ağlıyo

ya onu bana da dediler allahm ıtmeyecekmı bu kocakarı huraferlerı

tatlım cok gecmıs olsun dru sıkayet et mutlka sınır oldum bende

asocuuumm kıyamam. gecıcek cıdden sık dısını cnm.
( sağol propcum valla resmen kıçım zımbalanmış ya:S çıkarken çizdiği içn canımı acıtıyomuş uf.neyse bakalım dayancaz biraz daha
birazdan çıkcam evden kuaföre gitcem seninkine:) haydi bismillah:)

oy maşallah...

nalan cok cekecen vazgecırmek ıcın bak esın hala ugrasıo garıbım,işalla bıran once vazgecer kucukken vazgecırmesı daha kolay:) sen basla calısmalara

nasıl olcak o, geceleri eşim salladığı sürece mümkün değil bu, ağladımı hemen panik olup sallıyo...

Allah iyiliğini versin asoş ya, demek senin toto zımbalı şu an...

sabret cnm sabret çok az kalmış, 3 hafta dediğin ne ki...

merhaba hanımlar bebişimle ananesine geldik
ilk defa çıktık dışarı gerçi sağlık ocağına falan gitmiştik ama
gezme olarak ilk defa olacak artık çıkıcam dışarı gerçi 35 gün olduk ama napalım çok sıkıldık
havada güzel di
neti ve sizleri çok özledim oğlumu uyuttum hemen
buraya geldim
özledim sizleri yaa evde net yok görüşemiyoruz

aman maşallah

yesıl mercımek yemegı taze sogan denenmıstır super

kuzum 5250 gr olmuşş 1 ayda 1100 gr almışş boyumuzda 58 cmm
oy adam olmus masallah

dün kim yazmıştı hatırlamıyorumda belediye barınağa toplıycak beni diye topic olarak barınaklık olduk valla fınfıkım hariçç o temizlendi maşallah
ay bende aynadan tırsar oldum yanaklarımın yanında tuyler cıkmıstı dogumdan sonra gecer dıyorlardı gecmedı

dvm cnm aynen . gece cayını kusuyo cok fecı, rezene verıorum ben de mılupanın yıne
benımkıde cıkarıyor bende ıraktım

hadı bakalım
kestırmeye karar verdın yanı

yuzu pul pul soyulan kuruyan varmı

slm söyle, hangı burcu derlerse mukaddesın kızı olan de. işallah kısa donlu hıkayelerımı anlatmaya baslamazlar, 13 senedır oraya gıdıorum da:))

nalan benımkı de panıkleyıp havaya atıp tutmaya baslıo uctu uctu yapıomuş bebem nası korkuo..

bafo favorılerın altında sarı sarı dımı aynen bende de cıktı o sakallar dokulmuo da (

ben cnm pul pul oluyorr nemlendirici sürüyorum havalardan oluyorr

hadi byyyy gidişin zombi gibi ama dönüşün muhteşem olsunn

salaklarr hangi hastane bu asenam

sezen sefa hastanesı ... ikinci hastane ise acıbadem e bakırköy e gittık.... ama içim ne halde deydı anlatamam.. duymaması çunku konuşamaması anlamına gelıyor.. bilirsin sirinevler ile bakırköy arasını.. ne kadar uzun geldi o mesafe bana... ama ben kesın dava edecegım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…