2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende kıyamadım uçlarından al kat ver dedim gitti saçımın yarısı

selam kizlar..
propcum geçmiş olsun demire..

sezencim sizede geçmiş olsun sira bize de gelecek :/

asooo sakin kestirme saçlarini nooluuurrrr

ay cok uzuldum bebecıge ya blogu okudum da bayag pöffff...

aso kestırırsen atma postiş yaptır kendı sacından.

ben karnıbahar bayag yedım hıcbısı yapmadı ne bana ne demıre ama yemegını degıl haslayıp yedım

sağol cnmm saçınımı kestiriceksinn son karar nee

selam kizlar..
propcum geçmiş olsun demire..

sezencim sizede geçmiş olsun sira bize de gelecek :/

asooo sakin kestirme saçlarini nooluuurrrr
herkes kestirme diyor yahu tamam boyunu ellemiyorum sadece kat verdireyim bari.demin aynaya baktım ve hemen geri kaçtım aman allahım neydi o kaşlarım öyle

Kız fınfık kızını daha öncede götürdü sahile diye biliyorum bu ilk değil yani...

ya ne bilim ödüm kopuyo valla, yoğurt, beyaz peynir felanda bi gıdım tüketiyorum o da arada valla, gazı bayadır yoktu neden böle oldu annamadım...valla kafam kızıyo her şeyi yemeğe başlicam yakında...

amin cnm amin...

oraya gidince karar ver bence...

en güzelini yapmışsınız, bizim zilede basıyolar hep gıcık oluyorum...

sorma nalan, bir de bütün karnıbaharı yedim bitirdim sonradan dank etti.. bir gün önceki bir kase aşureye suç buluyordum hala.

hay allah iyiliğini versin, çatlak ya...

evet cnm sıra sizdeee inş. ateşlenmeden atlatır bebişlerimizzz

inşallah sezencim...

demır ustumde uyudu yatırmaya kalktıgım an aglamaya baslıo hemen gerı aldım valla ustumde uyusun napayım. snr gunduz uyumayınca gece gergın ooluo gece de uyumuyo

sezencım asınız gecmıs olsun da bu ateş yapan mı onu mu oldunuz once_? 3asıdan bırı ates ysapıomus ya sadece

bende yeni okudum sarp bebeği ayy kıyamam ya nede güzelll allah ailesine sabır versin dayanmak zor her geçen gün gözünün önünde yavrun eriyoo nasıl dayanılırkii
prpopumm demirede geçmiş olsun kuzum niye huzursuz anlaşıldı demek inş. gaz denen illet bir an önce geçer
cnm evet 3 aşı veremi koldan yaptılar ikide bacaktan karma aşıdan biri zatüreymiş ateş yapanda oymuş bakalım bizde yapıcakmıı deneyip görücezz

hmmm sezen sız de 3unu aynı gun yaptıranlardansınız bızım de haftaya crsamba ya da persembe olcak bakalım. benım oğlum hep huysuz aşı sonrası mıçtım :))

Aso bi saç kolay uzamıyor iyi düşün bence:)
evet ya o yüzden ya bu kararsızlığım.saçlarımı gördün mü sen ? belimde nerdeyse çok uzun.kocam çok seviyo saçımı ama ilk kez bugün kestir istiyorsan beğenmezsen uzatırız yakışırsa hep öyle kalır dedi.onun yüzünden kararsız kaldım:S her zaman şiddetle kestirme diyen adam kestir istersen dedi
ha ha ha gerimi kaçtın
he kız o nasıl kaş öyle aboooooo allahtan normalde kaşlarım çok kalın değil çok kalın olsa çıkmış halini düşünemiyorum

hmmm sezen sız de 3unu aynı gun yaptıranlardansınız bızım de haftaya crsamba ya da persembe olcak bakalım. benım oğlum hep huysuz aşı sonrası mıçtım :))

sağlık ocaklarında 3 bir oluyoo aynı gün maleseff hemşire ateş yapmıyo şimdiki aşılar nadir oluyo ateş dedi eve gidince ağrı kesici ver aşı yerleri ağrır dokunma oralara yeter dedii

Son düzenleme:

dün kim yazmıştı hatırlamıyorumda belediye barınağa toplıycak beni diye topic olarak barınaklık olduk valla fınfıkım hariçç o temizlendi maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…