- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
selam nerelerdeydin kız.ben de hala kontrole gidemedim ankara dönüşü ilk işim doktor işlerimizi halletmek olcakselam kizlar...
berbat durumdayim..doğumdan beri doktora kontrole gidemedim hala sari akintim var..
sanirim bu haftada gidemem çarşamba aşimiz var..yalnizda gidemiorum çoook uzaaak :/
Allaha emanetim walla.
dün gece çok uyandk ööle bi başim ağrioki ağzimdan burnumdan kan boşalcakmiş gibi hissediorum..
selam nerelerdeydin kız.ben de hala kontrole gidemedim ankara dönüşü ilk işim doktor işlerimizi halletmek olcak
selam kızlar, herkes çıldırma noktasında sanırım...
bizim ege'de artık gündüz hiç uyumuyor desem olacak, anlamıyorum nasıl dayanıyor...
hatta bazen esniyor, gözünden uyku akıyor ama resmen inat ediyor..akşamları da 9:30 10 gibi başlayıp 11:00-12:00 ye kadar ağlıyor sonra sızıp kalıyor, sanırım kolik oldu.
allahtan geceleri düzene girmeye başladı gibi, 2-3 satte bir kalkıyor
bide dün akşam çok tuhaf birşey oldu aç olan çocuk salonda emmedi, mememi verdiğimde deli gibi ağladı, mutfakta aspiratörü açıp orada emzirmeyi denedim tuhaf bir şekilde emdi...
bu bebekleri anlamak çok zor, allahım hepimize sabır ve enerji versin...
inşallah yaa inşallahGünaydınlar
Çocuklar gerçektenden çok hızlı huy değiştiriyor, hastalanınca , aşıdan sonra, tatil dönüşü bunlar hep etken birde gün yada ay dönümlerinde huy değiştiriyorlar. hep uslu olan çocuk ayı yada haftası dolduğu an kıyameti koparıyor. kızımdan tecrübeliyim ama inanın bir anda kesiliyor şok olursunuz.
abo birinci ay aşısında böyle olduysanız 2.ayda napcaksınız merak ettim..slm kızlar..
hepınıze geçmiş olsun.. ya sabır demekten başka çare yok...
bugun yavruma ilk aşısı da yapıldı.. topuk kanı vermemiştim ikinci kez onuda aldılar.. zaten ben kızımdan önce aglamaya başladım.. sonra hemşire bebegın bacagını tut dedi. tuttum daha igneyı batırmadan ben çıglık attım.. bana iyimisin sen diye sordu.. hem topuk kanı hem igne canı epey yandı yavrmun.. şimdi içini çeke çeke uyuyor.. eşim zaten dişarıda bekledi.. içeriye giremedi dayanamam diye. tabı bebegın çıglıklarını duyunca onunda dişarıda gözleri dolmuş.. aglaşa aglaşa aşı olup geldik.
selam
bugün benim doğum günüm tamı tamına 30 oldum eskiden her yaşgünümde ağlardım yaşlandım diye şimdi mutluyum çocukluyum diye heralde ama geçen sene bol bol 30 olucam diye sendroma girmiştim zaten pfffffffffff koskocaman '''''30'''''allah bana hayatımın en güzel hediyesini verdi şükürler olsun
bakıyorum topikçe kolik olmuşuz eheeehevalla ben sıyırdım kafayı ama bişey öğrendim propun kolikle ilgili yazdığı yazıyı geçenlerde okumuştum artık ağlasada zırlasada memeyi 2 saate yakın vermemeye çalışıyorum emzikle oyalıyorum kucakta pış pış ama bitmeme ramak kaldı allah hepimize anne sabrı versin
doğum günün kutlu olsun cnmmmm en güzel doğumgünü hediyen kızın bu senenice yaşlara oğlak burcusun dimi eşiminde 1 ocaktı doğumgünü
selam
bugün benim doğum günüm tamı tamına 30 oldum eskiden her yaşgünümde ağlardım yaşlandım diye şimdi mutluyum çocukluyum diye heralde ama geçen sene bol bol 30 olucam diye sendroma girmiştim zaten pfffffffffff koskocaman '''''30'''''allah bana hayatımın en güzel hediyesini verdi şükürler olsun
bakıyorum topikçe kolik olmuşuz eheeehevalla ben sıyırdım kafayı ama bişey öğrendim propun kolikle ilgili yazdığı yazıyı geçenlerde okumuştum artık ağlasada zırlasada memeyi 2 saate yakın vermemeye çalışıyorum emzikle oyalıyorum kucakta pış pış ama bitmeme ramak kaldı allah hepimize anne sabrı versin
selam
canım doğum günün kutlu olsun...eşin ve bebeğinle birlikte nice mutlu senelere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?