2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar. ay çıldırma noktasındayım yılbaşında dışarı çıkmıştık masalı kayınvalideme bırakmıştık zaten bok gibi bir gece oldu kızımı bırakmama değmezdi kocam ilk defa sarhoş oldu kusmaktan harab oldu çocuk bende sıfır alkol herkeste kafa bi milyon ben cin gibi neyse masalın düzeni öyle böyle değil yani acayip bozuldu bütün haftasonu burnumuzdan geldi sürekli ağladı ve kucak istedi hiç kendi başına durmadı şimdi al baştan off ya tükenmek üzereyim uykuyu falan geçtim şöyle dışarıda yalnız yarım saat yürüyüş istiyorum kafamı boşaltmam lazım... Allah hepimizin yardımcısı olsun EASY yöntemini uygulayayım diyorum ama sabiha paktuna bebeklerinizi asla ağlatmayacaksınız diyor 3 yaşına kadar bebekler ne isterse o olacakmış ileride psikolojik gelişimleri için çok önemliymiş bebekler şımarmazmış ilişkiler şımarırmış karı prof olmasa bide 2 çoçuk büyütmüş olmasa pehh diyecem ama dediklerini yapmak çok zorrr

selam kizlar...

berbat durumdayim..doğumdan beri doktora kontrole gidemedim hala sari akintim var..
sanirim bu haftada gidemem çarşamba aşimiz var..yalnizda gidemiorum çoook uzaaak :/
Allaha emanetim walla.
dün gece çok uyandk ööle bi başim ağrioki ağzimdan burnumdan kan boşalcakmiş gibi hissediorum..

selam nerelerdeydin kız.ben de hala kontrole gidemedim ankara dönüşü ilk işim doktor işlerimizi halletmek olcak

selam kızlar, herkes çıldırma noktasında sanırım...
bizim ege'de artık gündüz hiç uyumuyor desem olacak, anlamıyorum nasıl dayanıyor...
hatta bazen esniyor, gözünden uyku akıyor ama resmen inat ediyor..akşamları da 9:30 10 gibi başlayıp 11:00-12:00 ye kadar ağlıyor sonra sızıp kalıyor, sanırım kolik oldu.
allahtan geceleri düzene girmeye başladı gibi, 2-3 satte bir kalkıyor
bide dün akşam çok tuhaf birşey oldu aç olan çocuk salonda emmedi, mememi verdiğimde deli gibi ağladı, mutfakta aspiratörü açıp orada emzirmeyi denedim tuhaf bir şekilde emdi...
bu bebekleri anlamak çok zor, allahım hepimize sabır ve enerji versin...

selam nerelerdeydin kız.ben de hala kontrole gidemedim ankara dönüşü ilk işim doktor işlerimizi halletmek olcak

benim cadidan firsat kalmioki geliim iki muhabbet ediim..şimdi uyudu sandim 5 dk olmadi vaaaaaaaa
diye baario napiim nerelere gideyim bilmiom.
annem geldi dün allah razi olsun evi sildi süpürdü.
kayinvalide rahatsiz kolonoskopi çektirdi kitle varmiş.dr büyük ihtimal kanser demiş.parça almişlar yarin çikacak kesin sonuçlar ama ameliyat olacak %100 alinmazsa kötü olurmuş.kadin 70 küsür yaşinda çok üzüldüm çok ((
eşim perişan durumda başka bi dr a götürdü şimdi bakalim ne dicek

slm kızlar..

hepınıze geçmiş olsun.. ya sabır demekten başka çare yok...

bugun yavruma ilk aşısı da yapıldı.. topuk kanı vermemiştim ikinci kez onuda aldılar.. zaten ben kızımdan önce aglamaya başladım.. sonra hemşire bebegın bacagını tut dedi. tuttum daha igneyı batırmadan ben çıglık attım.. bana iyimisin sen diye sordu.. hem topuk kanı hem igne canı epey yandı yavrmun.. şimdi içini çeke çeke uyuyor.. eşim zaten dişarıda bekledi.. içeriye giremedi dayanamam diye. tabı bebegın çıglıklarını duyunca onunda dişarıda gözleri dolmuş.. aglaşa aglaşa aşı olup geldik.

uykusuzlukta mahvedio bebekleri kesinlikle ağrisi olduğu için uyuyamio daha çok kizio.
çok üzülüyorum karni ağridiği zaman iki büklüm oluyo.dua ediyorum allahim ondan al bana ver o ağriyi diye

c.tesi carrefoura gidelim dedik evde yiyecek bişii kalmadi diye..
başimiza gelmeyen kalmadi.daha gitmemizle tutku bağirmaya başladi Allahim naapsam susmuyo.karni tok eminim.alti temiz daha çikmadan değiştirdim.5 dk lik yol bize carrefour.
eşim gidelim bakalim belki doldurmuştur dedi.
kıç kadar emzirme odasi yapmişlar resmen tek kişilik.içerdeki kadin saolsun çikti bizimki baario diye
altini bi açtim aman tanrim bok enseye çikmiş
yanimda yedek kiyafet var çirilçiplak soymak zorunda kaldim umarim üşütmez.
neyse sakinlesin diye azicikta emzirdim kapida kuyruk vardi çiktiğimda
tam alişveriş bitti ki çok hizli yaptik bir ağlama vuuuaaaaaaaaa diye baario sesi yankilanio etrafta napicaami şaşirdim elim ayağim dolandi.herkes bize bakio.eşim kasada beklio.aldim kucağima aninda sustu sirtimdan ter akti.beni özlemiş sipa

inşallah yaa inşallah

abo birinci ay aşısında böyle olduysanız 2.ayda napcaksınız merak ettim..

slm kızlar.. hepimize bol bol sabır diliyorum. Amin:)
Bizde ilk ay aşımızı olduk neyse ki çok ağlamadı 1 ay daha rahatız bakalım. gaz için bitkisel bi şurup verdi doktor bakalım işe yarayacak mı?
Oğlum da 4800 olmuş zaten 4200 doğmuştu ama 1 hafta küvözde kalmıştı bunlara rağmen iyi kilo almış. benim emzirmekten anam ağlıyo her yerim sırtım boynum ağrıyo o ayrı. yine de çokkkk şükür:))

geçmişi okudum şöylee bi brc rota aşısını sormuş ateş yapmıyo cnm biz cuma günü olduk yan etkisi olmadı

selam

bugün benim doğum günüm tamı tamına 30 oldum eskiden her yaşgünümde ağlardım yaşlandım diye şimdi mutluyum çocukluyum diye heralde ama geçen sene bol bol 30 olucam diye sendroma girmiştim zaten pfffffffffff koskocaman '''''30''''' allah bana hayatımın en güzel hediyesini verdi şükürler olsun

bakıyorum topikçe kolik olmuşuz eheeehe valla ben sıyırdım kafayı ama bişey öğrendim propun kolikle ilgili yazdığı yazıyı geçenlerde okumuştum artık ağlasada zırlasada memeyi 2 saate yakın vermemeye çalışıyorum emzikle oyalıyorum kucakta pış pış ama bitmeme ramak kaldı allah hepimize anne sabrı versin

dün kocam evdeydi 2 tane film izledik duruda sağolsun filmleri izlerken uyudu ama bişey olmaz diye 1 tabak çerez yedim ağzıma etti geceden beri

doğum günün kutlu olsun cnmmmm en güzel doğumgünü hediyen kızın bu sene nice yaşlara oğlak burcusun dimi eşiminde 1 ocaktı doğumgünü

kızlar size bi soru

sezeryan olanlara özellikle

yüzüstü yatmaya başladınızmı?

ya yatagına yatmıyor. iki buklum gogsume yatıp uyuyor.. kıvrılıyor kıvrılıyor.. :))) eger rahat edemezsse basıyor çıglıgı

doğum günün kutlu olsun cnmmmm en güzel doğumgünü hediyen kızın bu sene nice yaşlara oğlak burcusun dimi eşiminde 1 ocaktı doğumgünü

çoook teşekkürler canım

evet oğlak burcuyum eşimde oğlak bi evde 2 keçi

eşininde doğum günü kutlu olsun nice senelere erkeklerin oğlak burcu harika oluyor ama inadı fenaa

geçen doktor bana bu gaz sorunu 4-5-6 aya kadar uzayabilir malesef demişti aman allah korusun biter inşallah hemencik hepimizin gaz sorunu

doğum günün kutlu olsun canim.
bende hamileyken girim 30 a ağir bi sendrom bekliodum ama olmadi:))
ama yinede yaşimi soranlara sölerken bi tuhaf oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…