2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşırı şekilde gezip tozmak istiyorum ama eşimde evden burnunu çıkarmak bile istemiyor geçen gün pencereden bakarken gökyüzünde özgürce uçan kuşlara özendim vallahi, kanat takasım var kendime, totomada bir motor takarım tutabilene aşkolsun :80:

ben premium care ı de beğenmedim fazla.normal prima daha iyi şimdilik.tabi deneyip görcez bakcaz işte karar verene kadar bebek bezi bırakcak bu gidişle
bizim de bodylere kaka çıkınca yıkadığımızda çıkmamıştı 3-4 tane mothercare bodysini çöpe attım amaan onla mı uğraşcam diye.ama leke çıkarıcıyla çıkıyor leke çıkarıcı kullanıyorum şimdi.

önce beyaz sabunla elde çitileyin snr normal yıkayın hiçbişi kalmıyo..

of geberdım yorgunluktn. gezmeye gıttık bgn oglum saolsun pek huysuzluk yapmadı emdı emdı uyudu bı de kucaktan kucaga gezdı mıncık mıncık mıncırdılar yavrumu:) o da cok memnun oldu sırıttı durdu herkese. ama gaz sancısı tuttu mu tabı kı gozu hıcbı ıgormedı. bı suru masaj yaptım yarım saat fln sonra 2 dk fln osurdu rezıl olduk eve geldık ama yorgunluktan bıttım valla. bı kere stresı yetıo ınsana ay agladı ay aglıcak fln. bız de kolık olduk galıba sezenle bıjo soyluodu ya. bu aşı kolık yapıo anladım. 4 gundur ıstısnasız 7-10 arası aglıo bı susuo bı aglıo bı cıglık atıo fln. offff.. ankaraya cıdden ıhtıyacım var. bıkac gun dınlenıcem ısalla. kocam kişisi de hasta oluoımuş galıba ıhlamur kaynattım sımdı. bı de bebemı yaladı durdu butun gun. işalla hastalık bulastırmaz yavru kuşuma (

zaten bu bezler yüzünden kakalanan bodyleri atsak bodysiz kalır bebelerimiz, bende kosla koyayım bari,sağol canım...

sağol prop, beyaz sabunla çitileyip küçük tüpün üzerindede kaynatırım olmazsa, eski usule dönücez ne yapalım
Demire de geçmiş olsun canım inşallah bir an önce kolik illetinden kurtulur, insan misafirlikte bile çocukla rezil oluyor dimi? burnundan geliyo bazen...

amann bnm oğlanda 2 gundur kabız, bok yapsın valla her yerı temızlemeye razıyım.

ben prıma premıum care kullanıyorum ama yenı cıkanından yenılerde dry max yazıyo alırken dıkkat edin dry max yazmayanlar bı poka yaramıyo

Arkadaşlar merhaba,
Çocuklarınızın ve sizlerin fotoğrafları üzerinde güzel çalışmalar yapıp bunları buzdolabı süsü haline getiriyorum. İlgilenenler ve merak edenler Facebook üzerinden Mıknatıslı Fotoğraf Dünyası yazarak sayfama ulaşabilirler...

bizde geçen cuma misafirliğe gittik bizimkinin uyku düzeni tamamen altüst oldu gece 3e kadar uyumadı nazarmı değdi bilmiyorum artık,
annemde vardı birde ama anam sağolsun eline örgüsünü almış ablamın görümcesinin bebeğine yelek ördü tüm gece boyunca sağolsun, babasıda bütün gece play station oynadı, benimse kollarım koptu bebe oyalamaktan... daha ne diyeyim ben, nerelere sığınayım????
böyle misafirliğe gideceğime evimde otururum daha iyi dedim sonra annem dün kırk uçurmaya çağırdı protesto ettim gitmedim vallahi

bnmkıde kabız bgn 2.gunu dolduruyor hangı fitil cnm gercı zeytınyağı surdum,içirdım etkı eder mı bılmıom

amann bnm oğlanda 2 gundur kabız, bok yapsın valla her yerı temızlemeye razıyım.

bizimkide uzun süre yapmayınca böyle bir performans gösterdi zaten, bende şaşırdım hemen babasını çağırdım çünkü ensesine kadar çıkmıştı resmen, darısı başına o zaman tez zamanda

premium care i ben de beğenmedim. normal primaya dönücem.

kızlar yaa bişey sorcam. yarın rota aşımız var. ateş yapıyo mu bu meret? bi de yıkayabiliyoruz değil mi bebekleri aşıdan sonra??

Herkese iyi akşamlar,umarım anneler ve bebekler iyidir.Bugün 40mız çıktı bugün ,2 arkadaşa gittik gezmeye,yumurtalarımızı aldık geldik hiç üzmedi kızım gezmelerde bizi maşallah Allahım inşallah ağlamaları azalır artık

evet malesef kaka lekeleri çıkmıyo,leke çıkarıcılar bazen işe yarıyo

huggiesi ben kullanamadım çok kalın ve sert geldi.permium care kullanıyoruz,şimdilih memnunuz ama fazla kaka yaptığında ve gevşek bağlanmışsa beline kadar çıkıyo kaka

geçmiş olsun propcum,offf bizimkidemi kolik acaba? gece saat 11-4 arası durmadan ağlıyo,hemde sesi kısılana kadar tam yorgun düşüp uyuyacakken basıyo çığlığı.Koolik böyle bişeymi acaba:26: inşallah bugünden sonra düzelir

premium care i ben de beğenmedim. normal primaya dönücem.

kızlar yaa bişey sorcam. yarın rota aşımız var. ateş yapıyo mu bu meret? bi de yıkayabiliyoruz değil mi bebekleri aşıdan sonra??

rota aşısı ağızdan damla şeklinde veriliyomuş sanırım,o nedenle yıkanabilir heralde

2.ay kontrolünüzde sor ya da ara sor bakalım ne dicek canım ya:S için rahat eder hem seninde
ayin17sinde asi icin gidicem ozaman sorarim artik

bizim badilerimizde hep sari kaka izi gitmiyor malesef

üffff ağlıyoruz hala bu saat oldu,annenesi kucağında sallayıp susturmaya çalışıyo,3 dk susup 20dk ağlıyo,sonra bi daha bi daha,böyle devam ediyo

delirdim sıyırdım valla bugüne kadar emen uyuyan çocuk bugün ne olduysa uyumuyor da emmiyor da.her zaman emerek uyuyakalırdı şidmi emmiyor huy mu değiştirdi nazara mı geldi bilmiyorum artık acayip gerdi beni acayip.

her gün yeni bir maceraya uyanyoruz sürekli huy değiştiriyorlar umarım geçici bir durumdur gerçekten zor bende çok gerildim teyzesine verdim yere koyunca basıyor çoğlığı illa kucakta olacak tutmak yetmiyor evin içinde yürüyecek

kızlar bende premium care kullanıyorum çok memnunum eğer sırtından kaka çıkıyorsa belki beziniz küçük geliyordur belki...ben omo baby deterjan ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum hiç kaka izi kalmıyor

bende süt falanda kalmadı 6 saat ara verdim sağmadım 100 ml çıktı tek seferde 90 ml içiyor zaten yarısını kusuyor mama kaçınılmaz son oldu(( kusan bebekler için aptamil ar varmış onu soprucam doktora bakalım işe yarayacakmı yine bir doktor tavsiyesi aldık unarım iyidir ne zormuş doktor bulmak

Arabayla gezdik geldik uyusun diye banamısın demedi,tam 40dk dolaştık,uyudu derken tekrar başladı ağlamaya :83: şimdi memede.Allahım bebeklerimize huzur sağlık ve uyku ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…