2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla rahat edersin cnm ii olur, benim kocamda çok çeşit yapma artık dio adamın zaten aklı gidio ben mutfağa girecem die bir sürü yemek yapıyorum adamın ifalahı kesiliyo yemekten sonra bana gelen misafirlerde nolur fazla bi şi yapma die yalvarıyorlar çok komikler ya yaparsın istemezler yapmazsın isterler çok tuhaf bu insanlar...-tatlicadiarzu-

Herkese günaydın :) Ben iki saat uyudum geldim geçmişi okudum sırf yemek konuşmuşsunuz. Şu an canım püre ve cacık istiyo hem de çooook istiyo, aşkolsun hepinizeeyvahedigeldismile

Cacık tamam da püre 2 saatlik iş o kdr ayakta durup uğraşamam onla

nıye ayakta durasınkı ben patateslerı soyup haslıyorum sonra blendrla 2 dkta ezıyorum ıcıne yag sut kasarı eklıyorum ssoyle bı cevırıyorum tamam anlatırken uzun oldu ama cabuk oluyo ya.

benimde cnm cacık çekti bendemi yapsam ne evdede bir sürü şey var ama eşim beni öldürecek valla...-tatlicadiarzu-

kızlar bende kaçtım kocam geldi sofrayı hazırlamam lazım hepinize ii akşamlar belki sonra gelirim tekrar...

eşim aradı 1 saat falan geç gelicekmiş ben yemeğimi yedim canım sıkıldı bakiim dedim ama kimse yok galibaaa...
bu 2li test için paramı ödeniyor kıslarr. ben özel hastaneye gidiyorum ayrıca ücret ödücekmiyim. hiç bir bilgim yok :1no2:

tabi cnm testler için de ayrı para alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…