kızlar ben listeye nerden bakabilirim?
ah canım yaa... ben her doktora gittigimde korkuyorum... kötü bir ahber almaktan. insallah bebeğim iyidir sağlıklıdır... :Saruboceq:
sorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan
kızlar ben listeye alınmadımmı acaba ondan mı kimse cvp vermiyor
nalan hangi sigorta var sende ben anadolu sigortalıyım hic para ödemiyorum doğum teminatım var. sen arastırdın mı
ben cıkıyom kızlar hepinizi cok seviyom kendinize ve bebislerinize iyi bakın zemuszemus
sen ister buraya ister özelden bafoya bilgilerini yaz bafo gelince seni listeye ekler
son sat, kilo, yaş, tahmini doğum tarihin, eğer kalp atışlarını yada keseyi gördüysen onlarıda yaz bafo seni ekler görünce
ama uzun süre girmeyenler listeden siliniyo cnm haberin olsun
bu arada hayırlı uğurlu olsun cnm allah tamamına erdirsin
teşekkür ederim sağol allah hepimizi işallah hayırlısıyla bebklerimize kavuşuruz ben bafoya özelden msj at ekleyecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?