2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlaarr.
ne de çok şey yazılmış bugün.

eren sezen senin adına çok sevindim canım.gözün aydın.maaşallah bebişine de.

bizim epeydir bklenen bi bebek olduğu için kan tahlilinin ardından dayanamayıp hemen söyldik herkese.şükürler olsun ki bi problem çıkmadı şimdiye kadar.aslında o kadar erken söylemek te iyi değil.

nalan hangi sigorta var sende ben anadolu sigortalıyım hic para ödemiyorum doğum teminatım var. sen arastırdın mı

canım gözünaydın.Bak yaptığın sıkıntı boşunaymış gördün mü?Tabi hepimizde bu ister istemez oluyor.Cuma gideceğim ben de .inşallah herşey yolundadır,bebişlerim iyidir:Saruboceq:

kızlar ben listeye alınmadımmı acaba ondan mı kimse cvp vermiyor

sen ister buraya ister özelden bafoya bilgilerini yaz bafo gelince seni listeye ekler

son sat, kilo, yaş, tahmini doğum tarihin, eğer kalp atışlarını yada keseyi gördüysen onlarıda yaz bafo seni ekler görünce

ama uzun süre girmeyenler listeden siliniyo cnm haberin olsun

bu arada hayırlı uğurlu olsun cnm allah tamamına erdirsin

bnm bulantılarım çok fazla ya dün cok az bişi yiyebildim
bugün daha iyiyim
sizin nasıl bulantılarınız
bir de hiç iş yapasım gelmiyor ya yatayım ya da uyuyayım

teşekkür ederim sağol allah hepimizi işallah hayırlısıyla bebklerimize kavuşuruz ben bafoya özelden msj at ekleyecek .

kızlar herkese çok teşekkür ederim umarım allah hepimizi bebişlerimize kavuşturur. ben de bu ayın 25 de dr gidicem bebeğimin kalp atışlarını duyucam işallah ben çıkıyorum midem çok fena yarın görüşürüz hepinize iygecceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…