- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
ee söylemdimi tahminini canım sorun olmamasına çok sevindim senin merak ettik dünngünaydın arkadaşlar
şimdi dr dan geldim herşey normal güzel dedi dr muz kalp atışlarını dinledik küt küt atıyordu
bu sefer başka bir dr a gitmiştim bu dr dan memnun kaldım
cinsiyeti de tahmin etti ama çok erken dedi hemen kendinizi adapte etmeyin dedi
canım doktorum bana şurup verdi miden yanınca bi kaşık iç geçer ve bebişe zararı yok dedi sende ondan al istersenAllahım ben bu mideyle napıcam böle. sürekli bişeyler yediğim halde midem hep yanıo. kendimi sürekli aç hissediyorum ben yaa ohaoldumsmileohaoldumsmile
günaydın arkadaşlar
şimdi dr dan geldim herşey normal güzel dedi dr muz kalp atışlarını dinledik küt küt atıyordu
bu sefer başka bir dr a gitmiştim bu dr dan memnun kaldım
cinsiyeti de tahmin etti ama çok erken dedi hemen kendinizi adapte etmeyin dedi
ee söylemdimi tahminini canım sorun olmamasına çok sevindim senin merak ettik dünn
tahmin ne???dün giremedim canım bilgisayarım servise gitti
bugün geldi
tahminini söyledi
ben dedi 8.hafta da bile bildim dedi.
bende tedirgindim tekrar lekelenme olmadı ama insan yine de rahat olamıyorboshayallersmile
tahmin ettiği kızmı erek mi
hımm tomurcuk demekk senin içine doğan neydi ilk baştan berievet tatlım bebeği baya bi oynattı içeride görebilmek için
tomurcuk görüyorum erkek diyebilirim ama biraz daha bekleyelim dedi
hayırlısı olsunnnnkaydirigubbakcemile5
hımm tomurcuk demekk senin içine doğan neydi ilk baştan beri
evet tatlım bebeği baya bi oynattı içeride görebilmek için
tomurcuk görüyorum erkek diyebilirim ama biraz daha bekleyelim dedi
hayırlısı olsunnnnkaydirigubbakcemile5
kanama niye olmuş peki doktor ne dedi
benim ilk başlarda kızdı ama geçen hafta eşime dedim ki sanırım erkek dedim içimden öyle geçiyor dedim
daha tabi kesin değil aklinialirimsmile:ecrin_bebek:[/QUOT sağlıklı hayırlı olsunda cnmm inş.değişmez tahminde
Merhaba kızlar, ben aslında inşallah aralık annesi olucam. Size sormak istediğim bişey var. Dün ilk kontrolümüze gittik SAT a göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalık çıktı bebeğim, doktor gelişimi yavaş olabilir yada geç döllenme olmuştur dedi, benim adet düzensizliğim yoktu, o yüzden biraz endişelendim. Bu gibi durum yaşayan var mı aranızda? Biraz sakinleşmeye ihtiyacım var...
işin yarısı bitmiş ama en zoruda eşyaları yerleştirmek haftaya bayağı yorucu olucak yanına annen kayınvaliden gelsin sen tek başına yapmaslm kızlar.. herkese gunaydın ben geldım.. dun giremedım... çok yogundum.. akşamda erkenden uyudum...
ev temizligi bitti... perdelerde oldu.. inşallah bu hafta taşınacagız.. eşyaların gelemesını bekliyoruz....
bu arada eşim çok nazlı ve abartılı bır hamıleleik senın sankı diyor..:))))
erkek bebekleri daaha önce tahmin edilebiliyomuş.bi sonraki randevun nezman
merhaba esracım benimde sad 16 şubat ama benimde bebeğim 7 haftalık olması lazımken benimde gec calışmış yumurtalarım 2tane doktora gittim ilk gittiğim bayan doktortar esenlerde avacennada beni çok korkuttu bir hafta rapor verdi düşük tehlikesi var dedi bebeğin etrafında kan pırtısı var dedi bu bizim için düşük tehlikesi dedi neyse bunun ardından bir hafta sonra aynı bayana gittim gene dedi kalp atışı yok gelişmiyor sanırım dedi olmazsa alıcaz dedi bıraktım ensarhatanesine gittim buradaki bayanda göremedi bebeğin kalp atışlarını bugün için randevu vermişti gitmedim gecen perşembe yengem sayesinde gaziosmanpaşa özel hastanesine gittim oradan içim rahat cıktım ama genede herşeyim yarın belli olucak oyüzden birde sende içini rahat tut allah nasip ederse bizlere bu bebekleri zaten olur etmezse naparsak yapalım olmaz herşeyin hayırlısı olsun herkes için
işin yarısı bitmiş ama en zoruda eşyaları yerleştirmek haftaya bayağı yorucu olucak yanına annen kayınvaliden gelsin sen tek başına yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?