bijouxla satımız aynı hamile kaldığımız gün aynı hemen hemen o yüzden tahminde bulundum kendimi erkek hissediyorum tabi onuda hamilelik sitesinde görmüştüm adet bitiminden hemen sonra döllenme olmuşsa erkektir adete yakın olmuşsa kızdır diyodu banada doktorum adetin bittiğihafta kalmışsın dedi satla birebir çıkıyo bebişin ölçüsüMüneccim hanım benimkini de söyleyiverseniz :) Benimki ne sence :)
kıss şimdi sallarım olmaz bişey doğmuyo valla bizide satlarımız aynı olduğu için tahmin ettimMüneccim hanım benimkini de söyleyiverseniz :) Benimki ne sence :)
bijouxla satımız aynı hamile kaldığımız gün aynı hemen hemen o yüzden tahminde bulundum kendimi erkek hissediyorum tabi onuda hamilelik sitesinde görmüştüm adet bitiminden hemen sonra döllenme olmuşsa erkektir adete yakın olmuşsa kızdır diyodu banada doktorum adetin bittiğihafta kalmışsın dedi satla birebir çıkıyo bebişin ölçüsü
bijouxla satımız aynı hamile kaldığımız gün aynı hemen hemen o yüzden tahminde bulundum kendimi erkek hissediyorum tabi onuda hamilelik sitesinde görmüştüm adet bitiminden hemen sonra döllenme olmuşsa erkektir adete yakın olmuşsa kızdır diyodu banada doktorum adetin bittiğihafta kalmışsın dedi satla birebir çıkıyo bebişin ölçüsü
bi kaç yerde okudum adet hemen bitimindeki hafta hamiş kalmışsan erkek olma olasılığı yüksek seninde hakkıdır o zaman mesela begümün geç döllenme olmuş onun kız olma ihtimali varE benim de SAT la bir cıkıo ılk gunden berı bu erkek mı demek oluomus eyvahedigeldismile
valla rahat edersin cnm ii olur, benim kocamda çok çeşit yapma artık dio adamın zaten aklı gidio ben mutfağa girecem die bir sürü yemek yapıyorum adamın ifalahı kesiliyo yemekten sonra bana gelen misafirlerde nolur fazla bi şi yapma die yalvarıyorlar çok komikler ya yaparsın istemezler yapmazsın isterler çok tuhaf bu insanlar...-tatlicadiarzu-
bnm bulantılarım çok fazla ya dün cok az bişi yiyebildim
bugün daha iyiyim
sizin nasıl bulantılarınız
bir de hiç iş yapasım gelmiyor ya yatayım ya da uyuyayım
İlk kimin cinsiyeti öğreneceğinden çok ilk önce kim bebeğinin hareketini hissedecek onu merak ediyorum. şimdi internette onu araştırıyordum. en erken 13. haftada hissedilebilirmiş. bazısılarına içinde hava kabarcıkları, bazılarına da kelebekler gibi gelmiş.. çok merak ediyorum.. çok hoş olur ilk defa hissetmek..
günaydin hanimlar ben kizima hamileyken16. haftada hissetim hareketini harekette bir göz kirpmak bir damar atar gibi bir hareketti üzerinden 14 sene gecti ama o duyguyu hic unutmuyorum cok mutlu olmustum darisi tekrar hepimizin basina:Saruboceq:
bi kaç yerde okudum adet hemen bitimindeki hafta hamiş kalmışsan erkek olma olasılığı yüksek seninde hakkıdır o zaman mesela begümün geç döllenme olmuş onun kız olma ihtimali var
bi kaç yerde okudum adet hemen bitimindeki hafta hamiş kalmışsan erkek olma olasılığı yüksek seninde hakkıdır o zaman mesela begümün geç döllenme olmuş onun kız olma ihtimali var
günaydın cnm yok ya bende merak ettim barays gittimi acaba doktoraBaraystan haber varmı
doktora gıdecektı
günaydın begümcüm aa ablanın geç dölleme ve kızmıydı seninde kız olur inş.allah gönlüne göre cersin canımayyy sezenim hayırlısı tabi ama kız çok istiyorum var ya. ablamdada geç döllenme olduydu 1 hafta. kız onunda. benimde mi öyle olur ki sositosositosositososito bakalım sağlıklı olsunda. ama kız hep hayalim opuyorumnanaktan
Şimdi söyle ki olayın adetle bi ilgisi yok yumurtlamayla ilgisi vardiye bılıyorum.Yumurtanın çatladığı gün yumurtanın salgıladığı kimyasallar Y kromozomlu spermleri daha çok çekiomuş ve Y kromozomlu spermler az yaşadığı için hemen o gün girdiler girdiler yoksa geberip gidiolarmış. Xkromozomu taşıyan spermler ise daha uzun ömürlü oluomuş. Ben hamile kalmadan hemen önce Ankaraya annemleri ziyarete gitmiştim, gitmişken de jinekoloğuma uğrasmıştım ki smear testi yaptırıyım diye. Kadın demişti ki pazar günü yumurtlıcaksın ( 20 şubat) bak dedi cuma cmts pazar ve pzts sevişin hamile kalmazsan dişimi kırarım dedi, ben de he tamam dedim, pazar günü ve pzts erken saatlerde sevişirseniz erkek olur, diğer turlu kız olur dedi ( %90 ihtimalle ama kesin değil ) Bu işte spermlerin omurlerıne gore hesaplanıomuş. Benimkinin kız olma olasılığı %90 yani doktorumun dedıgıne gore. Kesın hamıle kalcaksın dedı kaldım, cınsıyetı de tutturursa pes dıcem kadına artıkın :)))
tabi bunlar işin eğlenceli kısmı.. Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin gerisi hiç farketmez..
dün amerikada yayınlanan lost bölümünü indirdim aklinialirimsmile şimdi heyecanla onu izlicem görüşmek üzere...delikafadulden
tabi bunlar işin eğlenceli kısmı.. Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin gerisi hiç farketmez..
dün amerikada yayınlanan lost bölümünü indirdim aklinialirimsmile şimdi heyecanla onu izlicem görüşmek üzere...delikafadulden
hadi iyi seyirler tabiki biz meraktan tahmin yürütüyoruz allahın dediği olur be bizde yakın zamanda öğreniriz inş..tabi bunlar işin eğlenceli kısmı.. Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin gerisi hiç farketmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?