2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım hep takip ediosan http://diziport.com/
burdan butun dızılerın butun sezonlarını seyredebılırsın ındırmeden gır bı bak derım cok rahat edersın ben hep burdan takıp edıyorum
ben HD indiriyorum canım kaliteli kaliteli izliyorum. orası parça parça oluyor.. bi de diziporta geç düşüyo dayanamam ben o kadar eyvahedigeldismile çarşamba günleri sabah ilk yaptığım şey lost indirmek oluyo. bi de eşim sonradan izliyo o yüzden biriktiriyorum bölümleri bilgisayarda canım..
YAAAAAAAAAAAAAAAA BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:gitme:

İZLEYEBİLSEM KESKE:gitme:
ben sana anlatim gelip istersen izledikten sonra kaydirigubbakcemile3

günaydın cnm yok ya bende merak ettim barays gittimi acaba doktora

dün gidicekti die biliorum. ama gelmedi daha. gitmiş olması gerek. bugün gelir inşallh

günaydın begümcüm aa ablanın geç dölleme ve kızmıydı seninde kız olur inş.allah gönlüne göre cersin canım

amin canım önce sağlık sonra gönlümüze göre inşallah :Saruboceq:

kesinlikle canım sağlık ön planda elbette. ama herkesin gönlündede bi ayşe ali yatıyodur aklinialirimsmile
hadi sana ii seyirler :içelim:

günaydın kızlar.nasılsınız.benim içme ilk öğrendğimde hep erkek doğuyoda.şu sıralar kız da olabilr diye geliyo.ne diye sevsem şaşırıyorum.:hulya:gamyoncuiremsu

Merhaba kızlar, ben aslında inşallah aralık annesi olucam. Size sormak istediğim bişey var. Dün ilk kontrolümüze gittik SAT a göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalık çıktı bebeğim, doktor gelişimi yavaş olabilir yada geç döllenme olmuştur dedi, benim adet düzensizliğim yoktu, o yüzden biraz endişelendim. Bu gibi durum yaşayan var mı aranızda? Biraz sakinleşmeye ihtiyacım var...

günaydın kızlar.nasılsınız.benim içme ilk öğrendğimde hep erkek doğuyoda.şu sıralar kız da olabilr diye geliyo.ne diye sevsem şaşırıyorum.:hulya:gamyoncuiremsu

sen sadece bebeğim diye sev şimdilikk alimi ayşemi belli değil çünkii

ben kızımmm die seviyorum bazen sonra oğluşum deyiveriyorum. unutuyorum sürekli bebeğim demeyi

ben varım canım ben hihoyyyt
o durumu bende yaşadım hala yaşıorum. beni çok korkuttu doktor başta. geç döllenme çıktı o da. kalbini ferah tut. seninde öyledir

kızlar benim bi oğlum var.ikinci bebeğimi kız istiyorum.başka çocuk yapmayacağım için bi de kızım olsun istiyorum.tabiii öncelik sağlıklı olsun.erkek olursada iki erkek olarak iyi arkadaş olurlar yaş aralığıda çok az çünkü.ama yinede evde hep erkek popülasyonu istemiyorum.
oğlumda hamile kaldığım andan itibaren oğlum olacanı hep hissettim.hatta emindim garip bi duyguyla.hatta doktorum 8 haftalıkken bana muayene esnasında bence oğlun olacak dedi.ve 8 haftalıkken yaptığı yorum tuttu.neye dayanarak söylediğini ise açıklamada hiç.
şimdi ise hep kız hissediyorum.bu sefer hislerime güvensemmi bilmiyorum.belki kız istediğimden öyle hissediyorumdur.ilk hamileliğimde topikte üç dört kişinin dışındak herkesin oğlu olmuştu.bakalım bu topikte öne hangi cinsiyet geçecek

çok normal canım hiç endişelenmene gerek yok hayırlı olsun

hayırlısı olsun allah gonlune gore versın canımcım

inş.kızın olur canımm allah herkezin gönlündekini versin önce sağlık tabikide

allah önce sağlıklısını hayırlısınıversin sonra hepmizn gönlünden geçeni versin:Saruboceq:

sağol canım, peki ne zaman gelişim sorunu olmadığını anladınız?

8.haftada anladı doktor geç döllenme olduğunu. kalp atışını dinlemek için gitmiştim doktora. ozaman belli oldu. 1 hafta geç döllenme var şuan bende. 1 haftada bebek geriden gelio. etti 2 hafta. şuan ne durumda bilmiorum ama. 30 nisanda randevum çünkü. doktor çok ii beslen o arayı kapatır bebek korkma dedi

Allahım ben bu mideyle napıcam böle. sürekli bişeyler yediğim halde midem hep yanıo. kendimi sürekli aç hissediyorum ben yaa ohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…