gecmis olsun canim yorma kendini dinlen
Kocamdan sabah zılgıt yedim ama gömleklerim niye ütülememiş diye, valla 10 tane gomlek utulencek nası dınlenıım :)
ben 3 kilo aldım canım dün bebiş normal ölçüden 2 gün ilerde çıktı önde gidiyoruz doktorum öyle dedi yediklerim yaramış hem ona hem bana:roflol:
bak gelirsek çok kızarız kocana...)))) yormasın senı...kötükedihüso
bak gelirsek çok kızarız kocana...)))) yormasın senı...kötükedihüso
Saol cnm. Bu arada bız de tasıncaz bu hafta sonu tasınalım ıstıyorum artık ama bakalım ne gun tasıncaz Hayız evımızı de kıraya verdık 23unden once cıkmamız lazım gelıp kıracı kovacak bızı gıtsenıze dıye :)
10+4 bugünmaşallah canım kaç haftalık oldun
Merhaba kızlar, ben aslında inşallah aralık annesi olucam. Size sormak istediğim bişey var. Dün ilk kontrolümüze gittik SAT a göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 haftalık çıktı bebeğim, doktor gelişimi yavaş olabilir yada geç döllenme olmuştur dedi, benim adet düzensizliğim yoktu, o yüzden biraz endişelendim. Bu gibi durum yaşayan var mı aranızda? Biraz sakinleşmeye ihtiyacım var...
ben kaçar kızlar gezmeye gidiyorummm görüşürükkk
aynen yormasin seni oraya gelirsek gorur o zilgiti kötükedihüso
Hahahahah.. Guldurme ayol guldukce daha cok agrıo karnım :)))
Kocam da bı korktu sımdı valla, hahahahaha cok eglendım
Sız nerden nereye tasınıosunuz uzak mı mesafe?
canım rennie duo yanınca 1 kaşık iç dedi şurubu
7. haftadayım.. 52 gibi hamile kaldım.. şuan 54 olmuşum.. sabah tartıldım..(((
Kocamdan sabah zılgıt yedim ama gömleklerim niye ütülememiş diye, valla 10 tane gomlek utulencek nası dınlenıım :)
ben kaçar kızlar gezmeye gidiyorummm görüşürükkk
ha ha ha deliii bence kocan bu hayali duymasınn ay gidicem gidemedimmAy kızlar cok yaşayın yahu çok eglendım. Kafamda cnalandırıyorum sımdı bı suru kadın boyle sızın smıle lar gıbı kızarmıs bozarmıs sınırden ellerınde oklavalar benım kocama saldırıolar fln. Boyları yetmıo kafasına vurmaya boyle zıplayıp hopluolar Acayıp bı goruntu bayıldım :))))alsanaalsanasmile
çok zor biliyorum.. iş yapma.. yardımcı al yanına..yorulma....
uzaga mı taşınıyorsunuz...
bizde bu hafta kesin gideriz galiba.. mobilyalar teslim olsun diye bekliyoruz...
ha ha ha deliii bence kocan bu hayali duymasınn ay gidicem gidemedimm
günaydın arkadaşlar
şimdi dr dan geldim herşey normal güzel dedi dr muz kalp atışlarını dinledik küt küt atıyordu
bu sefer başka bir dr a gitmiştim bu dr dan memnun kaldım
cinsiyeti de tahmin etti ama çok erken dedi hemen kendinizi adapte etmeyin dedi
Biz işte şişliden kağıthaneye gitcez de evden eve naklıyat tutulcak ben bı tek kıyafetlerımızı kolılerım onun dısında elımı surmıcem yrn da temızlık var o evde sımdı yarın kadını goturcem orda basında beklemem lazım soguk buz gıbı evde ııyyyyy oturcak yer bıle yok beklemesem mı acaba basını :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?