2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok zor biliyorum.. iş yapma.. yardımcı al yanına..yorulma....

uzaga mı taşınıyorsunuz...

bizde bu hafta kesin gideriz galiba.. mobilyalar teslim olsun diye bekliyoruz...

endişelenme cnm geç döllenmedir benimde bi hafta geriden geliyo, başta 2 gündü sonra 1 hafta oldu ama dr. bunun bi önemi yok dedi, şu anki ölçümler tam net ölçümler deil zaten ileride biraz daha büyüdüğünde öne bile geçebilir dedi, ultrason aletinede bağlı biraz tabi, sen sıkma canını gebeliğin tadını çıkarmaya bak...

aynen yormasin seni oraya gelirsek gorur o zilgiti kötükedihüso

Ay kızlar cok yaşayın yahu çok eglendım. Kafamda cnalandırıyorum sımdı bı suru kadın boyle sızın smıle lar gıbı kızarmıs bozarmıs sınırden ellerınde oklavalar benım kocama saldırıolar fln. Boyları yetmıo kafasına vurmaya boyle zıplayıp hopluolar Acayıp bı goruntu bayıldım :))))alsanaalsanasmile

canım rennie duo yanınca 1 kaşık iç dedi şurubu

biliorum o ilacı. dr'ye diimde banada yazsın. olmıcak böyle

7. haftadayım.. 52 gibi hamile kaldım.. şuan 54 olmuşum.. sabah tartıldım..(((

ona da kilomu dion guclubacismile ben 52 kiloyla hamile kaldım. dün tartıldım. 56.4 çıktı kafamçokkarıştıcokacimcoook

Kocamdan sabah zılgıt yedim ama gömleklerim niye ütülememiş diye, valla 10 tane gomlek utulencek nası dınlenıım :)

oooo benim 2 haftalık ütü beklio. bu gidişle dahada bekler :kedi: napim bi pazar var. onda da ütümü yapcamlaelaelaelaelae

ha ha ha deliii bence kocan bu hayali duymasınn ay gidicem gidemedimm

çok zor biliyorum.. iş yapma.. yardımcı al yanına..yorulma....

uzaga mı taşınıyorsunuz...

bizde bu hafta kesin gideriz galiba.. mobilyalar teslim olsun diye bekliyoruz...

Biz işte şişliden kağıthaneye gitcez de evden eve naklıyat tutulcak ben bı tek kıyafetlerımızı kolılerım onun dısında elımı surmıcem yrn da temızlık var o evde sımdı yarın kadını goturcem orda basında beklemem lazım soguk buz gıbı evde ııyyyyy oturcak yer bıle yok beklemesem mı acaba basını :S

hoşgeldin cnm ii olmana sevindim valla bende merak ettim noldu die, demek cinsiyeti tahmin etti peki sana söledimi...

çok bekleme.. ara ara kontrol et.. orada başka şeyler yaparsın....
ben öyle yaptım.. kadını bırakıp çıktım... eşyaları falan sipariş verdim... evde kocamı beklerken dondum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…