günaydın arkadaşlar
şimdi dr dan geldim herşey normal güzel dedi dr muz kalp atışlarını dinledik küt küt atıyordu
bu sefer başka bir dr a gitmiştim bu dr dan memnun kaldım
cinsiyeti de tahmin etti ama çok erken dedi hemen kendinizi adapte etmeyin dedi
benim oğlum soldaydı canım.hep solda hissederdim hareketlerini.hatta sezeryan ameliyatı olduğumda sol tarafım çok acıyordu.http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/231930-sag-kiz-sol-erkekmis.html
sezen merak ettim senin oglun sagda mi yoksa soldamiydi kaydirigubbakcemile2
Ay kızlar cok yaşayın yahu çok eglendım. Kafamda cnalandırıyorum sımdı bı suru kadın boyle sızın smıle lar gıbı kızarmıs bozarmıs sınırden ellerınde oklavalar benım kocama saldırıolar fln. Boyları yetmıo kafasına vurmaya boyle zıplayıp hopluolar Acayıp bı goruntu bayıldım :))))alsanaalsanasmile
ben kaçar kızlar gezmeye gidiyorummm görüşürükkk
kızlar bişi sorcam akşam yemeği yiyor musunuz :uhm:
Biz işte şişliden kağıthaneye gitcez de evden eve naklıyat tutulcak ben bı tek kıyafetlerımızı kolılerım onun dısında elımı surmıcem yrn da temızlık var o evde sımdı yarın kadını goturcem orda basında beklemem lazım soguk buz gıbı evde ııyyyyy oturcak yer bıle yok beklemesem mı acaba basını :S
evet genelde hafif yiyorum.. çok yiyince agır mıdem bulanıyor..
Erkek demiş kızlar, tomurcuk var gibi demiş, ama kesin demiyorum kendini çok şartlama demiş
bekleme bırak kendi başına yapsın, sürekli aldığın kadınsa düzgün yapar zaten, yorulursun öle bütün gün ayakta yada sandalye tepesinde zaten ağrım var diosun, olmadı parasını sonra ver, geçmiş olsun bu arada
kızlar bişi sorcam akşam yemeği yiyor musunuz :uhm:
Herkeze günaydın sevgili anne adayları ben iki gündür kötüyüm midemde çok kötü kusmuyorum ama midem bulanıyooo iş yerinde biz yemekleri kendimiz ısıtıyoruz dışardan yemek şirketinden geliyor yemekler bekliyo tabi soğuyo biz kendimiz ısıtıyoz yemekleri görünce midem kalkıyor yiyemiyorumne yiycemi şaşırdım söylemesi ayıp az önce annem evden patates getirmiş tuzlu peynirle onu yiycem çalışan arkadaşlar yemek işini napıyor önerilerinz var mı ben yiyemiyorummm
tabikide sen yemiyormusun yoksa?klava:
Saol cnm geçti bile :) Ole pazartesınden berı artıp azalıo sımdı varla yok arası bısı, utuye bıle başladım :)
Bu arada ben dun aksam nerdeyse yarım kılo yogurttan cacık yaptım yedım hepsını, dun burda o kdr konusulunca, baska yapıp ıcen oldu mu yoksa en maymun iştahlı ben miyim burda :))
fınfık neden listede yok :1shok:
bende yapip yedim canim :icecream: hatta dun canim birde portakalli kek cekti onu bile yaptim artik 9 ayin sonunda ayi gibi olurum
Düzenli giriş yapmayan arkadaşları listeden sildiler bundan sonrada düzenli girip bilgi vermeyenler silinecek herkesin haberi olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?