2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun cnm, dışarıdan ev yemeği söleyeceğin bi yer yokmu? yada arada evde ekmek arası yapıp yanında götür olmazmı? yada böle çorbada yapan kebapçılar falan var ordan hem çorba hemde ızgara et söle ama ii bi yer olsun mümkünse.

bende yapip yedim canim :icecream: hatta dun canim birde portakalli kek cekti onu bile yaptim artik 9 ayin sonunda ayi gibi olurum

Ay bak benim de kaç gündür kısırla cevizli kek çekio, kek basit 2dk da yaparım yıne de usenıorum gercı ama kısır nasıl yapılır bılmıorum hıc yapmadım daha once Yesıl soganını marulunu bıle aldım yapıcam dıye ama bılmıom nası yapcamı ((

canim gözün aydin cok sevindimopuyorumnanaktan
canim hayirli olsun güle güle otur evinde:hulya:
canim cok gecmis olsun bende bi ara yazarim:teselli:
benim oğlum soldaydı canım.hep solda hissederdim hareketlerini.hatta sezeryan ameliyatı olduğumda sol tarafım çok acıyordu.

canim sanki bende sol tarafimda hep birsey hissediyorum allahtan hayirlisi:Saruboceq:

zeynep, kızın 14 yaşında mı maşallah kocamanmış, herhalde resmdeki o..

hayırlı olsun canım, yeni evinde ağız tadıyla oturursunuz inşallah..

prop, adet zamanın mı? çünkü benim o dönem sancım oldu sanki adet olucakmışım gibi..

kısıra portakalagacindan bak, ben onun tarifiyle yapıyorum çok güzel oluyor salata gibi. soğanları yağda öldürmeden..

afiyet olsun sana, ben yapacaktım dolabı açtım yemekleri görünce vazgeçtim, şimdi onu yesem yemek yiyemicem bide en sevdiğim yemekler vardı ayıptır sölemesi, onun için yapmadım ama aklımda kaldı şimdi acıkmaya başladım gidip yapıcam, içinede bi dilim ekmek doğrarım yerim soğuk soğuk enfes olur valla

bu arada ii olmana sevindim, 10 gömleği birden yapma bari arada dinlen, bende birazdan başalayacağım ütüye sabah eşim gidince hemen duşa atladım yıkanma faslını atlattım, ay ona bile üşenir oldum valla, akşam içinde yemek yapmam lazım yine yoğun bi gün olacak

birisi canim resimdeki kizim 21nisanda 13 yasina girecek 96yilinda hamile oldugum icin o yüzden 14sene yazdimbilmiyorumkismile

Sağol canım dün öyle yaptım ama dışardan söylediğimide yiyemedim tiksinti geliyooo az önce tost söyledim

http://www.portakalagaci.com/ açar açmaz çıkan fotolara bi bakar mısın, insafsız birisi :)))))

kızlar bende çalışıyorum o yüzden beslenmek bende de sorun oluyor
sabah kahvaltı yapamıyorum sayılır
öğlen yemek işyerinde güzelse yiyorum değilse aperatif birşeylerle geçiştiriyorum
akşamları haftalık düzenime göre yapıp yiyorum
ama süt içmiyorum halen aramız düzelmedi
yoğurda devam ediyorum

bari meyveni ihmal etme yazık bebişine sonra nasıl gelişecek annesi...kaydirigubbakcemile2

canım ben doktora sormuştum bebek beslenir sen kendine bak demişti bizden alıyormuş bebekk onun için yiyemiyorum diğe üzülmeyin bana doktor ye kus demişti bebepğe gider demişti hergün ceviz yiyordum şimödi onuda yiyemiyorum birşeyi üst üste yememek gerekiyor çizi kraker hergün yedim şimdi ismini duyunca midem kalkıyorr

merhabalar aşırı bulantılarım nedeniyle çok fazla giremiyorum buraya
bugün doktora gittim 26 nisanda ikili test yapılcak bebeğimi gördüm çok şükür bi problem yok
beslenmeme hiç dikkat edemiyorum ben
akşamları sadece çorba içebiliyorum yemek yiyemiyorum
bu arada yürüyüşe başladım doktrum tavsiye etti mide bulantılarımı hissetmiyorum yürüyüş yaparken açık hava iyi geliyo

ben 1 aydır hiç girmedim
giremedim ama silmediler beni
ben en son yazdığımda fınfık da vardı ama :gitme:

sen bilgi vermişsin demek cnm o vermemişti demek, geri gelip bilgi verirse eklerler tekrar ama bundan sonra böle olacak düzenli girip bilgi vermeyenler silinecek tekrar sölimde herkesin haberi olsun...

cnm 1 su bardağı ince bulgura 1 su bardağı kaynamış su koy ağzını kapat ve yaklaşık 15 dk. kadar suyu iyice çekmesini bekle

sonra içine maydonoz, sumak, nar ekşisi, limon, sıvıyağ, tuz, salça, nane, taze soğanı koy damak tadına göre ayarla sıvıyağını yavaş yavaş ekleki vıcık olmasın kıvamı tuturuncada en son marulu ilave et ben minik minik domateste doğrayıp koyuyorum güzel oluyo ama suyunu koyma domatesin, afiyet olsun...

bulantılar kac haftalık olunca başlıyor bulantısı olmayan varmı

Ben 9+3 üm hiç bulantım kusmam yok, olmadı da. Ara ara tiksinme gelio bişilerden boyle bakınca mıdem agzıma gelcekmıs gıbı fln oluo ama hemen gecıo.5. haftadan başlıomuş normalde olanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…