Günaydın kızlar,, Bu ikindi uykuları bağımlılık yaptı bende oturduğum yerde popom açıkta uyumuşum yine 2 saati geçmiş hemi de :S Oy oyyyyy...
ben klasik müzik dinlemeye başladım bu arada umarım bebişi faydası oluyodur...
Ben tatlıyı çok sevmeme rağmen hiç tatlı yiyemiyorum hep acı, ekşi şeyler yiyiyorum.
Hamileliğin ilk dönemlerinde tatlı düşkünlüğü pek olmazmış bulantılardan dolayı..:bbo:
Sizlerde nasıl fisfisfis
Çorbayıda besleyici olsun diye şöyle pişiriyorum
Mercimek ( Benim için olmazsa olmaz)
Soğan
Kabak
Patates
Havuç
Kereviz
Hatta geçen karalahana ve pazı yaprağı da koydum.
Aklınıza ne gelirse koyun içine..
Hepsini kaynatıp robottan geçiriyorum.
Nane ve pul biberinide yağda hazırlayım çorbanın üstüne döküyorum.
Hem çok besleyici hem lezzetli çakma sebze çorbası oluyor.
Günaydın kızlar,, Bu ikindi uykuları bağımlılık yaptı bende oturduğum yerde popom açıkta uyumuşum yine 2 saati geçmiş hemi de :S Oy oyyyyy...
allahım o halde ben yandıımmakannehir benimki sürekli bağırıp,tepinen,ağlayan bi bebek olcak desenizeeyvahedigeldismile ya tamam sinirlenmemeye çalışıyorum ama sanki ben kaçtıkça üzerime geliyo herşey.Elimde değil yani hep stresliyim ooofffffffffffff:sinifsinif:
ne güzel yaben klasik müzik dinlemeye başladım bu arada umarım bebişi faydası oluyodur...
ben buydayımmmmmm :ecrin_bebek:valla sayfaya baktımda kendi kendime yazışıyorum kimsenin bi şi yazdığı yok neyse ben kaçar...:gitme:
Of ben nası dinlicem bilmiyorum çok sıkılırım klasık muzıkten :))
Neysem ben Migrosa gidiyorum alışveriş yapacağım meyve fln alım kendime sağlıklı sağlıklı, görüşürüz kızlar.
uykucu seniii... aynen ya ben de hemen uyuyakalıyorum. bugün akıllılık ettim, sabah uyudum gündüz uykusunu.. onun için rahatım henüz uyku gelmedi..Günaydın kızlar,, Bu ikindi uykuları bağımlılık yaptı bende oturduğum yerde popom açıkta uyumuşum yine 2 saati geçmiş hemi de :S Oy oyyyyy...
sizin verdiğiniz şu yemek tarifleri en çok bana yarıyo sositososito hepsini yazıyorum bi yere. böle böle yemek yapmayı öğrencez dimi ama :1rolleyes:
sizin verdiğiniz şu yemek tarifleri en çok bana yarıyo sositososito hepsini yazıyorum bi yere. böle böle yemek yapmayı öğrencez dimi ama :1rolleyes:
Of ben nası dinlicem bilmiyorum çok sıkılırım klasık muzıkten :))
Neysem ben Migrosa gidiyorum alışveriş yapacağım meyve fln alım kendime sağlıklı sağlıklı, görüşürüz kızlar.
ne güzel ya
umarım faydası olur
benim dinleme şansım yokki laelaelaelaelae
ben buydayımmmmmm :ecrin_bebek:
net gitti de bende alsanaalsanasmile
ağır tasıma bak dikkat et kendine
öpüyuorum görüşürüz Şeniz
hanimlar masallah pek hizlisiniz hangi arada bukadar yaziyorsunuz bizde kizimla aksam yemegimizi yedik simdi namaz kilip yaticam bir ii saat kestireyim barimirmirmirmir:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?