buraya giremezsem çıldırırım sezenim. kimse sizin kadar anlamıor ki. aynı dönemi geçiriyoruz sonuçta. eşimin kardeşlerine de ben bakıorum. onlarınki var. hafta sonu vermiolar bana. ama hafta içi onlar işte oldumu muhakkak girerim ordan
iyi o zaman evet doğumdan sonrada burda çok şey paylaşıcaz bebeklerimizle ilgili herşeyi yine birbirimize sorucazzburaya giremezsem çıldırırım sezenim. kimse sizin kadar anlamıor ki. aynı dönemi geçiriyoruz sonuçta. eşimin kardeşlerine de ben bakıorum. onlarınki var. hafta sonu vermiolar bana. ama hafta içi onlar işte oldumu muhakkak girerim ordan
ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için söyledim canım. şuanda bi sorun olmadığı sürece ağustosa kadar çalışıcam. sonra ayrılcam işten dedim.
ben kontrollere izin alabilmek için söledim mecbur. izin almak sorun çünkü
yok canım seni unuturmuyuz aaa aşkolsun sen listenin demirbaşlarındansınn kaydirigubbakcemile5
hah bi yanan daha 3 olduk canım ya kzlar yananların aynı üşüyenlerin aynı olucak galiba bebişleriaynennn hep soğuk şeyler ve gece açık yatıyorum. eşim kızıyo o da anlamıyo beni..mafoldumben
valla süper olurdu canım yaaaa kaydirigubbakcemile5
en iyisini yapmışsın bir de hastalıkla uğraşma canım..
benim tocam hasta oldu mafoldumbenmafoldumben
helin yanlış hatırlamıyosam din öğretmeniydi teologteolog branşın ne canım.teknoloji ve tasarım mı yoksa
bişey soracağım çalışan anne adayları, işyerinize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben henüz söylemedim ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ya
ay süpers,nnnnn yaa nerden de aklına geldiii:roflol::roflol::sm_cool:Diceksin kı canım bız gecen subat kocamla cılgınlar gıbı sevişioduk işte o sırada hamile kalmışım bak aa çok şaşırdım :))))
söyle biran önce kontrollere giderken nasıl izin alıyosunnişyerine tek söylemeyen benim galiba
Günaydın Hekese opuyorumnanaktan Haftasonuna 1 kalmış yuppi
aynennn hep soğuk şeyler ve gece açık yatıyorum. eşim kızıyo o da anlamıyo beni..mafoldumben
valla süper olurdu canım yaaaa kaydirigubbakcemile5
en iyisini yapmışsın bir de hastalıkla uğraşma canım..
benim tocam hasta oldu mafoldumbenmafoldumben
evet süper duruyo çok beğendim ama altına o kadar yüksek ayakkabı giyme ayakların şişerhttp://www.ebrumaternity.com/index.php?page=product&id=545
şuna bayıldımmm biraz zaman geçsin alıcammm zemuszemus
söyle biran önce kontrollere giderken nasıl izin alıyosunn
Kızlar mayıs sonu hazıran bası gıbı gobeklerımız buyuyunce bı buluşma ayarlıcam ben bak ıstanbulda olup gelmeyen olursa burdan ozel mesajlarla fln tacız ederım burnundan getırırım sımdıden soyleyım :)))
istanbulda oturan kaç kişi varkii çoğu çalışıyoohangi yakada olacak buluşma yada her 2 yakada ayrı ayrı mı olacak?
hangi yakada olacak buluşma yada her 2 yakada ayrı ayrı mı olacak?
canim dualarimiz seninle insallah güzel haberlerle geliceksin saat kacta randevun
http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=product&id=545
şuna bayıldımmm biraz zaman geçsin alıcammm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?