2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eşimin kardeşlerı dıyınce ben kucuk bısıler zannettım ılk basta ama işe gidince yazmıssın koca koca adamlar sızde nıye kalıo sen hamılesın bakamazsın onlara soyle gıtsınler

iyi o zaman evet doğumdan sonrada burda çok şey paylaşıcaz bebeklerimizle ilgili herşeyi yine birbirimize sorucazz

doğum iznine çıkıp doğum parasını al sonra ayrıl nie o hakkını yakıyosun ki sonra çocuğu bırakacak kimse yok ayrılcam dersin bırakırsın...

hah bi yanan daha 3 olduk canım ya kzlar yananların aynı üşüyenlerin aynı olucak galiba bebişleri

bişey soracağım çalışan anne adayları, işyerinize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben henüz söylemedim ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ya

ben söyledim tatlım zaten daha önce düşündüğümüzü de söylemiştim
benim için sıkıntı olmadı erken söylemen her zaman için daha iyi olurguclubacismile

Diceksin kı canım bız gecen subat kocamla cılgınlar gıbı sevişioduk işte o sırada hamile kalmışım bak aa çok şaşırdım :))))
ay süpers,nnnnn yaa nerden de aklına geldiii:roflol::roflol::sm_cool:

Kızlar mayıs sonu hazıran bası gıbı gobeklerımız buyuyunce bı buluşma ayarlıcam ben bak ıstanbulda olup gelmeyen olursa burdan ozel mesajlarla fln tacız ederım burnundan getırırım sımdıden soyleyım :)))

geçmiş olsun noldu kine nesi var?

hangi yakada olacak buluşma yada her 2 yakada ayrı ayrı mı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…