2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hafta içi bulusursanız oyarım hepinizi ha sempatiksalakcinni

geçmiş olsun cnm bahar alerjisi herhalde, evet erkekler hastalanınca çok komik oluyolar birden çocuklaşıyolar, demek hepsi aynı...

aaa ne kadar kalcen ist. buluşmayı o zamana denk getirmek lazım o zaman...

Dalga mı geçiosun kız sen bizimle, rusya yazıo orda nere geliosun :)))

geçmiş olsun cnm bahar alerjisi herhalde, evet erkekler hastalanınca çok komik oluyolar birden çocuklaşıyolar, demek hepsi aynı...

aaa ne kadar kalcen ist. buluşmayı o zamana denk getirmek lazım o zaman...

sık sık geliyorum daha geçen ay ordaydım memleketim gibi yok valla.. tarih belli olunca yazarım size uyarsa o zaman yaparsınız uymazsa da ne yapalım başka zamana deriz canımm opuyorumnanaktan

ben de anadolu da oturuyodum yani ailem hala orda bostancı da..

Kızım uydururuz ne var uymıcak yrn bulusalım desek bulusamıcaz mı yanı nedır. Sen mutlaka gelcegın zaman haber ver bıze.Benım dusundugum ıyı olcak o zmn caddebostan ya da moda yaparız soyle denız kenarında bostancıya da yakın bak oh ohh harıka..

ordaki yazılana ne bakıyon :jeyyar:
istanbuldayım valla ben olumunekankayizsmile
beni takip edenler olur da hani bulamasınlar diye :dilcikar:

Ay haspam, kım napsın seni hamiş halinle :)))))
İyi sen de gelıosun o zmn haftasonu olcak buyuk ihtimalle mıllet calısıo dıye. Nalan la bana gore bısı yok bız bos gezenın kalfalarıyız yani bize her yol mübah :)))

tatlım o doğum parasını iş yeri vermiyor mu

doğum iznine çıkarsan iş yeri ile anlaşmana bağlı cnm bazı şirketler kendi veriyo sen sonra sigortadan parayı alıp şirkete veriyosun yada şirket vermiyo sen sigortaya müracaat ediyosun ordan alıyosun benim arkadaşım özel şirkette çalışıyo o şirketten aldı sonra sigortadan aldığı parayı şirkete verdi..

Şimdi biz burda dalga gecıomusuz ama bı bulusuomusuz bı bakıomusuz lady erkek. Hamile fantazisi varmış o yuzden bızımle takılıomuşmuş:sm_cool:

eee ondan aldığımı ona verirsem ben ne anlıycam kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…