2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese hayırlı akşamlar,hayırlı kandiller.Atusap. yeni yaşın hayırlara vesile olur inşaAllah..Hasta bebişlere çok geçmiş olsun..Rabbim şifa versin..

amin canım benim kızım hastaydı düzeldi en büyük hediye oldu bana allahtan dilerim küçük büyük hasta olan herkes şifasını bulur önce sağlık sonra huzur versin rabbim allahın izniyle hayırlı kandiller kardeşim

amin.geçmiş olsun haklısın en guzel hedıye olmuş sevdiklerinle nice yıllara canım

Prop, valla anlattıkların sanki kızımın birkaç hafta sonraki hali. Şİmdi bile yatğında gezmedik köşe bırakmnıyor. Geçen gün bizim yatağın ortasına yatırdım, sadece 1 dak arkamı döndüm ve hoop aşağıda bulddum onu. Ödüm patladı birşey oldu diye. Artık sadece yerde yatırıyorum uyanıkken.
Yatak korumalıkları için: Benim korumalıklarım sadece yanların yarısın kadar gelenlerden yani U şeklinde ve pamuğu yumuşak, yani sarkık duruyor. Ve aynen dedğin gibi düzgün korumalık bulamadım. Uyuku seti ile birlikte satılıyor. Onlardan 200 den aşağa değil ve güzel bile değiller. Ben şimdi perdeciye (balkon perdeleri, branda yapan biryer) istediğim ölçülerde sünger kestirdim ve bir güzel de astar diktirdim. Annem de üstüne güzel odasına uygun kılıf dikecek. Yükseklik 50 cm yaptırdım.

çok yorgunm kızlar çoooooookresmen ayaklarım zonkluyor ,ev işleri ve iki çocuğa birden yetişmek
öldürdü beni.ikisi birden büyücekler ama beni hiç sormayın.bu arada iki çocuğu olan var mı araları kaç yaş.bizimki 3 yaş

iyi geceler kızlar bebişimi uyuttum ama hiç uykum yok yatamadım moralim bozuk eşimle biraz tartıştık esilayı uyuttuğumda hiç dikkatli davranmıyor gürültü yapıyor bir şekilde ve uyandırıyor 1 2 3 artık dayanamadım napıyım sizlerde bebiş yüzünden tartışma çıkıyormu ben mi abartıyorum acaba yaa ama bütüngün çok huysuzdu uyumadı üst dişler çıkıyor canımıza okuyor wallahi biran durmuyor cadı bende geriliyorum doğal olarak yarında eşimin doğum günü bugün kızımla gidip feneriumdan hediyesini bile almıştım süpriz yapıcaktım ama bozuştuk şimdi hiç içimden gelmiyor pöööfffff

yarına gecer sınırın takma yorgunluktan hep bunlar..

canim benimde iki cocugum var ama yas farkimiz cok kizim 14yasinda

canim o hepimizde oluyor merak etme biz bütüngün cocugun pesinde kosturuyoruz sonra ev temizle yemek yap derken aksama kadar tükeniyoruz cok bilmis kocalarimizda uygunsuz zamanda uygunsuz laflar ediyorlar haliyle fittiriyoruz ama napalim öyle öyle zaman geciyor sen genede konus esinle yarin hediyesinide ver hersey tatliya baglansin

günaydın kızlar.

siz asıl bendeki gerginliği bi görseniz, patlamaya hazır bomba gibiyim vallahi. hele dün...

demir dudağını yardı. evet şaka değil, odaya bi gittim ağzının kenarından kan akıyo. bu çocuk sımdıden boyle yarabbım bana akıl fıkır sabır ne bulursan ver allahım. onu oyle gorunce aklıma neler geldı bı bılsenız. sadece ufacık bi kesık olmus dısetlerıyle ust dudagı arasında kalan bolgede ama o manzara karsısında ınsnaın aklına bu gelmıo. dun butun gun uyumadı da. neden uyumuyo, cunku yatagına bıraktıgım anda kalkıo gezmeye baslıo. aylardır kendı kendıne uyuyan cocugu yenıden memede uyutmaya calısıyorum sımdı, oyle olunca halıyle kısacık uyuyo uyudugu zaman da. akşam kocam geldı al dedım oglunu gelmeyın benım yanıma. 2 saat ılgılendı oynattı mama yedirdi fln. ama yok uyutamadı. yatak kkızgın sac sankı kıcı degdıgı anda hooop fırlıyor.

kocam dıo surat asma. gun boyu sbh 5te kalkıp aksama kdr ayaktayım. iş yaoamıyorum evımı bok goturuyo ve bu benı cok rahatsız edıo nereye baksam dagınıklı toz, demırın yanından sanıye ayrılamıorum, her gun sokaga cıkmamız gerekıo yoksa delırıyo beyfendı. kafasını vurdu kasını yardı stresıyle dolanıorum butun gun. nasııl surat asmayım.. ben yetısemıorum herseye bu kdr becerıklı dıılım. mıllet 10 tane buyutmustur umrumda degıl benım, ben onlar gıbı dıılım farklı bı ınsanım sonucta, becerılerım, alışkanlıklarım, kapasıtem hepsı farklı. cok zorlanıyorum.. 3 aydır ne rahattım, ne guzeldı hayat, demırın en guzel zamanlarını gecırdım bıttı gıttı, artık 4-5 yasına kdr laftan sozden anlamayan yara bere ıcınde bı cocuk olur kesın..

bılt aldım ankaraya gıtcem cuma sabahı, cok daraldım. yalnız kalmaya ıhtıyacım var, sokaga cıkıp 5 saat kendı kendıme olmak hıcbısı dusunmemek ıstıyorum.. gıdıp kalayım bır hafta da enerjı depolıyım tatıl ıcın.. offff.. amma dertlenmısım

prop çok geçmiş olsun allahtan küçük bişeymiş ama gelde sana sor onu dün benim kızımında nefes borusuna yemek kaçtı nefessiz kaldı aklım beynimi terk etti resmen allah korusun hepsini.anlattaıklarının hepsi bendede var ev darma dağınık bir türlü toplanmıyo hergün bir temizlik çabasındayım ama ortada birşey yok yaprak bir saniye yerinde durmuyo anlıycağın kafayı yemek üzereyim bide benimki daha tam emeklemiyo hepsi geçicek inşallah .

herkeze günaydınlarrr
günaydın burcu en azından annene gidip kafanı toplıycaksın stres atıcaksın benim öyle bir şansımda yok sana aynen katılıyorum insan tükeniyor akşama kadar ben şoktayım kızım çok uslu derken yine bi haller oldu dönem dönem geğişiyor bu çocuklar benimkinin derdi DİŞ ama çıldırdı remen bukez çok zorlanıyor Allah hepimize yardım etsin umarım demir diş çıkarırken huysuzluk yapmaz canım

Son düzenleme:
kızlar meraba
baya dertlenmişsiniz of offf kendimi okur gibi oldum yahuu
demek herkes ben gibiymiş benim ekstra 4 yaşında bi kız daha var o da çok yaramaz çoook .
onu da başetmeye çalışıyorum .allahtan daha miniğim sürünmüyo ama onun da yaygarası yetiyo :84:
ev işleri de cabası her gün temizlik yapıyorum ama elde var sıfır yani, ben diğer odadayken bitirdiğim taraf çoktan dağılmış oluyo iki cadı sayesinde

derya bebek uyurken ses çııkarma konusunda ben de acayip tikim
ilk kızımda bu yüzden eve kimsenin gelmesini istemiyordum .
çok sesli bir ailem var çünkü eşiminki de öyle .herkesle aram açılmıştı resmen ve de hayattan kopmuştum ..kendimi adamıştım resmen ..ama miniğim de biraz raha olayım diyorum pehhh
pek başarılı olamıyorum ..herkes de biliyor yaa huyumu pek yanaşmıyorlar ..çocukların uyku saaatlerine de çok titizim herkes biliyo ..bir yere oturmaya gideceksem onlara göre onların uykularına göre ayarlamamm milletin tuhafına gidiyo ..
yaaa anlamıyorum ben de mi sbir sorun var çok m abartıyorum ,
neden rahat davranamaıyorum nenden böyleyim ben de anlamıyorum..bu kızlar ben de akıl koymadı hanımlar
yani ben de az buçuk tozuttum sizler gibi

bizde de oluyo be canım pat put kapıları vuruyo tv sesi açıyo aman boşver dün benim doğum günüm fiyaskoydu çünkü eşim unutmuş ilk defa oldu biraz sıkıntıda sesimi çıkarmadım o yüzden. sonra bakkala gidiyorum diye çıktı pasta almış bana ama bütün gün bekledim valla neyse sağlık olsun artık bende uyuyamadım girseydim keşke burda dertleşirdik öptüm canım benim

prop geçmiş olsun inş dinlenırsın ankarada biraz. dün ben diycektım sana sız hiç eve gırmeyın dışarda daha kolay zaptediliyo bu çocuk.

mesajının bazı yerlerını kestım ve yazmak ıstedıklerım hazır oldu hatta eksıgı var fazlası yok.....inşallah dınlenırsın..bu bebekler bızı yakında hunıyle gezdırcek

çocuk bu gürültüde uyumaya nasıl alışsın ki deli oluyorum öyle düşünenlere sesliğe alıştırma sen zorlanırsın gürültüde uyumuyor ben ne yapıyım yaa öyle değilmi ama

hayır boşvericemde birazcık yardımcı olsa boşvericem normalde bizim kız uslu arada bir sapıtıyor sende azcık yardımcı olsan ne olur zırıl zırıl ağlıyo çocuk kucak falan istiyoo bizimki tınlamıyo walla akşam topic bomboştu :2: gelseydin keşke

evet canım eşler biraz dikkatsiz bu konuda,bizler gece uykusuz gündüz yorgun ayları geçirdik ama anlayan yok.ama bence bu erkeklerin doğasında var rahatlar hemde çok rahat.bir gün o uğraşsın uyutsun bakalım sen ses yapınca ne tepki vericek,yaşamadıkları için farkında değiller bu stresi...

propçuğum Allah yardımcın olsun bence ankarada ya hamama git,yada masaj yaptır bayağı bir gevşersin....

benim çocuk ani sesler dışında uyuanmıyor mesela zil sesi gibi,doğduğundan beri tv olan odada hep yanımızdaydı belki onunda etkisi vardır....

benim eşimde bazen çok ince düşünüyor,bazen hiç anlamıyor.çocuk peşinde koş,yemek,temizlik,uykusuzluk yorgunluk,birde beyefendi oram ağrıyor masaj buram ağrıyor masaj yap diye tabi ben hiiiçte oralı olmuyorumçocuk yokken fena nazladım sanırım

kızlar bebeklerınız gece kaç defa kalkıyor.diş agrısı falan yok ama çok uyanıyo ya

oldu bizde de. alt dişleri çıkarken kaşık acıtıyor herhalde. elinle ver.

bizim ilk diş sorunsuz çıktı. şimdi 2. geliyor çok çok mızmızız kaç gündür. moralini bozmuş olmiyim ama.......

teşekkürler. dün doktorumuza sordum sonunda. bazı bebekler diş çıkarma döneminde böyle olabilirler dedi. üstüne varmayın gerekirse 1 hafta da biberon verin dedi. ben de dünden beri katı gıdayı ısrarı bıraktım. pazartesiye kadar denemeyeceğim. inşallah sonra tekrar yer. zaten iştehsız zorla yiyordu şimdi de tamamen kesti.

seni okudukça korkuyorum. demir kaçta yatıp kalkıyor? gündüz hiç oyun parkında mama sandalyesinde oyalanmıyor mu? şimdiden böyleyse yandın gerçekten. eve hiç olmazsa yarım gün yardımcı alsan? valla demir in üstünden başından kendi üstünden başından kıs yardımcı al diyeceğim. böyle tek başına çok zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…