- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
yiğit bazen çok uyanıyor,gündüz fazla uyursa bunu yaşıyorum genelde.günlerden sonra dün gece sabah 7ye kadar bir kez uyandı
çocuk bu gürültüde uyumaya nasıl alışsın ki deli oluyorum öyle düşünenlere sesliğe alıştırma sen zorlanırsın gürültüde uyumuyor ben ne yapıyım yaa öyle değilmi ama
hayır boşvericemde birazcık yardımcı olsa boşvericem normalde bizim kız uslu arada bir sapıtıyor sende azcık yardımcı olsan ne olur zırıl zırıl ağlıyo çocuk kucak falan istiyoo bizimki tınlamıyo walla akşam topic bomboştu :2: gelseydin keşke
merhaba herkeze dün benim için kabus gibi bir akşamdı bebeğim resmen öldü kollarımda bütün gece gözümün önünden gitmedi o anlar şuan ellerim titriyor hala düşündükçe hüngür hüngür ağlıyorum anlatmak istiyorum arkadaşlar herkeze ders olsun çok dikkatli olmamız gerektiği konusunda herzamanki gibi banyosunu yaptırdım babasıyla oynadılar biraz sonra mamasını yedirdim vitaminlerini verdim oyun parkında oyuncak oynuyordu baba babaaam diye inletiyordu ortalığı yumurcak babası zevkten dört köşe videosunu çekti biraz üşütmüş sanırım birkaç gündür ıhlamur veriyorum yatırmadan önce yine hazırladım ıhlamurunu içirdim birkaç kaşık kalmıştı birden gözleri sulanmaya başladı sadece 2 kez öksürebildi hiçbişey anlayamadım genzinemi kaçtı ne oldu derken güçbela çekip çıkardım mama sandalyesinden aşkım gel bişey oluyor kıza koş yalvarırım diye bağırdım ben çok paniğim normalde o da çok ciddiye almamış gelmiyor sırtına falan vurdum ama nefes alamıyordu çığlık attım onu öyle görünce ne yapabilirim başka bilmiyorum dik tutmaya çalıştım sallıyorum falan çocuğu yok nefes almıyor eşim geldi elimden aldı esilayı yüzüne bi baktım dudakları çenesi morarmış ölüyorr diye bağırıyorum sadece babası ne olur bişeyler yap yalvarırım ne olur ağzını sımsıkı kapamış bebeğim babası açıp parmağını içeri sokmuş gözleri yarı baygın şekilde ve siyahı çok az gözüküyor baş aşağı çevirmiş karnını içeri falan bastırmış yok düzelmiyor nefes almıyor ben o anlarda kendim den geçmiş bir şekilde sadece bebeğim ne olur ölme diye bağırıyorum sonra eşim yanaklarını sıktı ağzını açtı tekrar bukez iki parmağınıda boğazına kadar sokmuş birden öğürmeye başladı bebeğim ama o sesi duymanız gerek 2 kez öğürdü nefes almaya başladı ve ağlamaya başladı ilk kez ağlamasına bukadar sevindim yaşıyor dimi diye soruyorum bişeyi yok dimi mayıştı sonra bayılacak gibi oldu gözlei kaymaya başladı uykusu geldi galiba dedim bilinci gidiyor olabilir dedi eşim sonra toparlandı birden konuşmaya başladı sanki hiçbişey olmamış gibi babaaa memm meem dedi emziriyim dedim meme istiyor eşim izin vermedi uyur diye iyice kendine gelsin uyumasın dedi kızın yanakları alev gibi kıpkırmızı oldu saçları sırılsıklam pijamaları resmen ıslanmıştı terden yavrum benim kucağıma aldım yanaklarımı emmeye başladı sarıldım kızıma sımsıkı sensiz yaşayamam bebeğim ona bişey olsa ben neyapardım ağlıyorum dün gece hiç uyuyamadım bebeğimi koynuma aldım hep onu seyrettim okadar korktum ki emzirmeye su vermeye korkuyorum ellerim titriyor dualar ediyorum o emerken içimden hep Allahım ne olur ne olur diyip duruyorumçok etkilendim kızlar en çok bişey yapamamak onu o halde görüp çaresiz kalmak mahvetti beni babası olmasa kızım kollarımda ölücekti rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın aklımı oynatmak üzereydim bütüngece evladını kaybeden annelerin neler hissettiğini düşündüm off Allahıma şükürler olsun ki onu bize bağışladı artık isyan etmiycem yaramaz mızmız durmuyor demiycem elimden geldiği kadar bebeğime adıycam kendimi çünkü onsuz yaşayamam
ayyy derya beni de ağlattın kız.çoooook çokkk geçmiş olsun Allahım yavrularımızı bize bağışlasın kımseya acısını yasatmasın inş.canım bende çok paniğimmerhaba herkeze dün benim için kabus gibi bir akşamdı bebeğim resmen öldü kollarımda bütün gece gözümün önünden gitmedi o anlar şuan ellerim titriyor hala düşündükçe hüngür hüngür ağlıyorum anlatmak istiyorum arkadaşlar herkeze ders olsun çok dikkatli olmamız gerektiği konusunda herzamanki gibi banyosunu yaptırdım babasıyla oynadılar biraz sonra mamasını yedirdim vitaminlerini verdim oyun parkında oyuncak oynuyordu baba babaaam diye inletiyordu ortalığı yumurcak babası zevkten dört köşe videosunu çekti biraz üşütmüş sanırım birkaç gündür ıhlamur veriyorum yatırmadan önce yine hazırladım ıhlamurunu içirdim birkaç kaşık kalmıştı birden gözleri sulanmaya başladı sadece 2 kez öksürebildi hiçbişey anlayamadım genzinemi kaçtı ne oldu derken güçbela çekip çıkardım mama sandalyesinden aşkım gel bişey oluyor kıza koş yalvarırım diye bağırdım ben çok paniğim normalde o da çok ciddiye almamış gelmiyor sırtına falan vurdum ama nefes alamıyordu çığlık attım onu öyle görünce ne yapabilirim başka bilmiyorum dik tutmaya çalıştım sallıyorum falan çocuğu yok nefes almıyor eşim geldi elimden aldı esilayı yüzüne bi baktım dudakları çenesi morarmış ölüyorr diye bağırıyorum sadece babası ne olur bişeyler yap yalvarırım ne olur ağzını sımsıkı kapamış bebeğim babası açıp parmağını içeri sokmuş gözleri yarı baygın şekilde ve siyahı çok az gözüküyor baş aşağı çevirmiş karnını içeri falan bastırmış yok düzelmiyor nefes almıyor ben o anlarda kendim den geçmiş bir şekilde sadece bebeğim ne olur ölme diye bağırıyorum sonra eşim yanaklarını sıktı ağzını açtı tekrar bukez iki parmağınıda boğazına kadar sokmuş birden öğürmeye başladı bebeğim ama o sesi duymanız gerek 2 kez öğürdü nefes almaya başladı ve ağlamaya başladı ilk kez ağlamasına bukadar sevindim yaşıyor dimi diye soruyorum bişeyi yok dimi mayıştı sonra bayılacak gibi oldu gözlei kaymaya başladı uykusu geldi galiba dedim bilinci gidiyor olabilir dedi eşim sonra toparlandı birden konuşmaya başladı sanki hiçbişey olmamış gibi babaaa memm meem dedi emziriyim dedim meme istiyor eşim izin vermedi uyur diye iyice kendine gelsin uyumasın dedi kızın yanakları alev gibi kıpkırmızı oldu saçları sırılsıklam pijamaları resmen ıslanmıştı terden yavrum benim kucağıma aldım yanaklarımı emmeye başladı sarıldım kızıma sımsıkı sensiz yaşayamam bebeğim ona bişey olsa ben neyapardım ağlıyorum dün gece hiç uyuyamadım bebeğimi koynuma aldım hep onu seyrettim okadar korktum ki emzirmeye su vermeye korkuyorum ellerim titriyor dualar ediyorum o emerken içimden hep Allahım ne olur ne olur diyip duruyorumçok etkilendim kızlar en çok bişey yapamamak onu o halde görüp çaresiz kalmak mahvetti beni babası olmasa kızım kollarımda ölücekti rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın aklımı oynatmak üzereydim bütüngece evladını kaybeden annelerin neler hissettiğini düşündüm off Allahıma şükürler olsun ki onu bize bağışladı artık isyan etmiycem yaramaz mızmız durmuyor demiycem elimden geldiği kadar bebeğime adıycam kendimi çünkü onsuz yaşayamam
merhaba herkeze dün benim için kabus gibi bir akşamdı bebeğim resmen öldü kollarımda bütün gece gözümün önünden gitmedi o anlar şuan ellerim titriyor hala düşündükçe hüngür hüngür ağlıyorum anlatmak istiyorum arkadaşlar herkeze ders olsun çok dikkatli olmamız gerektiği konusunda herzamanki gibi banyosunu yaptırdım babasıyla oynadılar biraz sonra mamasını yedirdim vitaminlerini verdim oyun parkında oyuncak oynuyordu baba babaaam diye inletiyordu ortalığı yumurcak babası zevkten dört köşe videosunu çekti biraz üşütmüş sanırım birkaç gündür ıhlamur veriyorum yatırmadan önce yine hazırladım ıhlamurunu içirdim birkaç kaşık kalmıştı birden gözleri sulanmaya başladı sadece 2 kez öksürebildi hiçbişey anlayamadım genzinemi kaçtı ne oldu derken güçbela çekip çıkardım mama sandalyesinden aşkım gel bişey oluyor kıza koş yalvarırım diye bağırdım ben çok paniğim normalde o da çok ciddiye almamış gelmiyor sırtına falan vurdum ama nefes alamıyordu çığlık attım onu öyle görünce ne yapabilirim başka bilmiyorum dik tutmaya çalıştım sallıyorum falan çocuğu yok nefes almıyor eşim geldi elimden aldı esilayı yüzüne bi baktım dudakları çenesi morarmış ölüyorr diye bağırıyorum sadece babası ne olur bişeyler yap yalvarırım ne olur ağzını sımsıkı kapamış bebeğim babası açıp parmağını içeri sokmuş gözleri yarı baygın şekilde ve siyahı çok az gözüküyor baş aşağı çevirmiş karnını içeri falan bastırmış yok düzelmiyor nefes almıyor ben o anlarda kendim den geçmiş bir şekilde sadece bebeğim ne olur ölme diye bağırıyorum sonra eşim yanaklarını sıktı ağzını açtı tekrar bukez iki parmağınıda boğazına kadar sokmuş birden öğürmeye başladı bebeğim ama o sesi duymanız gerek 2 kez öğürdü nefes almaya başladı ve ağlamaya başladı ilk kez ağlamasına bukadar sevindim yaşıyor dimi diye soruyorum bişeyi yok dimi mayıştı sonra bayılacak gibi oldu gözlei kaymaya başladı uykusu geldi galiba dedim bilinci gidiyor olabilir dedi eşim sonra toparlandı birden konuşmaya başladı sanki hiçbişey olmamış gibi babaaa memm meem dedi emziriyim dedim meme istiyor eşim izin vermedi uyur diye iyice kendine gelsin uyumasın dedi kızın yanakları alev gibi kıpkırmızı oldu saçları sırılsıklam pijamaları resmen ıslanmıştı terden yavrum benim kucağıma aldım yanaklarımı emmeye başladı sarıldım kızıma sımsıkı sensiz yaşayamam bebeğim ona bişey olsa ben neyapardım ağlıyorum dün gece hiç uyuyamadım bebeğimi koynuma aldım hep onu seyrettim okadar korktum ki emzirmeye su vermeye korkuyorum ellerim titriyor dualar ediyorum o emerken içimden hep Allahım ne olur ne olur diyip duruyorumçok etkilendim kızlar en çok bişey yapamamak onu o halde görüp çaresiz kalmak mahvetti beni babası olmasa kızım kollarımda ölücekti rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın aklımı oynatmak üzereydim bütüngece evladını kaybeden annelerin neler hissettiğini düşündüm off Allahıma şükürler olsun ki onu bize bağışladı artık isyan etmiycem yaramaz mızmız durmuyor demiycem elimden geldiği kadar bebeğime adıycam kendimi çünkü onsuz yaşayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?