2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yiğit bazen çok uyanıyor,gündüz fazla uyursa bunu yaşıyorum genelde.günlerden sonra dün gece sabah 7ye kadar bir kez uyandı

aman maşallah de peki gündüz kaç saat uyutuyorsun canım yiğiti kevser üç kez uyuyor oda 3 saat falan eder toplamda çok mu kı

aynı canım benim benimde kızım çok uslu hastayken bile gözünü açtı bana güldü gene uyudu ama geçenlerde bi kere ağladı bende mutfaktayım almamış kucağına nolur yani alsa bazen yapıyolar böyle bende çok sinirlenmiştim o gün bazen diyorum ki al kucağına seninde kokunu alsın diyorum inan öyle öyle alıştım 1 2 dakikayı geçmez oda

prophetic aynı beni anlatmışsın ağlamıyo etmiyo ama gerçekten çoook ilgi istiyo kocada nolucak ev işi 5 dak diyo sadece ev topluyorum ama derin temizlik lazım bittim bunalımdayım gerçekten çok yakında bir desek almam şart oldu

sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz demekki olağan üstü bir hal değilmiş bende sadece ben yapamıyorum falan zannediyodum,bu süreci yaşamamız gerekiyo daha kolay atlatmak aslında eşlerimize düşüyo allaha şükür benim eşim elinden geldiğince yardım etmeye çalışır ama kızım anneci bir haftadır yapıştı bana yaka iğnesi gibi geziyo boynumda.bugün kayınvalidemlere gittik yapmadığını bırakmadı yemedi,içmedi,uyumadı apar topar eve gelmek zorunda kaldık kimseye gitmiyo sürekli kucağımda taşımaktan belimde ve boynumda sinir sıkışması olmuş taşırken çok ağrı yapıyo

Hepimizde aynı dert varmış. Rahatladım aslında. Beceriksizim diye dertleniyordum :)
Bana haftada bir yarım gün temizlikci geliyor. Ütü, yerler, banyo ... önceden çalışırken de geliyordu.
Çok faydası oluyor.. ama yinede çok zor.
Insan ardaa anneanne babaanne arıyor, ufaklığı arada postalamak için :)
Bazen tuvalete bile gidemiyorum

ben de sevindim, terk dertli ben sanıodum :) benımkı kucagımda dııl kı, hıc durmaz, hep gıtcek hep yurucek hep tırmancak, sevmek ıcın zorla aglata agalata kucagımda tutuyorum anca 2 dk durur.. hepsi bi cins işte, anneme bu çocuk nıye boyle dıyorum o çocuk diyo bişi yaptgı yok normal davranıo dıyo, sankı bız bılmıoduk ınsan moral verıcı bısıler der, tobe yarabbım

kızlar selamlar, ben tatildeydim yeni döndüm istanbula , birkaç gündür de bebeğin odasını tasarlama, çamaşır, alışveriş ve ev temizliği ile harcadım, ancak girebiliyorum foruma,
bakıyorum da hepimizde dert aynı,
benim oğlum-ahmet burak - da aslında yaramaz değil, çok ağlamaz ama kucak ister oldu sürekli, bugün evi temizliyoruz, eşimde yıllık izinde, inanın o daha çok iş yaptı, benimki sürekli beni yanında istiyor..
bu arada cumartesi akşamı, yoldaydık, tatilden dönüyorsuk, İstanbul İl sınırını geçtik, ahmet burak elimi ağzına götürdü, alt damaklarını kaşıyordum parmağımla, o sırada dişi çıktı kızlar..
dehşet bi şey, nasıl duygulandım, bi de elime çıktı ya, hani baktığımda çıkmış olsa belki bu kadar heyecanlanmazdım, çok sevindim, bi de ben çalıştığım için bir takım gelişmeleri takip edemiycem, işte ben yanında yokken olacak bazı şeyler annem ya da kayınvalidem görecek ben akşama ancak görebileceğim diye çok dertleniyodum, Allaha ne kadar şükür etsem azdır, bu konuda üzülüyorum diye, bebeğim benim elime çıkardı dişini
böyle işte..şimdilik benden haberler bu kadar..sizin bebişler nasıl, dişler, emekleme ya da söyledikleri bi kelime var mı?
benimki farkında değil mutlaka ama hadiii gel diyo
bi de tahmin edeceğiniz üzere de-de

benim oglumda son hastaligindan sonra bana cok düskün oldu önce odada oyuncaklariyla oynardi simdi biran beni görmesin basliyor aglamaya kimseyede gitmiyor napicagimi sasiriyorum bazen insallah bu durumu huy edinmez yoksa yandim valla

merabalar kızlar, günaydın herkese .benim boncuk gözlüm kahvaltı etti .beraber oynadık ,ayakta durma talimleri yaptık ......artık kanepeden tutturuyorum önüne de sevdiği şeyler koyuyorum öyle duruyor bi kaç dakika .....
sizler neler yapıyounuz .diş çıkaran bebişler var mı ya da emeklemeye başlayan ........
bizde hala ne emekleme tam anlamıyla var, ne de diş var ...
bakalım hayırlısı tadını çıkara çıkara büyüyor yavrum .biz de onu izliyoruz .
herkese güzel bir gün diliyorum .günler sonra ben de dışarı çıkıcam .....taşındıktan sonra pek çıkmadım da kızımla......

merhaba herkeze dün benim için kabus gibi bir akşamdı bebeğim resmen öldü kollarımda bütün gece gözümün önünden gitmedi o anlar şuan ellerim titriyor hala düşündükçe hüngür hüngür ağlıyorum anlatmak istiyorum arkadaşlar herkeze ders olsun çok dikkatli olmamız gerektiği konusunda herzamanki gibi banyosunu yaptırdım babasıyla oynadılar biraz sonra mamasını yedirdim vitaminlerini verdim oyun parkında oyuncak oynuyordu baba babaaam diye inletiyordu ortalığı yumurcak babası zevkten dört köşe videosunu çekti biraz üşütmüş sanırım birkaç gündür ıhlamur veriyorum yatırmadan önce yine hazırladım ıhlamurunu içirdim birkaç kaşık kalmıştı birden gözleri sulanmaya başladı sadece 2 kez öksürebildi hiçbişey anlayamadım genzinemi kaçtı ne oldu derken güçbela çekip çıkardım mama sandalyesinden aşkım gel bişey oluyor kıza koş yalvarırım diye bağırdım ben çok paniğim normalde o da çok ciddiye almamış gelmiyor sırtına falan vurdum ama nefes alamıyordu çığlık attım onu öyle görünce ne yapabilirim başka bilmiyorum dik tutmaya çalıştım sallıyorum falan çocuğu yok nefes almıyor eşim geldi elimden aldı esilayı yüzüne bi baktım dudakları çenesi morarmış ölüyorr diye bağırıyorum sadece babası ne olur bişeyler yap yalvarırım ne olur ağzını sımsıkı kapamış bebeğim babası açıp parmağını içeri sokmuş gözleri yarı baygın şekilde ve siyahı çok az gözüküyor baş aşağı çevirmiş karnını içeri falan bastırmış yok düzelmiyor nefes almıyor ben o anlarda kendim den geçmiş bir şekilde sadece bebeğim ne olur ölme diye bağırıyorum sonra eşim yanaklarını sıktı ağzını açtı tekrar bukez iki parmağınıda boğazına kadar sokmuş birden öğürmeye başladı bebeğim ama o sesi duymanız gerek 2 kez öğürdü nefes almaya başladı ve ağlamaya başladı ilk kez ağlamasına bukadar sevindim yaşıyor dimi diye soruyorum bişeyi yok dimi mayıştı sonra bayılacak gibi oldu gözlei kaymaya başladı uykusu geldi galiba dedim bilinci gidiyor olabilir dedi eşim sonra toparlandı birden konuşmaya başladı sanki hiçbişey olmamış gibi babaaa memm meem dedi emziriyim dedim meme istiyor eşim izin vermedi uyur diye iyice kendine gelsin uyumasın dedi kızın yanakları alev gibi kıpkırmızı oldu saçları sırılsıklam pijamaları resmen ıslanmıştı terden yavrum benim kucağıma aldım yanaklarımı emmeye başladı sarıldım kızıma sımsıkı sensiz yaşayamam bebeğim ona bişey olsa ben neyapardım ağlıyorum dün gece hiç uyuyamadım bebeğimi koynuma aldım hep onu seyrettim okadar korktum ki emzirmeye su vermeye korkuyorum ellerim titriyor dualar ediyorum o emerken içimden hep Allahım ne olur ne olur diyip duruyorumçok etkilendim kızlar en çok bişey yapamamak onu o halde görüp çaresiz kalmak mahvetti beni babası olmasa kızım kollarımda ölücekti rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın aklımı oynatmak üzereydim bütüngece evladını kaybeden annelerin neler hissettiğini düşündüm off Allahıma şükürler olsun ki onu bize bağışladı artık isyan etmiycem yaramaz mızmız durmuyor demiycem elimden geldiği kadar bebeğime adıycam kendimi çünkü onsuz yaşayamam

off çok etkilendim, geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın anlık bişey işte, hepimizin dikkat etesi gerek

deryacim cok gecmis olsun canim rabbim sizlere bagislamis dedigin gibi biranlik birsey allahim birdaha yasatmasin

derya çok kötü oldum yaaAllah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum oğlum 2,5aylıkken hastalanmıştı,gece uykuda öksürürken tıkanmıştı.sırtına vura vura kendine getirmiştim ama kucağımda bir oyana bir bu yana koşuşturuyordum,kabus gibiydi.Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın,sağlıkla büyüsünler inşallah.....

oğlum bugün 7aylık oldu,çabuk büyüyor yaaaaadaha tadını çıkaramadım bebekliğinin,her haline bayılıyorum doyamıyorum yavruma balım o benimbal böcüğüm

ayyy derya beni de ağlattın kız.çoooook çokkk geçmiş olsun Allahım yavrularımızı bize bağışlasın kımseya acısını yasatmasın inş.canım bende çok paniğim
dir ama olmamamız lazım sonuçta bütün gün bizimleler birşey oldugunda mudahele edebilmemiz lazım tekrar geçmiş olsun arkadaşım

allahım korumuş rabbim valla okurken fena oldum canım benm allahım sen koru yavrularımızı annem benim canım benim ay derya kalbim durucak gibi oldu

offff derya ağlattın beni yaa öldüm öldüm dirildim ben de kendimi nasıl sıkmışım okurken
çooook geçmiş olsun allah yavrularımızı bize bağışlasın ..kaza beladan uzak eylesin..ıhlamur mu genzine kaçtı yani onu anlamadım kusura bakma .ben de önce ağzında bi oyuncak falan parçası kaldı gibi algıladım ama değilmiş çok şükür..

offf beni de ağlattın çok geçmiş olsun...oğlum iki aylıkken benzer bir olay yaşamıştım kaç gün kendime gelememiştim..çok iyi anlıyorum....Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere..acılarını göstermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…