2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hasta bebeklere tekrar gecmis olsun..
burcu demir seni cooook yoracak, bunlar iyi gunlerin :) oyle diyorlar ya hep
elbet bi gun buyuyecekler.. yaramazlik yapabilecek kadar iyi olduklari icin coooook sukretmek lazim..
benim yavrucan emekleme asamalarinda dahalik. dizleri ustune kalkiyo ileri geri salliyo kendini. bacaklardan itiyo tirtil gibi bukuluyo :) ellerini kullanmasi gerektigini kesfedemedi yavrum.. etrafinda rahat donuyo ama. yan tarafinda bisey gorunce tek elini oraya atiyor sonra yavas yavas elini takip ediyor .. koltuklarin altina ayaklarini sokuyo poposunu sokamiyo sIKISIyor falan... masallah kusuma
burasi oyle sicak oyle sicakki anlatamam. 35 derece ya ben de ust kattayim evim sabah ogle aksam gunes goruyo.. yatak odasinin panjurunu acmadim orasi biraz serin allahtan. imrani da yikadim uyudu... biraz rahatlar belki..

hasta bebişlere geçmiş olsun heralde havalardan sanırım hava sıcak olsa bile çok rüzgarlı bu rüzgarda bebeği hasta ediyo bu sene tam olarak yaz gelmeden kış gelecek galiba

basın sitesi cnm aka kolejine çok yakınım
bak bu yatagın en aşağıdakı halı, bı ust kademede 15 cm daha yukardaydı yanı kendını atmaya calıstıgı kademe oydu:
Uyuyor, evet yani uyuması gerekiyor :) on Vimeo

allah yardımcın olsun gözünü dört aç walla atlar buu o kapasite var yanii Allah korusun

saolun cok ıyı moral verdınız :)) dogdugundan berı bu bı canavar sen yuruyunce gor dıolardı, şimdi anlıorum ne demek ıstedıklerını :))

hahaha çok teşekkür ederim, öyle mi diyo :) der valla bu sıpa, konuşmaya başlayınca yuzume de der bunları hiç şaşırmam

prop aynen benim oglumda boyle kucucuk boyu minnacik zayif ama cok hareketli ya.
yasadiklarinin aynisini yasiyorum . dun babasi yatagini bir alt kademeye indirdi .yoksa elini bacagini kolunu sokuyor ve cikmaya calisiyor yatagindan. surekli bir yerlere tirmanma cabasinda tutunuyor kalkiyor pat yere basliyor aglmaya sonr sil bastan bu sabahtan aksam olana kadar boyle devam ediyor. o kadar oyuncak seriyorum onune ama yok nafile gozu hicbir oyuncagi gormuyor nerde bir priz nerde bir kablo nerde bir yaramazlik varsa orda is basinda. yanindan ayrilamiyorum artik. sanki ilk dogdugu zamanlara geri donduk.

ayyyyyyyy burcu korku filmi gibi yaaa daha çok intihar sahnesini andırıyor anlattıkların :)) videoyuda izledim ceren hala park yatakta yatıyor odasına yatıracaktım ben ne yapcam şimdi atlar ordan kocamda dırrr dırrrr koca para verdindin oda takımı aldırdın şimdide yatırmaya korkuyorsun diyor deli mi ne ben ne yapabilirim o korkuluk yükselticilerin adı ne ki yada böyle mi sorsam korkuluk yükseltici :

çok fenayım çıldırmak üzereyim ceren zaten huysuzdu hastalanınca hepten çıldırdı ateşini düşürdük 36.5 dün geceden beri ama yükselir diyede korkuyorum iştahsızlık hat safhada bende cuma gitcektim kaynanamın yanına azcık rahat ederdim şimdi ne yapcam bilmiyorum gel burda doktora götürürz diyor ama bilmiyorum bu kadar azgınken yolda nasıl olur öfffffffff offffffffffffffffffffff

valla bilmiyorum kimin ahini aldim yada kimin cocugunu kinamisim ki boyle oldu bu cocuk. simdide duz duvra tirmanmay calisiyor bildiginiz evin duvari yanikavrayamiyor herhalde daha orda cikis var saniyor:) hey allahim ya

bütün hasta bebeklere geçmiş olsun nerden çıktı bu hastalık bilmiyorum tam rahat rahat giydirip gezme zamanı çocuk hastalandı vee benim alışveriş yapmam lazım eğer ki samsuna gideceksem daha hiçbişey alamadım

gecmis olsun insallah bir an once iyilesir . bebekler hasta olunca yolculuk zor oluyor cok huysuzlaniyorlar .

geçmiş olsun kardelen valla yol işini bende düşünüyorum çarşamba günü giresuna gidiyoruz 14 saat napıcam gece sabaha kadar kaç kere emme istiyo bakalım hayırlısı kafaya koyduk bi kere

nesibe geçmiş olsun. korkuluk yukseltıcı ne yahu, yatagınızın kademesı yok mu asagı cekılıo olması lazım alırken ona bakmadan mı aldınız anlamadım

oldu bizde de. alt dişleri çıkarken kaşık acıtıyor herhalde. elinle ver.

bizim ilk diş sorunsuz çıktı. şimdi 2. geliyor çok çok mızmızız kaç gündür. moralini bozmuş olmiyim ama.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…