- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
basın sitesi cnm aka kolejine çok yakınımprop internetimde bir sorun var heralde kesik kesik izledim videoyu ama oğlun çok tatlı maşallah tam bir kudurk.yatak çok alçak değil ama tabi ordan biraz daha büyüsün atlar o :))) zira benim büyük kız da aynı senin oğlan gibiydi park yatağın alt katından bile tırmanıp atladı
derya inanmıyorum yaa ben de bahçelievlerdeyim yenibosna da sen nerdesin
bak bu yatagın en aşağıdakı halı, bı ust kademede 15 cm daha yukardaydı yanı kendını atmaya calıstıgı kademe oydu:
Uyuyor, evet yani uyuması gerekiyor :) on Vimeo
aşallbak bu yatagın en aşağıdakı halı, bı ust kademede 15 cm daha yukardaydı yanı kendını atmaya calıstıgı kademe oydu:
Uyuyor, evet yani uyuması gerekiyor :) on Vimeo
basın sitesi cnm aka kolejine çok yakınım
allah yardımcın olsun gözünü dört aç walla atlar buu o kapasite var yanii Allah korusun
çok fenayım çıldırmak üzereyim ceren zaten huysuzdu hastalanınca hepten çıldırdı ateşini düşürdük 36.5 dün geceden beri ama yükselir diyede korkuyorum iştahsızlık hat safhada bende cuma gitcektim kaynanamın yanına azcık rahat ederdim şimdi ne yapcam bilmiyorum gel burda doktora götürürz diyor ama bilmiyorum bu kadar azgınken yolda nasıl olur öfffffffff offffffffffffffffffffff
bütün hasta bebeklere geçmiş olsunnerden çıktı bu hastalık bilmiyorum tam rahat rahat giydirip gezme zamanı çocuk hastalandı vee benim alışveriş yapmam lazım eğer ki samsuna gideceksem daha hiçbişey alamadım
merhabalar birşey sormak istiyorum. batu 4-5 haftadır yavaş yavaş katı gıdaya başladı. ama 10 gündür falan kaşık fobisi başladı. kaşığı görünce ağzını kitliyor. arada bazen yiyor. dr kontrolünde de alt dişi patlamış. bundan sıkıntısı herhalde dedim sormadım ama halen devam ediyor. dün hiçbir katı gıdayı yemedi sadece biberonla mama. bugün sebzesini yemiş. bizde anne sütü yok. sanırım yemek yemeyi sevmedi veya kaşık dişini acıtıyor kaşığı reddediyor ağzını kitliyor. bu durumda olan var mı? ne yapıyorsunuz?
ilk dişimiz çıktı çok şükür sabah farkettim ah ne kadar mutluyum huysuzluklar bir nebze geçer inşallah diğerleride aynı huzursuzluğu yapmaz umarım ilki zor diyorlardı arkadaşlar daha fazla çıkaranlar ne kadar doğruluk payı var bilgi verirseniz sevinirim,bu arada emekleyip tutunup kalkıyoruz hemen de düşüyoruz bizden böyle,sevgiyle kalın bebişler ve anneleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?