sabit pazar atık yok bulser halıda yok =))
bende bulser halının caddesinin en tepesinde oturuyorum =))
ne gib kötü oldu ilişki asenamslm kızlar.. ben geldim.. daha yenı uyanabildik bebişle...
istanbulda buluşma diyorsunuz.. ben gelirim kızlar... ama acık havada olsun... daha guzel olur...
eşlerle ilişki konusunu okudum... bende bır şey olmaz diye yaptım ama sonu kötü oldu.. yapmamak daha iyi.. eşime diyorum 10 ay tatıl sana...
ne gib kötü oldu ilişki asenam
bu ne numarası ben anlamadımkafamçokkarıştıCanım bende anne adayıyım.15 yıldır bu Özlemle beklİyordum.bİrgÜn bu kadınlar kulubÜnde gezİnİrken bİr numara bırakmıŞtı bİr arkadaŞ onun Önerİsİ Üzerİne aradım o kadar İÇten ,o kadr cİddİ o kadr samİmİydİ hemen baŞladık..Şİmdİ anne adayıyım,numarası bu 05412234342 sİzde arayın...maddİ manevİ yardımcı oluyor.İlaÇda yardım cı oluyor
atatürk caddesi?
ay baya hemşeri çıktık kızlar :))
Canım bende anne adayıyım.15 yıldır bu Özlemle beklİyordum.bİrgÜn bu kadınlar kulubÜnde gezİnİrken bİr numara bırakmıŞtı bİr arkadaŞ onun Önerİsİ Üzerİne aradım o kadar İÇten ,o kadr cİddİ o kadr samİmİydİ hemen baŞladık..Şİmdİ anne adayıyım,numarası bu 05412234342 sİzde arayın...maddİ manevİ yardımcı oluyor.İlaÇda yardım cı oluyor
bizdede tıl yok bende merak ettim ağrı filanmı olduhakikaten ben de merak ettim kanama falan mı oldu canım?
bizde de tık yok öğrendiğimizden beri.. kahverengi lekelerden dolayı dr yasaklamıştı..
evet canım atatürk caddesi kadir has lisesinin karşı sokağındayım =)
iyiyim meybie cim kusura bakma görmedim cnmm etrafı toparlıyodum sen nasılsın karnın belirdimi ikizler napıyooeren sezencim
bafocum
barayscım
nasılsınız?evet pek giremiyorum .ama sürekli sizleri takip etmeye çalışıyorum..benimde 13 ünde 2 li testim vardı.doktorum şehirdışında olduğu için bugüne kaldı...inş bi sorun yoktur..
biliyorsunuz ben aynı zamanda diyetisyene gidiyorum..bana özellikle probiyotik yoğurtu önerdi ..ama günde 4 kez yiyeceğim için onunla başa çıkamam maddi olarak..o yüzden haftanın bir günü taze sağılmış süt alıp bi güzel kaynatıp probiyotik sade yoğurt ile mayalıyorum..ve tadı hiç bir yoğurta benzemiyor..eğer sizde benim gibi pek yoğurt seven biri değilseniz kesinlikle tavsiye ederim..
sen istanbuldamıydın nan sempatiksalakcinni
evet canım atatürk caddesi kadir has lisesinin karşı sokağındayım =)
hea sen hakkaridemi sanıyon :roflol:
3. ayı atlattıktan sonra yapabilicek miyiz aceba
3. ayı atlattıktan sonra yapabilicek miyiz aceba
bende yoğurdumu evde yapıyorum burayada pazar günleri çatalcadan gelen sütçümüz var her hafta 3 kilo sütten yoğurt yapıyorum mis gibi oluyo ama sütünü içemiyorum pastörüze süt içiyorum tadı daha çok hoşuma gidiyobence de. ayrıca pastorize sütler su gibi. yoğurdu bile zor tutturuyorum onlarla. yağ yok bişey yok.. küçükten beri sütçü sütü içerim bir kere bu yüzden hasta olmadım. kaynatınca mis gibi oluyorrrr..
rezan has mezunuyum ben de. eski erdemkentlerde oturuyodum..
eh artık buluşmaya buluşup gideriz :)))
yok len kocaelinde sanıyom nalakaysa
biz tam gaz devam hiç kesmedik :CüvCüv:
hatta öğrendiğimiz gün bi kutlama yapmıştık :roflol:
valla dr a sormak lazım da eşim fırsatını bulamadı geçen sefer. bu defa soracağına eminim haha çok kötü bir durum oluyor orda yaaa eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?