görüşürüz cnmm ne işin var bu kadar çokkkneyse kızlar size doyum olmaz, ben de çıkıyorum çook işim var çook.
hatırlamıyorum ama ben bi sitede okumuştum ilk 3 ay tüketmeyin diye madem sorun yok tüketebilirsinsezen bunu ilk defa senden duyuyorum. çünkü özellikle amerika'da zencefil ilk trimester'ın kurtarıcı ilacı olara görülüyor hem mide bulantılarında hem de soğuk algınlıklarında. hangi siteyi açsam okusam karşıma zencefil çıkıyor, düşüğe sebep olduğunu ilk defa senden duydum. öyle olsa bu kadar tavsiye etmezler. zencefilin herşeyini kullanıyorlar çay lolipop vesaire..
karabiber yerine zencefil koyayım bari ühühühü hastayııım.
bildiğim kadarıyla normalde sigortadan alman lazımmış maaşını, ama sen hamişken uğraşma die bazı şirketler maaşını bankaya ödemeye devam ediyomuş sende sonra sigortadan alacağın maaşı alıp şirkete veriyomuşsun
2 yerden birden maaş nası alcen ki, şirket sana veriyo paranı, sende sigortadan alıp şirkete veriyon sonra, sigortadan aldığında sana kalırsa 2 maaş olmazmı??
:jeyyar:
çok yakınız ya sana taciz edebilirim aklinialirimsmile
istinye parka gelirsem ham yaparım seni olumunekankayizsmile
bişey soracağım çalışan anne adayları, işyerinize söylediniz mi hamile olduğunuzu. Ben henüz söylemedim ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ya
aaa ne diyosun ben altıntepe de büyüdüm biliyosundurrrr.. acıbadem caddesinde de kızkadeşim çalışıyor..
kızlar herkese merhaba öncelikle...
canım benim tüp bebek olduğu için en başından beri biliyorlar...şuanda bir sıkıntı yaratmıyorlar..senin normal yolla olduysa bunu çekinmeden söyle..çünkü hamile kalan çalışanı işten çıkarmak kanunen yasak..yani sende tehlike kalmamış..olsaydı ben tüp bebek aşamasındayken beni çıkarırlardı..bence en kısa zamanda söyle...çünkü çok geç kalmışsınn..içinde art niyet aramasınlar sonra...
karabiber yerine zencefil koyayım bari ühühühü hastayııım.
İstinye parka gelirsen açık mekanda bulursun beni zemuszemus tüm jet sosyete ile ordayız haftasonları aklinialirimsmile
öğle yemeğine 10 dk kaldı :1ninca: çokkk açımmmmm cokacimcoook
ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmediğim için söyledim canım. şuanda bi sorun olmadığı sürece ağustosa kadar çalışıcam. sonra ayrılcam işten dedim.
ben kontrollere izin alabilmek için söledim mecbur. izin almak sorun çünkü
Ben geldiiiimmmmmmmm..... Of şimdi bu adamlar nasıl kolilicek kırılcak parça pinçik olcak eşyalarım çok endişeliyim çok :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?