2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop doğru da benim canım istemii sorun orda sempatiksalakcinni

prop doğru da benim canım istemii sorun orda sempatiksalakcinni

benimde canım hiç istemiyo valla yaklaşmasın bana kimse tiksiniyorumm

oyyy bende de tam tersi
ama şansızlığım koca işten 11 de çıkıyo eve gelmesi 11.30
o saattede ben bayılmış oluyom kolumu kaldırcak halim kalmıyo
böhhhüüüüü mafoldumben

ne gib kötü oldu ilişki asenam

bir şey olmaz dedim.. ama oldu.. ilişki sonrası kırmızı kan, ardında kahverengıye dönüştü.. hafifte agrı.. yanı orgazm ilk aylarda bebege zarar veriyormuş.. rahım kasılınca kanama oluyormuş..
öyle oldu..

Ellerine sağlık arkadaşım döv onu kafasına kafasınadelikafadulden
valla ya bizim gibi hanım hanımcık bayanları yoldan çıkarmaya çalışıyo kendini türk filmlerindeki nuri alço sandı ücretsiz muayne ettiriyomuş telefonun ucundakii ne muaynesiyse artıkınnklava:

kimse yaklaşamaz zaten :))))))
sadce bi kişi yaklaşabiliyo normal şartlarda

bana da doktorum en başından beri yasak dedi.hala da yasakmış (
ben o bi kişiyide istemiyorum parfüm kokusu geliyo ıyyy tiksinç banyo yapsada bu sefer şampuan deodorant kokusu gene tiksinçç

aaa bunu bilmiyodum bakk kanama oldu demek bizim kocişler daha çoooook beklerler az kaldı benimki düz duvara çıkıcak yakında spedermanım benim

benimde canım hiç istemiyo valla yaklaşmasın bana kimse tiksiniyorumm

kaydirigubbakcemile3
gecer bunlar :jeyyar:
oyyy bende de tam tersi
ama şansızlığım koca işten 11 de çıkıyo eve gelmesi 11.30
o saattede ben bayılmış oluyom kolumu kaldırcak halim kalmıyo
böhhhüüüüü mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:
o saatte ben rüya görmüş oluyom :ecrin_bebek:
Benim normalde bu kdr çok istemez, şu an hergün olsa kabulumdur yani ohaoldumsmile
Hormonlardan heralde bilemicem

:roflol: :roflol:
bizimde yakında demekki :CüvCüv:
valla ya bizim gibi hanım hanımcık bayanları yoldan çıkarmaya çalışıyo kendini türk filmlerindeki nuri alço sandı ücretsiz muayne ettiriyomuş telefonun ucundakii ne muaynesiyse artıkınnklava:

terbisiz herif :mymeka:

ben o bi kişiyide istemiyorum parfüm kokusu geliyo ıyyy tiksinç banyo yapsada bu sefer şampuan deodorant kokusu gene tiksinçç

haklısın canım.aada bana da oluyo.ellerini sabunlayınca yanağıma felan dokundurtmuyorum.çok iğrenç geliyo.

ya kimse bişey demdedi ama tekar yazıyım.bu kahverengi akıntıdan olan var mı.
çok fazla değil ama var yine de.akıntı vardı daha önceden de ama kıvamı da baya koyu şimdi
offf doğurmak istiyorum ben bu çocukları sağlıkla yaaa.çabuk geçsin şu aylar.bitirecek bu sorunlar bizi

aaa bunu bilmiyodum bakk kanama oldu demek bizim kocişler daha çoooook beklerler az kaldı benimki düz duvara çıkıcak yakında spedermanım benim

bende okumuştum.. birşey omuyor vs.. ee banada olmaz galiba dedim.. ama sonu kötu oldu.. sabaha kadar içim acıdı.. ya bebeğime bir şey olursa diye... ama atlattık.. artık 10 ay yok asla...

herkese mrb uzun sredir giremedim evi temizledik diptan anca bitti hatta tam bitmedi bile k.validem annem 2 tanede kadın tutuk ama ii oldu temizlendi dün sivasa gittik korka korka yolları çok kötüydü ama eşimi hastaneye sevk etmişler onu görmeye gittik çok şükür ki bişide olmadı umarım topikteki minik bebişler ve anneler iidir

Radyim sağlıkla doğuruıcaz Allahın izniyle
zaman cabuk geciyo
son 3 aY telaşlardan cabucak gecicek inşallah

bende okumuştum.. birşey omuyor vs.. ee banada olmaz galiba dedim.. ama sonu kötu oldu.. sabaha kadar içim acıdı.. ya bebeğime bir şey olursa diye... ama atlattık.. artık 10 ay yok asla...

Kız ne 10 ayı zaten 2 aylıksın sen 1 senede mı dogurcan, allah ıyılıgını vermesın tut ıcınde kacmasın :)))

bende olmuyo canım akıntı var ama renksizz bi sorun olmaz alalhın izniyle cnmm 3 ayımız bi dolsa biraz daha rahatlıycaz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…