2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burcu aslında çok şey yazacaktım ama Deryanın yazdıklrını okuyunca hepsinden vazgeçtim
Allah dağına göre kar verirmiş derler ya demekki sen Demir ile başaçıkabilirsin canım.. Ev işleri ıvır zıvır içinde bi yardımcı tutarsın , yeterki canları sağolsun boşver hepsi geçer de sen büyüdüğünde napcan bu çocuğu diye sormadan edemicem.. Umarım uslanır biraz

Derya hüngür hüngür ağladım okurken.. Ayy canım benim kıyamam Allah bidaha vermesin, size bağışlasın yavrunuzu.
saol cnm teşekkür ederim Allah kimseye böyle bşey yaşatmasın
herkese hayirli cumalar:16:
bir haftadir yapamadigim temizligimi yaptim evim tertemiz oldu kizim sagolsun kardesine baktida yapabildim kizimin faydalarini görmeye basladim:54:
şanslısın zeyn benimde yiğenlerin geliyor bazen oynatıyorlar baya iyi oluyor gerçekten benim kızım için yanında biri olsunda kim olursa olsun yanlız kalmak istemiyor papatyam
bu arada biz bu sabah ev gormeye gittik. o evde bir insan nasil yasar aklim almiyor ne pis insanlar var.. tamam kadin yasliydi yapamiyordu falan da haftada bir temizlikci birini alsaydi hic degilse :19: pis olmasi disinda evi sevdik. giriste mutfak ve salon karsi karsiya, bir hole giriliyor banyo wc ve iki oda karsilikli arkada kaliyor. bizim ve oglumuz odasi.. koridorrun tam sonunda ardiye var ve ondan haric ufak bir yukluk var.. kapilara varana kadar yenileyecekler. yerler ve duvarlar yapilacak. sadece kalebodur ve fayanslar kaliyor onlar da camasir suyula tertemiz olur :) evi kabul ettik ama iste sorun su ki anahtari agustosun 1inde veriyorlar biz yokken yani.. nasil olacak bilemiyorum.. insallah olur resmen 0 ev gibi olacak kendi evime aciyorum zaten gicir gicir birakiyorum diye .. bakalim kismet
hayırlısı olsun cnm
slm arkadaşlarrr hasta bebeklere çok geçmiş olsunnn allahım hiç bi bebek hasta olmasınn çok zoer çokkkk..gnlerdr hastanedeyiz ne çektikkk geçen hafta kızım öksürmeye başladı hemen ertesi gn dra gtrdm neyse hırıltısıda vardı ilaç verdi ama benm kızda bi kusma anlatamam ilaç içircem elimde kaşık görüyo yaaa öğürüyo hemenn ardından ağız dolusu kusuyodu balgamlı balgamlııı neyse salı günü tekrar götürdüm dr acil yatış dedi nasıl ama nefes alamıyoduuu astımlılar gibiydiii bronşit olmuş kızımn elinde serul damar bulana kdr mahvettlr kızımıı o ağladı ben ağladım ağzında hava 4 gn yattıkk bgn çıktık ama hala balgamı geçmediii nefesi düzeldide brz allah kmseyi oralara düşürmesn orasızda yapmasın ayrı konuuuu..bu arada kızım bu gece çok huzursuz du ağladı falann uykusunda sabah bi baktım dişi patlamışşş hastalıkla diş birleşnce kızım perişan oldu anlayacağnz... varmı dişi patlayanlarrr bu arada ben eskisi kdr nete giremiyorum evmzde net yok babamlardn giriyodummm artık babamlara geldkce bakıyorummmm

çok geçmiş olsun benim kızım 40 lıyken bronşit olmuştu gerçekten çok kötü bişey seni çok iyi anlıyorum cnm bizde 3 gün kalmıştık hastaede kırkımız orda çıkmıştı:1: artık çok dikkatli olman gerek en ufak öksürükte götürüyorum ben ne olur neolmaz diye

geçmiş olsun kızlar. bebişleri korusun Rabbim. derya beni çok korkuttun. çok büyük geçmiş olsun. Allah bize bağışlasın bebişlerimizi. benim kızımın da ikinci dişi patladı. kemik gelişimi yavaştı ve doktor kalsiyum takviyesi vermişti onla alakası var mı bilmiyorum ama önce bir dişi patladı baya uzadı hemen iki hafta içinde ikinci de paptlaadı. herkesin de dediği gibi biz de artık çok yoğunuz bebiş baya bi vaktimi alıyo. bazen bi bakıyorum tüm günüm onunla ilgilenirken geçmiş gitmiş başka bişi yapmamışım. internete de hiç giremiyorum artık ve kasım anneleri neler yapıyor merak ediyorum. bebişleriniz emekliyomu kızlar. bizimki biraz tembel galiba. daha sağa sola bile nadiren dönüyo. emekleme çalışmaları var ama ellerini kullanmayla daha bi meşgul. bilmiyorum nezaman emeklemeye başlar. konuşma da yok daha sadece oynarken mutluluktan çığlıklar atıyo. bilmiyorum ki normal mi. 14 kasım doğumlu 8. ayın içinde ama ben mi çok şey bekliyorum bilemedim

slm arkadaşlarrr hasta bebeklere çok geçmiş olsunnn allahım hiç bi bebek hasta olmasınn çok zoer çokkkk..gnlerdr hastanedeyiz ne çektikkk geçen hafta kızım öksürmeye başladı hemen ertesi gn dra gtrdm neyse hırıltısıda vardı ilaç verdi ama benm kızda bi kusma anlatamam ilaç içircem elimde kaşık görüyo yaaa öğürüyo hemenn ardından ağız dolusu kusuyodu balgamlı balgamlııı neyse salı günü tekrar götürdüm dr acil yatış dedi nasıl ama nefes alamıyoduuu astımlılar gibiydiii bronşit olmuş kızımn elinde serul damar bulana kdr mahvettlr kızımıı o ağladı ben ağladım ağzında hava 4 gn yattıkk bgn çıktık ama hala balgamı geçmediii nefesi düzeldide brz allah kmseyi oralara düşürmesn orasızda yapmasın ayrı konuuuu..bu arada kızım bu gece çok huzursuz du ağladı falann uykusunda sabah bi baktım dişi patlamışşş hastalıkla diş birleşnce kızım perişan oldu anlayacağnz... varmı dişi patlayanlarrr bu arada ben eskisi kdr nete giremiyorum evmzde net yok babamlardn giriyodummm artık babamlara geldkce bakıyorummmm

çok geçmiş olsun canım yaa. nooldu kasım bebeklerine nazar mı deyiyor yoksa. :43:

geçmiş olsun kızlar. bebişleri korusun Rabbim. derya beni çok korkuttun. çok büyük geçmiş olsun. Allah bize bağışlasın bebişlerimizi. benim kızımın da ikinci dişi patladı. kemik gelişimi yavaştı ve doktor kalsiyum takviyesi vermişti onla alakası var mı bilmiyorum ama önce bir dişi patladı baya uzadı hemen iki hafta içinde ikinci de paptlaadı. herkesin de dediği gibi biz de artık çok yoğunuz bebiş baya bi vaktimi alıyo. bazen bi bakıyorum tüm günüm onunla ilgilenirken geçmiş gitmiş başka bişi yapmamışım. internete de hiç giremiyorum artık ve kasım anneleri neler yapıyor merak ediyorum. bebişleriniz emekliyomu kızlar. bizimki biraz tembel galiba. daha sağa sola bile nadiren dönüyo. emekleme çalışmaları var ama ellerini kullanmayla daha bi meşgul. bilmiyorum nezaman emeklemeye başlar. konuşma da yok daha sadece oynarken mutluluktan çığlıklar atıyo. bilmiyorum ki normal mi. 14 kasım doğumlu 8. ayın içinde ama ben mi çok şey bekliyorum bilemedim

benimki de emeklemiyor ama koltuğa dayanıp ayakta durmaya bayılıyor. konuşma desen sadece mamma diyor. kendi kendine konuşuyor ama neler diyor bilmiyorum artık.dönme yuvarlanma süper. desteksiz oturma da başladı am 1dk sonra ya yana yıkılıyor ya da kendini arkaya atıyor.

böööööeeeaaaaa uyumak istiyorum..şöööle kafayı vurup üç beş saat aralıksız uyusam ne süper olurdu.....gece 4738927494780199 kere uyanıyos...sabah da kargalar kahvaltısını etmeden ayaktayız.......aylardır uykusuz her gece ve yorgun ööööölesiyeee:95:

dun imran da uyumadi. uyudugunda aglayarak uyaniyor ama her zaman boyle. uykusunu alamayinca bi daha uyutuyorum uyuyo biraz daha. dun gece yine ayni sey oldu ama babasi evdeyken cocugun uykusu acilmaz mi! uyumadi bi daha. 1.30 da yattim zaten cok uykum gelmisti ben daldim dalicam yine agladi. uyuttum yine agladi.. sonra yine uyandi agla agla yorulunca uyiursun dedim bu sefet kocam durtmeye basladi :19: neyse kalktim mama yaptim meger acliktan agliyormus :59: ama mama verdigimde ac oldugu halde yemiyor sonra da kiyamet!

günaydın kızlar

ayy canım çok geçmiş olsun 2 ay öncede benim oğlum bronşit başlangıcı olmuştu. doktor bronşit başlangıcı dediğinde benim rengim atmıştı, bide ben sigarada kullanıyorum kendimide suçlamıştım.

inş. tamamen düzelir ve bi daha tekrarlamaz canım. dişinizde hayırlı olsun

bu arada biz bu sabah ev gormeye gittik. o evde bir insan nasil yasar aklim almiyor ne pis insanlar var.. tamam kadin yasliydi yapamiyordu falan da haftada bir temizlikci birini alsaydi hic degilse :19: pis olmasi disinda evi sevdik. giriste mutfak ve salon karsi karsiya, bir hole giriliyor banyo wc ve iki oda karsilikli arkada kaliyor. bizim ve oglumuz odasi.. koridorrun tam sonunda ardiye var ve ondan haric ufak bir yukluk var.. kapilara varana kadar yenileyecekler. yerler ve duvarlar yapilacak. sadece kalebodur ve fayanslar kaliyor onlar da camasir suyula tertemiz olur :) evi kabul ettik ama iste sorun su ki anahtari agustosun 1inde veriyorlar biz yokken yani.. nasil olacak bilemiyorum.. insallah olur resmen 0 ev gibi olacak kendi evime aciyorum zaten gicir gicir birakiyorum diye .. bakalim kismet

tatlım eviniz hayırlı olsun sağlıkla ve mutlulukla yaşayın inş. yeni evinizde

anneler özledimm sizleri...

ayy ayy bizde özledik seni nerelerdesin

böööööeeeaaaaa uyumak istiyorum..şöööle kafayı vurup üç beş saat aralıksız uyusam ne süper olurdu.....gece 4738927494780199 kere uyanıyos...sabah da kargalar kahvaltısını etmeden ayaktayız.......aylardır uykusuz her gece ve yorgun ööööölesiyeee:95:

haha hiç şaşırmadım desem :)) bu hafta bizim buğra'ya da uyku haramdı resmen, bakalım pazartesi günü yeni haftada neler yaşıcaz..gece çok fazla uyanıyor ve sabah 5 tede yeni güne başlıyoruz.. bizim bebeler çok çalışkan, erken kalkan yol alır misali. Ama bende çökmek üzereyim o kadar yorgunum ki, bazen istifa etmesemiydim acaba diyorum kendi kendime. gerçi istesem yine başlarım işime ama kıyamıyorumda yavruma..
neyse kızlar 3-4 sene sonra rahatız inşallah hadi bakalım az kaldı:))

selam kızlar
bir şarkımız olsa herhalde "uykusuz her gece" olurdu. her günüm uykusuz nerdeyse. deniz kenarındayken şöyle şezlonglarda bi uyusam diyorum , yataş ın falan önünden geçtiğimde şu yataklardan birine kıvrılsam 2 dk diyorum. :69:
sıyırdım. ege çok hareketli maaşallah. hem emekliyor hemde yüksekteki herşeye tırmanmaya çalışıyor. onlara tutunup ayağa kalkıyor. sürekli tetikteyim :43:
enerjim eksilerde ve bu arada 1 gr bile kilo veremedim :53:

Son düzenleme:
günaydın herkese,uyumayan annelere günaydın denmez ama neyse

arkadaşlar aranızda bebeğine büyümix yediren varmı?bügün yoğurt yapamadım büyümix yedireyim dedim birtane yedirdim ama devamını istiyo ikinciiyi yedirsem çok gelirmi?daha önce hiç yedirmedim ben.

zeynep almanyada okullar cok gec kapaniyormus yaa burda bu gun kapaniyor. kv de kaynimla yola cikti, almanyaya dugune geliyorlar.. benim de 4 gunum kaldi resmen :8: allah herkese selametlik versin yol uzun.. yalovali tanidik birileriyle ayni ucakta denk gelmisiz esim diyordu sevindim :21:
evet canim cok gec kapaniyor hadi senin günün azalmis güle güle git güle güle gel:31:
hayirlisi olsun hersey kismet allah gönlüne göre versin:16:

cok gecmis olsun canim bu ara bütün bebekler hasta allah sifa versin hepsine:69:

benimde safak45 türkiyeye gitmeme az kaldi sayilir:68:burda okullar 29temmuzda kapaniyor ne gicik ya erkenden kapansa nolucak sanki:63:

Bi de şöyle düşün: tatil erken başlarsa erken biter. Başkaları tatile giderken sen bitirip yine günlük hayatına dönmüş oluyorsun.
Sonra gitmek daha güzel boşver. Hem burda hava hangi mevsim olduğuna karar veremedi daha:)

Ya kızlar, yürüteç konusunda ne düşünüyorsunuz ve alırken nelere dikkat etmem gerekiyor.
Benim kız emeklemiyor ama döne döne geziniyor, çok hareketli. Tek başına bırakamıyorum. Yatarak oynamaktan sıkılıyor. Oturmayı da uzun süreliğine beceremiyor. Yürüteci ile yanıma alırım en azından, kucakta tutmak zorunda kalmadan. Ne dersiniz?

Ayrıca Mama sandalyesine geçen var mı? Tavsiye edebilecekleriniz var mı?

eke gıdaya geçtiğimizden beri mama sandalyesinde yediriyorum babymax putty pembe ve mavi renkleri var sadece ama çok memnunum yürütecimizde chicco müzikli oyuncakları var çok ilgisini çekiyor web sayfalarına girip inceliyebilirsin cnm yürüteç hediye fiyatını bilmiyorum mama sandalyesini saraçhaneden aldık istanbuldamısın bilmiyorum ama tavsiye ederim piyasadan daha uygun fiyatlar ve her markayı bulabilirsin ben 100 tl ye aldım sandalyeyi

Son düzenleme:
günaydın herkese,uyumayan annelere günaydın denmez ama neyse

arkadaşlar aranızda bebeğine büyümix yediren varmı?bügün yoğurt yapamadım büyümix yedireyim dedim birtane yedirdim ama devamını istiyo ikinciiyi yedirsem çok gelirmi?daha önce hiç yedirmedim ben.

ben hala yogurt yapmayaı becermıyorum allahım cok vcdan azabı cekıyorum pof

bende babymix veriyorum.
bluemooncum azı karar çoğu zarar demişler. bence 2. cisini verme herşeyin fazlası zarar. bir arkadaşımdan duydum. tanıdığı fazla yoğurt verdiği için bebişinde kum oluşmuş.

kızlar bugün oğlum ilk kez düştü ama benim elimden değil. kv. büyük bir komyonet almıştı. evde oynatıyordu. yanında ayakta durup pat pat vuruyordu. tabi. kv. de onu tutuyordu bende yemek yiyordum. sonra oğluşumu kasasına oturttu ama poposu arkasına geldi tam arkasından tutacakken ağır geldiği için kasa açıldı ve oğlum düştü. önce pop üstü oturdu sonra yere yattı ve kafası çerptı ama yavaştı. ağladı tabi hemen koşup kucağıma aldım. balkona çıkarrtım ve sakinleşti. hala gözümün önünde. allahtan bişey olmadı. kv. çok üzüldü ben ilk başta çok bozuldum ve hiç konuşmadım. oğlumu yıkayıp yatırdım. şimdi uyuyor. rabbim meleklerimizi korusun. çok garip bir duygu insan kendini suçluyor ama düşe kalka büyüyecekler. :59:

kızlar bugün oğlum ilk kez düştü ama benim elimden değil. kv. büyük bir komyonet almıştı. evde oynatıyordu. yanında ayakta durup pat pat vuruyordu. tabi. kv. de onu tutuyordu bende yemek yiyordum. sonra oğluşumu kasasına oturttu ama poposu arkasına geldi tam arkasından tutacakken ağır geldiği için kasa açıldı ve oğlum düştü. önce pop üstü oturdu sonra yere yattı ve kafası çerptı ama yavaştı. ağladı tabi hemen koşup kucağıma aldım. balkona çıkarrtım ve sakinleşti. hala gözümün önünde. allahtan bişey olmadı. kv. çok üzüldü ben ilk başta çok bozuldum ve hiç konuşmadım. oğlumu yıkayıp yatırdım. şimdi uyuyor. rabbim meleklerimizi korusun. çok garip bir duygu insan kendini suçluyor ama düşe kalka büyüyecekler. :59:

ay kıyamam ona ben canım benim geçmiş olsun annesi

sağol canım ne kadar zor birşey. evladının gözüne bakıyorsun bişey olmasın diye ama her an koruyamıyorsun.
akşam yatağının yanında yattım. seyrettim. nasıl güzel varlıklar insan kıyamıyor. iyiki doğurmuşum. rabbim onları korusun, ve acılarını göstermesin.

Back
X