saol cnm teşekkür ederim Allah kimseye böyle bşey yaşatmasınBurcu aslında çok şey yazacaktım ama Deryanın yazdıklrını okuyunca hepsinden vazgeçtim
Allah dağına göre kar verirmiş derler ya demekki sen Demir ile başaçıkabilirsin canım.. Ev işleri ıvır zıvır içinde bi yardımcı tutarsın , yeterki canları sağolsun boşver hepsi geçer de sen büyüdüğünde napcan bu çocuğu diye sormadan edemicem.. Umarım uslanır biraz
Derya hüngür hüngür ağladım okurken.. Ayy canım benim kıyamam Allah bidaha vermesin, size bağışlasın yavrunuzu.
şanslısın zeyn benimde yiğenlerin geliyor bazen oynatıyorlar baya iyi oluyor gerçekten benim kızım için yanında biri olsunda kim olursa olsun yanlız kalmak istemiyor papatyamherkese hayirli cumalar
bir haftadir yapamadigim temizligimi yaptim evim tertemiz oldu kizim sagolsun kardesine baktida yapabildim kizimin faydalarini görmeye basladim![]()
hayırlısı olsun cnmbu arada biz bu sabah ev gormeye gittik. o evde bir insan nasil yasar aklim almiyor ne pis insanlar var.. tamam kadin yasliydi yapamiyordu falan da haftada bir temizlikci birini alsaydi hic degilsepis olmasi disinda evi sevdik. giriste mutfak ve salon karsi karsiya, bir hole giriliyor banyo wc ve iki oda karsilikli arkada kaliyor. bizim ve oglumuz odasi.. koridorrun tam sonunda ardiye var ve ondan haric ufak bir yukluk var.. kapilara varana kadar yenileyecekler. yerler ve duvarlar yapilacak. sadece kalebodur ve fayanslar kaliyor onlar da camasir suyula tertemiz olur :) evi kabul ettik ama iste sorun su ki anahtari agustosun 1inde veriyorlar biz yokken yani.. nasil olacak bilemiyorum.. insallah olur resmen 0 ev gibi olacak kendi evime aciyorum zaten gicir gicir birakiyorum diye .. bakalim kismet
slm arkadaşlarrr hasta bebeklere çok geçmiş olsunnn allahım hiç bi bebek hasta olmasınn çok zoer çokkkk..gnlerdr hastanedeyiz ne çektikkk geçen hafta kızım öksürmeye başladı hemen ertesi gn dra gtrdm neyse hırıltısıda vardı ilaç verdi ama benm kızda bi kusma anlatamam ilaç içircem elimde kaşık görüyo yaaa öğürüyo hemenn ardından ağız dolusu kusuyodu balgamlı balgamlııı neyse salı günü tekrar götürdüm dr acil yatış dedi nasıl ama nefes alamıyoduuu astımlılar gibiydiii bronşit olmuş kızımn elinde serul damar bulana kdr mahvettlr kızımıı o ağladı ben ağladım ağzında hava 4 gn yattıkk bgn çıktık ama hala balgamı geçmediii nefesi düzeldide brz allah kmseyi oralara düşürmesn orasızda yapmasın ayrı konuuuu..bu arada kızım bu gece çok huzursuz du ağladı falann uykusunda sabah bi baktım dişi patlamışşş hastalıkla diş birleşnce kızım perişan oldu anlayacağnz... varmı dişi patlayanlarrr bu arada ben eskisi kdr nete giremiyorum evmzde net yok babamlardn giriyodummm artık babamlara geldkce bakıyorummmm
çok geçmiş olsun benim kızım 40 lıyken bronşit olmuştu gerçekten çok kötü bişey seni çok iyi anlıyorum cnm bizde 3 gün kalmıştık hastaede kırkımız orda çıkmıştı