herkese mrb uzun sredir giremedim evi temizledik diptan anca bitti hatta tam bitmedi bile k.validem annem 2 tanede kadın tutuk ama ii oldu temizlendi dün sivasa gittik korka korka yolları çok kötüydü ama eşimi hastaneye sevk etmişler onu görmeye gittik çok şükür ki bişide olmadı umarım topikteki minik bebişler ve anneler iidir
herkese mrb uzun sredir giremedim evi temizledik diptan anca bitti hatta tam bitmedi bile k.validem annem 2 tanede kadın tutuk ama ii oldu temizlendi dün sivasa gittik korka korka yolları çok kötüydü ama eşimi hastaneye sevk etmişler onu görmeye gittik çok şükür ki bişide olmadı umarım topikteki minik bebişler ve anneler iidir
Kız ne 10 ayı zaten 2 aylıksın sen 1 senede mı dogurcan, allah ıyılıgını vermesın tut ıcınde kacmasın :)))
eşine ne oldu hayırdır :uhm:
canım askerde ya eşim kilo fazla gelmiş komutanı allah göstermesin eğtim ağır gelir kalp krizi geçirirsin demiş şimdi revirde kalıo pzrtside hastanede yatacakcanım geçmiş olsun.. neden sevketmişler..
geçmiş olsun canımmcanım askerde ya eşim kilo fazla gelmiş komutanı allah göstermesin eğtim ağır gelir kalp krizi geçirirsin demiş şimdi revirde kalıo pzrtside hastanede yatacak
canım askerde ya eşim kilo fazla gelmiş komutanı allah göstermesin eğtim ağır gelir kalp krizi geçirirsin demiş şimdi revirde kalıo pzrtside hastanede yatacak
canım askerde ya eşim kilo fazla gelmiş komutanı allah göstermesin eğtim ağır gelir kalp krizi geçirirsin demiş şimdi revirde kalıo pzrtside hastanede yatacak
haklısın canım.aada bana da oluyo.ellerini sabunlayınca yanağıma felan dokundurtmuyorum.çok iğrenç geliyo.
ya kimse bişey demdedi ama tekar yazıyım.bu kahverengi akıntıdan olan var mı.
çok fazla değil ama var yine de.akıntı vardı daha önceden de ama kıvamı da baya koyu şimdi
offf doğurmak istiyorum ben bu çocukları sağlıkla yaaa.çabuk geçsin şu aylar.bitirecek bu sorunlar bizi
ne yicem ben ya
şu öğle saatlerini sevmiyom :gitme:
çorba yada salata türü bi şi olmazmı mesela ton balıklı göbek yada tavuklu göbek içinde mısır hem hafif hem mideni zorlamaz...
aynenbiz tam gaz devam hiç kesmedik :CüvCüv:
hatta öğrendiğimiz gün bi kutlama yapmıştık :roflol:
aynenBenim normalde bu kdr çok istemez, şu an hergün olsa kabulumdur yani ohaoldumsmile
Hormonlardan heralde bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?