Selam anneler...Selamlar MELODİ..Ben ve Kızım iyiyiz şükür...Okulum 9 temmuzda kapandı bizde trabzona geldik evimize...(Doğumdan sonra istanbul maltepeye öğretmen olarak atanmış ve 20 günlük bebeğimi alıp annemlerin evine yerleşmiştim)İşimin olması harika bir duygu ama 8 aydır parçalanmış aile olarak yaşamak zor oldu tabi.ramazan bayramına kadar eşimin yanında trabzonda olacağım....Lohusayken okula başladım...memuriyetin ilk yılında aday öğretmenlere eğitimler var onlara katılmak zorundaydım kısaca yoğunluktan uğrayamadım pek, ama arada takip etmeye çalıştım sizleri.
Melodi senin bahsettiğin üçüz annesi özlem82 miydi? bende merak ediyorum kader arkadaşlarımızı...bu aralar daha sık uğrarım inşallah...
Herkese hayırlı kandiller....
Selam anneler...Selamlar MELODİ..Ben ve Kızım iyiyiz şükür...Okulum 9 temmuzda kapandı bizde trabzona geldik evimize...(Doğumdan sonra istanbul maltepeye öğretmen olarak atanmış ve 20 günlük bebeğimi alıp annemlerin evine yerleşmiştim)İşimin olması harika bir duygu ama 8 aydır parçalanmış aile olarak yaşamak zor oldu tabi.ramazan bayramına kadar eşimin yanında trabzonda olacağım....Lohusayken okula başladım...memuriyetin ilk yılında aday öğretmenlere eğitimler var onlara katılmak zorundaydım kısaca yoğunluktan uğrayamadım pek, ama arada takip etmeye çalıştım sizleri.
Melodi senin bahsettiğin üçüz annesi özlem82 miydi? bende merak ediyorum kader arkadaşlarımızı...bu aralar daha sık uğrarım inşallah...
Herkese hayırlı kandiller....
zor günler geçirmişsin canım. inşallah herşey güzel olur. nickini hatırlayamadım ama sanırım oydu.
Arkadaşlar tatile çıkmadan önce oto koltuğu almayı düşünüyorum...Hem ekonomik hem güvenli olanlardan tavsiye edebileceğiniz var mı? KRAFT PG05 PENGUEN 9-36 KG OTO KOLTUGU KIRMIZI bu nasıl sizce? 9-36 kiloymuş kızım 8.5 kilo kullanmaya başlasam olur değil mi?
Arkadaşlar tatile çıkmadan önce oto koltuğu almayı düşünüyorum...Hem ekonomik hem güvenli olanlardan tavsiye edebileceğiniz var mı? KRAFT PG05 PENGUEN 9-36 KG OTO KOLTUGU KIRMIZI bu nasıl sizce? 9-36 kiloymuş kızım 8.5 kilo kullanmaya başlasam olur değil mi?
ben chicco proxima aldım hilalcim. ama bizimki beni oto koltuğu olarak kullanmayı tercih ediyor:)
ooo işin zor o zaman, bir kere arabada kucağa alıştılar mı oto koltuğunda oturmuyorlar, ,nşallah seninki öyle olmaz. ben hiç arkada oturmuyorum, sadece uzun yolda 1-2 kere arkaya atlayıp emziriyorum sonra yine öne geçiyorum. zaten benim arkada midem bulanıyor, otursun cadı arkada :))
evet tahıllı mama ama oda mavi kutuda gece maması diye geçiyor. yani tahıllı gece maması. aslında tok tutsun diye muhallebi olarak vermek lazım. benimkinin kilosu iyi diye dr. muhallebi verme dedi. ben de biberona ekliyorum.
benimkide uyanıyor. 1 yada 2 kez mama istiyor ama tahıllı mama koysamda koymasamda farketmiyor yani.
bu gece maması farklı devam sütü 2 nin gece maması ve tok tutuyormuş. adını hatırlamıyorum ama burda bir arkadaş önermişti. o kullanıyormuş. bende bulamadım henüz. tansaşa bakacağım.
mesafe sen de hızlıymışsın hadiiii :)))
mesafe sen de hızlıymışsın hadiiii :)))
hayırlı olsun arkadaşım....ne öğretmenisin....valla ilk yıl eğitimler dersler zordur...birde bebek...neyse 24 kasımda yemin töreninde unutmuş olursun bu yaşadıklarını inşallah....
dördüncü disimizde patlamis
hayırlı olsun yeni dişiniz ....
Bu arada hastaymılsınız yeni okudum geçmiş olsun ..
Biz de hala diş yok şaşkınım ne zaman çıkıcak bu diş ....geri geri gidiyor şimdilik ama sıkılıyor çabuk tam anlamıyla emekleme yok...galiba benimki hepsini birden halledicek birden yürüyüp ertesi gün diş çıkarıcak ne bileyimmmm vakti zamanı var herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?