bizde hala 0 dişşşş :) 2 gun once doktora ugramıstım kontrol ettı şişen mişen yok daha dedi, hueheuehueu :)
canım senin minnoş yeni pusetinde oturuyo mu? mothercare netten satış bulamadım...başka marka mı alsam diyorum ama kesin durmayacak..karar veremedim henüz...:44:ben chicco proxima aldım hilalcim. ama bizimki beni oto koltuğu olarak kullanmayı tercih ediyor:)
bizde de yaaa aynen..dişsiz oğlum benimama saçlarımdan tutup çenemi bir güzel ısırıyor....boynum hep çizik dolu..ne kadar tırnaklarını sık kessem de mutlaka kedi gibi pençe atacak kadar bulunuyo demek ki
canım senin minnoş yeni pusetinde oturuyo mu? mothercare netten satış bulamadım...başka marka mı alsam diyorum ama kesin durmayacak..karar veremedim henüz...:44:
Infox bebeğin güle güle giysin cicilerini ...
Bu arada gececiler nasılsınız ..bebeişler napıyor ...
Delimavi seni görüyorum online galiba ...
Bizim sıpanın da nasıl olmuşsa yürüteci yanlardan gitmiş kırılmış ..nasıl oldu anlamadım esrarengiz bi şekilde ...dün çocuklu bi misafirim vardı o m yaptı acaba ...günahını almıyayım ama diğer odadaydı çünkü ....
infoxcum yigitcik güle güle giysin cicilerini büyüdükce daha fazla üst degistirmek gerekiyor yada benim oglum pasakli bilmiyorum gün icinde cok fazla üst degistiriyoruz:44:
bizde de diş yok...yiğit nasılsa bu dişler dökülecek boşuna uğraşmayım diye çıkarmıyor...
kızlar resimlerde görüyorum bebişleriniz oturuyor...etrafında hiç birşey yok....bizimkide oturuyor sorun yok uzun sürede oturuyor....lakin kendinii hooopp geriye atıyor...geçen piknikte attı bian farketmedik çok canı yandı...oturuduğunda hep arkasında birimiz oluyoruz...
yesinler onu ..demek pepee izliyor ..benim de büyük kız çok severdi şimdi takılmıyo pek ...
bizimki de öyle izliyo ama ara ara öyle kendini kaptırmıyor...müzikler dikkatini çekiyor ...hatta tempo tutuyor poposunu ve kendini oynatıyor oturduğu yerden ....
prop oğlun çok şeker maşallah gözleri çok güzel ...boş bakmıyor anlamlı bakıyor ..kızımda öyle etrafına çok şaşkın ve meraklı bakıyor ...geçen görümcem güldü bile ...büyünce de böyle mi olacak çok komik dedi ...birazcık sinir oldum ..minicik bebek tabi öyle bakıcak etrafa yeni açılıyor merak ediyor öğrenmek istiyor mal mal oturacak değil yaa töbe töbeeeeee
bişi sorucaktım aklıma geldi nihayet ...
kahvaltı nasıl veriyorsunuz neler veriyorsunuz ...ben hiç karışım vermedim hep tek tek veriyorum da aynı şeyler yiyor
labne peyniri seviyor ...gün aşırı yumurta ..zeytin ezmesi arada ...domatesin içi ...bi de olmazsa olmazımız 1 tane şeftali püresi hazırlıyorum ...yeterli mi acaba bu kahvaltı ...
ekmek ya da bebe bisküvisi yemio mu? demır doymaz onla.. ben karışık da verıorum tek tek de.. beyaz peynir, labne, lor, domates salatalık, zeytın bazen, yumurta haftada 2, devam sütü 60 cc ya da meyve suyu, ıcınde ezıyorum genelde, ceviz, bız yıyorsak krep ya da pancake, bazen kahvaltı mamas da eklıorum dvm sutune degısık bı tat olsun dıye, bzen sırf sarısından omlet, menemen yersek dısarda ondan ıkı yemek kaşığı.. böle işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?