2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler melodi :54:ımg url kısmını bilmiyodum :34:
derya sen de hoşgeldin canım ...demek pikniğe gittiniz..çok iyi olmuş ..
biz de kısmetse cumartesi gidicez ..karşı tarafta bi yer varmış anadolu yakasında ..
ben de endişeleniyordum acaba ya orda uyumazsa mızmızlanırsa diye ...
inşallah benim kız da uslu olur seninki gibi bol bol uyur :34::9:

gidin gidin rahat ediyor kuzular,
ama beni görmeniz lazımdı kızlar abartmıştım resmen,
orada kucağımda nasıl oturacak diye, mama sandalyesini götürdüm kuzumun ,
çok komiktim yaa :52::52::52:

walla bende korkmadım diyemem ama uyudu kuzum salıncak çok güzel oldu ağaç yapraklarını seyrederek kendi kendine konuşa konuşa uyudu walla sallamadım bile kopekop bende bir sürü kıyafet götürdüm yanında terler yok orman serin olursa üşür falan diye çocuk gittiği gibi geldi boşuna panik yapıyoruz akışına bırakmak gerekiyor abartıyoruz bazen yaaa ama kendime engel olamiyoooruum napıyım annelik işte:23::23:

kopekop güldürdün beni ama sen beni duyunca daha çok şaşırıp yerlere yatıcaksın ...benim kızın yatağı park yatak ..yani katlanıp çantasına konup her yere giden cinsten ...
işte ben de acaba koskoca yatağı toplayıp götürsem mi diye düşündüm :52:
sonra bu bir çılgınlık olur :62: herkes bana güler deim ..bebek arabasında uyuyor beniimki ondan idare ederiz dedim ...ama bak derya daha iyi çözüm bulmuş en iyisi o :66:

kopekop güldürdün beni ama sen beni duyunca daha çok şaşırıp yerlere yatıcaksın ...benim kızın yatağı park yatak ..yani katlanıp çantasına konup her yere giden cinsten ...
işte ben de acaba koskoca yatağı toplayıp götürsem mi diye düşündüm :52:
sonra bu bir çılgınlık olur :62: herkes bana güler deim ..bebek arabasında uyuyor beniimki ondan idare ederiz dedim ...ama bak derya daha iyi çözüm bulmuş en iyisi o :66:
:52::52:,hakkaten çok komikmiş ya,
ben de çocukla ilk kez tatile gittiğimden, otelde beşik olduğunu bilmiyorum tabii,
acaba giderken park yatağını götürecektim:51:

buarada kan damlası ve vitamin kullanıyomusunuz ben pek vermek istemiyorum.
nebilim ilaç ya zaten herşeyi yiyo içiyo vitaminini alıyodur die düşünüyorum yanlış olabilir ama bizde böyle büyüdük sonuçta.

nebilim ilaç ya zaten herşeyi yiyo içiyo vitaminini alıyodur die düşünüyorum yanlış olabilir ama bizde böyle büyüdük sonuçta.

ben sadece multitabs veriyorum. 1 yaşına kadar dr. tamam dedi. bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu ama herşey doğaldı.

kızlar dün biz piknikteydik belgratta kızım ormanı çok sevdi mamalarını yedi 3 kere 1 er saat uyudu bir damla terlemedi hiç eve gelmek istemedim walla eşime dedim biz buraya yerleşelim burda kız çok rahat ohhh kafamı dinledim ne güzel ben ormanda yaşamak istiyoruuuuuuuum işte kızımın mışıl mışıl uyuduğu cingene salıncağıEki Görüntüle 226513

ay maşallah çok güzel olmuş salıncağı. bizimde imkanımız olsa keşke gitmeye.
neyse ağustos başında yine denize gideceğiz. babaannesinin evi zeytin ağaçları içinde.
biz de 2 hafta önce belgrata gitmiştik,
temiz hava bol oksijen rahat ediyor kuzular gerçekten , ama börtü böcekten korkarım ben yaşayamam ormanda :52:

böceğede çare var. şehrin pis eksozlu havasından daha iyi.

walla bende korkmadım diyemem ama uyudu kuzum salıncak çok güzel oldu ağaç yapraklarını seyrederek kendi kendine konuşa konuşa uyudu walla sallamadım bile kopekop bende bir sürü kıyafet götürdüm yanında terler yok orman serin olursa üşür falan diye çocuk gittiği gibi geldi boşuna panik yapıyoruz akışına bırakmak gerekiyor abartıyoruz bazen yaaa ama kendime engel olamiyoooruum napıyım annelik işte:23::23:

bende denize giderken 2-3 çıtçıtlı body 2 eşofman takımı götürdüm hep. arabasında uyurken sırtı terledi. denizden çıkınca eşofmalarını giydi ısınana kadar.
ama lazım olsa nerden bulcaz demi. tedbirli olmak iyidir herzaman.

ben vitaminlerini veriyorum,
kemik gelişimi için D viytmini başka bir şeyden alınamıyor aklında olsun onu mutlaka kullan,
kan ilacı da aynı şekilde şu anda kan yapacak bir şey yemiyorlar ki daha her gn 100gr kırmızı et yemesi lazım ki o da olmayacapına göre,
özellikle benim gibi sen de kansızlık durumu varsa bebeğinde de olması riski çok yksek, 9.ayında kan tahlili yapılacak zaten ama o zaman kadar kullanmamız gerekiyor, destek amaçlı olarak..

ben de davit 3 ü vermeye çalışıyorum ama bazen unutuyorum ..kan ilacı da öyle ferrum ...ama bundan sonra daha dikkatli davranmam lazım ..
tabi ki de eskiden yoktu bunlar ama ..eskiden mesela süt veriyorlarmış bebeklere ...inek sütü .biz bir yaşına kadar vermiyoruz ..böyle daha iyi ..
bizim çocuklar şanslı bilinçli büyüyorlar ..

ben de davit 3 ü vermeye çalışıyorum ama bazen unutuyorum ..kan ilacı da öyle ferrum ...ama bundan sonra daha dikkatli davranmam lazım ..
tabi ki de eskiden yoktu bunlar ama ..eskiden mesela süt veriyorlarmış bebeklere ...inek sütü .biz bir yaşına kadar vermiyoruz ..böyle daha iyi ..
bizim çocuklar şanslı bilinçli büyüyorlar

benimki kendi kendine oturamıyor daha. ama dün yere koydum sadece yüzüstü ve sırt üstü dönüyordu.
ama bu sefer yuvarlandı. emekleme çabası yok. önüne oyuncak koydum poposunu kaldırıp gidemiyor. ayaklarının altından ittirdim. bide dikkat ettim önceden yorulunca kafasını küt diye koyardı şimdi yavaş koymayı öğrendi.

bide playscool emekleme arkadaşım çalışmıyor sinir oldum. sadece yürümeden müzik çalıyor. yürüme kısmına getirince dıırrrr diye ses çıkarıyor. of pili mi bitti acaba?

benimki kendi kendine oturamıyor daha. ama dün yere koydum sadece yüzüstü ve sırt üstü dönüyordu.
ama bu sefer yuvarlandı. emekleme çabası yok. önüne oyuncak koydum poposunu kaldırıp gidemiyor. ayaklarının altından ittirdim. bide dikkat ettim önceden yorulunca kafasını küt diye koyardı şimdi yavaş koymayı öğrendi.

bide playscool emekleme arkadaşım çalışmıyor sinir oldum. sadece yürümeden müzik çalıyor. yürüme kısmına getirince dıırrrr diye ses çıkarıyor. of pili mi bitti acaba?

aman emeklemesin eskiden anneler bir yürüsün de gör derlerdi ben de gıcık olurdum aman yürüsün 10 kiloyu devamlı kucakta taşıyıp oyalamaya çalışmak kolay mı diye. şimdi batu emeklemeye başladı ve mahvolduk. artık ne kucakta ne park yatakta dakika durmak istemiyor. ya emekleyecek ya biz koltuk altından tutup yürütücez. ev 2 katlı. halam sağolsun üst katı da keşfetti devamlı yukarı çıkmak istiyor. tv önündeki sehbaya tırmanmaya çalışıyor. kafayı vurup ağlıyor. yastık falan engelleyemiyor. çiçeklere sardı. yaprağını koparıyor. 1 saksıyı yukarı çıkardım. kedi var nerede görse onu kovalıyor. kedi pati havada dolaşıyor. her an 1 pati yiyebilir. günde 2-3 parca 2-3 saat arası uyuyor. onun dışında hiç durmuyor. yavaş düşmeyi öğrendi ama yine de devriliyor dümdüz giderken mobilyalara çarpıp ağlıyor. devamlı iki büklüm peşinde olmak lazım. herkesinki emekleyince bu kadar hareketli mi bilmiyorum ama yandık yani. yürüyünce ne yapacak bilmem. aman yürümesin diyenler doğru söylüyormuş. dün park yatağına falan tutunup kalktı da. 9. ayında falan yürürse akıl zaten bebek nasıl zapdederiz bilmem :27:

Son düzenleme:

Valla ben almadım emekleme arkadaşı filan,
evde gereksiz yer kaplıyor öyle şeyler ve gereksiz de masraf ayrıca,
emekleyecekse emekliyor zaten,
benimki mesela emeklemiyor,
ben de hiç oralı değilim, dünden beri ellerinden tutunca adım atmalara başladık mesela,
benimki emeklemeden yürüyecek belliki:34:

bizim çocuklar şanslı bilinçli büyüyorlar

biz de d3 ve ferro veriyoruz. herkes vermiyormu ki? 10 aylıkken bir kan sayımı yapıp demirine bakalım dedi. ben deldirmek istemiyorum ya. yapan var mı?

ay boşver çalışmasın. emeklemek istiyince emekleyecek. o zaman yönünü de kendi belirliyor zaten. televizyon, kablolar, çiçekler varsa merdiven ve ev hayvanları yönü oluyor. hatta emeklemesin otursun 1 yaşından sonra yürüsün. en rahatı buymuş :37:

benim kızım da şimdilik tam emeklemiyor .sadece geri geri gidyor o da canı isterse .ama dün sırtüstü yattığı yerden bi şekilde poposuyla ilerledi ve sehpanın üstünde duran oyuncak kediyi aldı :53: nasıl mı sehpanın üzerindeki dantel örtüyü ayaklarıyla tutup çekti doğal olarak kedi kucağında :33:
yani bizimki tamamen tembelliğinden emeklemiyor ..canı isterse ...
bence de emeklemesin yaaa biraz tadını çıkaralım ...nasıl olsa emekleyecek de yürüyecek de ...

biz de d3 ve ferro veriyoruz. herkes vermiyormu ki? 10 aylıkken bir kan sayımı yapıp demirine bakalım dedi. ben deldirmek istemiyorum ya. yapan var mı?

ay boşver çalışmasın. emeklemek istiyince emekleyecek. o zaman yönünü de kendi belirliyor zaten. televizyon, kablolar, çiçekler varsa merdiven ve ev hayvanları yönü oluyor. hatta emeklemesin otursun 1 yaşından sonra yürüsün. en rahatı buymuş :37:

çalışsın ama evde canı sıkılıyor onunla oyalansın. bir sürü para verdim. emeklemesin ama oyalansın.

Valla ben almadım emekleme arkadaşı filan,
evde gereksiz yer kaplıyor öyle şeyler ve gereksiz de masraf ayrıca,
emekleyecekse emekliyor zaten,
benimki mesela emeklemiyor,
ben de hiç oralı değilim, dünden beri ellerinden tutunca adım atmalara başladık mesela,
benimki emeklemeden yürüyecek belliki:34:

ben aldım bi heves napim? benimkide ayakta dursun bayılıyor. adım atmaya çalışıyo ama erken daha. ne kadar geç hareketlenirse o kadar iyi galiba.

aman emeklemesin eskiden anneler bir yürüsün de gör derlerdi ben de gıcık olurdum aman yürüsün 10 kiloyu devamlı kucakta taşıyıp oyalamaya çalışmak kolay mı diye. şimdi batu emeklemeye başladı ve mahvolduk. artık ne kucakta ne park yatakta dakika durmak istemiyor. ya emekleyecek ya biz koltuk altından tutup yürütücez. ev 2 katlı. halam sağolsun üst katı da keşfetti devamlı yukarı çıkmak istiyor. tv önündeki sehbaya tırmanmaya çalışıyor. kafayı vurup ağlıyor. yastık falan engelleyemiyor. çiçeklere sardı. yaprağını koparıyor. 1 saksıyı yukarı çıkardım. kedi var nerede görse onu kovalıyor. kedi pati havada dolaşıyor. her an 1 pati yiyebilir. günde 2-3 parca 2-3 saat arası uyuyor. onun dışında hiç durmuyor. yavaş düşmeyi öğrendi ama yine de devriliyor dümdüz giderken mobilyalara çarpıp ağlıyor. devamlı iki büklüm peşinde olmak lazım. herkesinki emekleyince bu kadar hareketli mi bilmiyorum ama yandık yani. yürüyünce ne yapacak bilmem. aman yürümesin diyenler doğru söylüyormuş. dün park yatağına falan tutunup kalktı da. 9. ayında falan yürürse akıl zaten bebek nasıl zapdederiz bilmem :27:

ay çarpıp canının yanması çok kötü. sürekli peşinde olmak lazım. hiç bi iş yapamayız o zaman.

87195993423166958103.jpg
Hizliupload.com
emekleme arkadaşı bu canım.

merabalar bayanlar.. uzun zamandır takip edemiyordum bu ara kızımdan vakit bulunca girmeye başladım.
bence de d vitamini de demir de çok önemli gelişimleri için..
fakat bizim zorlandığımız durum demirden bir süre önce ve sonra bişey yedirmemek gerekiyoo.. biz onu beceremediimizden çoğu zaman demiri veremiyorum.sonunda unutuyorum. d vitamini de multivitamin olarak veriyoruz 2 aydır.. demir olayını nasıl ayarlıyosunuz??

Back
X