hoşbuldum canım. benimkide üst dişleri sırayla arka arakaya patlattı. geçen sefer bizde de kabız oldu diş patlayınca normale döndü ama bu sefer 1 haftadır kabız. bazen 50 kuruş kadar yapıyor. (affedersin) bazen biraz daha çok ama kaskatı. hergün yapıyor ama ıkın ıkın kızarıyor. bizim fitilde gliserin kansuk. evde vardı koymuştum. 5-10 dk. sonra ıkınıp kakayla birlikte bütün çıkardı. bir türlü içinde tutmadı. dün tekrar yenisini aldım. eczacıya sordum. koyunca baş parmağınla makatı tut 5 dk. dedi. poposunu tutuyordum bende yanaklarını sıkarak. şimdi atmadı ama kaka da yapmadı. uyudu şimdi bakalım ne olacak. kaç gündür kayısı püresi veriyorum bana mısın demedi. patates pirinç vermiyorum. suyunu da içiyor ama değişen bişey yok.
canım benımkıde sureklı kabız oluyodu bı surup kullandık gectı ıstersen verıyım ısmını dr.una sor.cunku bende telden aradım dr.u kabız ne yapıyım dıye bu surubu soledı 1 hafta kullandık rahatladık artık.1 aydır kabız olmadı..masallah
hoşbuldum canım. benimkide üst dişleri sırayla arka arakaya patlattı. geçen sefer bizde de kabız oldu diş patlayınca normale döndü ama bu sefer 1 haftadır kabız. bazen 50 kuruş kadar yapıyor. (affedersin) bazen biraz daha çok ama kaskatı. hergün yapıyor ama ıkın ıkın kızarıyor. bizim fitilde gliserin kansuk. evde vardı koymuştum. 5-10 dk. sonra ıkınıp kakayla birlikte bütün çıkardı. bir türlü içinde tutmadı. dün tekrar yenisini aldım. eczacıya sordum. koyunca baş parmağınla makatı tut 5 dk. dedi. poposunu tutuyordum bende yanaklarını sıkarak. şimdi atmadı ama kaka da yapmadı. uyudu şimdi bakalım ne olacak. kaç gündür kayısı püresi veriyorum bana mısın demedi. patates pirinç vermiyorum. suyunu da içiyor ama değişen bişey yok.
canım bende gliserin kansuku koyunca poposunu tutuyorum ama normalde fitili bütün olarak atması gerekiyo bende 1 ay önce koydum fitili bi türlü yapmıyo fitilde çıkmıyo çok korkmuştum niye çıkmadı diye ama 2 3 saat sonra bi yaptıki sorma
bende bütün olarak attım. birde fitili buzdolabında saklamak gerekiyormuş. bende öyle yapıyordum. çok sertleşti diye yenisini aldım.
canım yanlış anladın koyarken bütünü demedim afedersin kakasıyla bütün olarak erimeden çıkıyo demek istedim
acaba rüyasında bişeyler mi görüyor? belki rüyasında oturuyor onu yapıyor dicem ama bilemiyorum ki doktora danış istersen.
Merhaba arkadaşlar Ela çoook geçmiş olsun canım Rabbim bütün meleklerimizi beterlerinden korusun...Benim kızımda aynen iştahsız ne verirsem vereyim öğğğğ böğğğ yapıyor ve ele avuca sığmıyor ne kuxcakta duruyor ne yerde ne yürüteçte ne yapacağımı şaşırıyorum...bayram sonrası okulum açılıyor zavallı annem nasıl uğraşacak bu yaramaz kızla bilmemki... Dün birlikte çamaşır topladık doğrusu ben çamaşır serdim kızım ıslak çamaşırları geri topladı..
Eki Görüntüle 238500 Eki Görüntüle 238499
Erkek analarına duyurulur kızım pek hamaratilerde yaşadım kızım işlerde çok yardım edecek bana çoooooook
Ayrıca bugün 9 ayımızı doldurmuş bulunuyoruz...kızlar düşünsenize 9 ay içerde 9 ay dışarda tam 1.5 yıldır hayatımızda bebişlerimiz...
Merhaba arkadaşlar Ela çoook geçmiş olsun canım Rabbim bütün meleklerimizi beterlerinden korusun...Benim kızımda aynen iştahsız ne verirsem vereyim öğğğğ böğğğ yapıyor ve ele avuca sığmıyor ne kuxcakta duruyor ne yerde ne yürüteçte ne yapacağımı şaşırıyorum...bayram sonrası okulum açılıyor zavallı annem nasıl uğraşacak bu yaramaz kızla bilmemki... Dün birlikte çamaşır topladık doğrusu ben çamaşır serdim kızım ıslak çamaşırları geri topladı..
Erkek analarına duyurulur kızım pek hamaratilerde yaşadım kızım işlerde çok yardım edecek bana çoooooook
Ayrıca bugün 9 ayımızı doldurmuş bulunuyoruz...kızlar düşünsenize 9 ay içerde 9 ay dışarda tam 1.5 yıldır hayatımızda bebişlerimiz...
Melodi,
hoşgeldin ben de seni soracaktım foruma sabahtan ama yoğundum biraz anca girebildim,
tatilde misin hala?geldiniz mi eve?
kabızlık konusunda da , benim oğlum da bir kaç gün boyunca seninki gibi afedersin koyun kakası gibi yaptı,
doktora gitmemiz gerekiyordu gitmişken sordum,
fitil filan vermek iyi değil, fazla müdahale etmeyin, içtiği suyu artırın ve yemeklerine koyduğun zeytinyağını biraz arttır,
kayısı püresi yedir, bir de kahvaltıda, pekmezle birlikte biraz tereyağı yedir,hemen düzeliyor kakası..
benim doktorum, inek sütü, bal ve yumurtanın beyazı hariç her şeyi yedirebilirsin dedi, tuz koymuyorum aslında ben oğlumun yemeklerine ama yine de sordum, az koyabilirsiniz dedi.hani tuzsuz yemeyen bebekler için söylüyorum arkadaşlar..
Melodi, buraya eklediğin resimleri göremedim ama albümüne baktım ay maşallah ne kadar tatlı oğlun,
ay resmen sarışın mavi gözlü , en sevdiğim tip ,
bu arada sen de çok güzelsin maşallah, eşin de bruce maşallah
ailecek hayranınız oldum kız
sağol canım benim buraya koyduğum resimde oğluşun simitteki fotosu aynı yani canım. göbek ve göğüste küçülse daha iyi olacağım canım![/QUOTE .!.:Ben verdim çok şükür kilolarımı,hatta 59 ile hamile kalmıştım şimdi 56'yım,
hem oruç tut hem de emzir , tavsiye ederim acayip zayıflatıyo
Ben verdim çok şükür kilolarımı,hatta 59 ile hamile kalmıştım şimdi 56'yım,
hem oruç tut hem de emzir , tavsiye ederim acayip zayıflatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?