2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sinek ısırığıdır canım bizde de var prize takılanlardan değilde defans bitkisel sprey al

selam arkadaşım menünüz gayet güzel bence herşeyden veriyomuşsun zaten ben hala et ve tavuğa geçmedim mesela bakliyatta vermedim daha arkadaşların güzel tarifleri var ek gıdalar topiğinde ordan bak istersen benim kız pütürlü yemediği için veremiyorum köfte tarifleri çorba tarifleri var onlarıda bi dene değişiklik olur

sinek ısırığıdır canım bizde de var prize takılanlardan değilde defans bitkisel sprey al

tamam canım ondan alıyım sağol kırmızı kırmızı şiş böyle çok kabarık duruyo kaşında dudağında alnında eleri ve ayaklarının her yerinde var bu tarzmı senin bebiştekilerde

canım benim çalıştığım yerde bi stajer var annesi babası eczacıymış, o bana bi losyon önermişti böyle durumlar için istersen adını verebilirim özelden

ete geç kalmışsın canım demir eksikliğine çok faydalı her gün ceviz büyüklüğünde verin diyolar. ben de robottan çekip veriyorum bnnm ki de pütürlü oldu mu suratını ekşitiyo :)

bir arkadaş yazmış defansı o tür bitkisel ürünler kulalnılabilirmiş.
aşıyı istersen hiç yaptırmayabilirsin de. polis gelip alıp yaptıracak değil ya. tekrar yapılacaksa erkenden yaptırmak saçma. şu an yaz ve salgın yok. bize dr 1 yaşa kadar aşı yok dedi. 1 yaşında yapılacak. eğer istersen sen de öyle yaptırabilirsin

canım benim çalıştığım yerde bi stajer var annesi babası eczacıymış, o bana bi losyon önermişti böyle durumlar için istersen adını verebilirim özelden

ismini burada da yazabilirsin. defans sprey vs diye yazıyoruz zaten.

ete tavuğa neden geçmedin? 6. ayda yağsız dana eti ile başlanıyor. ceviz büyüklüğünde. ya çektirip alıyorsun ya yemeğine atıp rondodan çekip veriyorsun. batu alerjik olduğu için dr yağsız (mümkün olduğunca) kuzu eti ile başlattı. şu ara dana da verdim sanırım dokunmadı. dönüşümlü tavuk da vermeye başlayabilirsin. bakliyattan da mercimek çorbası yapabilirsin. soğan, havuç, patates ve kırmızı mercimeği haşla içine biraz et de koy sonra da 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekle. çok lezzetli oluyor. benim oğlum katı gıdayı uzun süre reddettiği halde bu şu an zorla yediklerinden. balığa alerjik diye biz başlamadık henüz. dr a sorup ona da başlayabilirsin

tamam canım ondan alıyım sağol kırmızı kırmızı şiş böyle çok kabarık duruyo kaşında dudağında alnında eleri ve ayaklarının her yerinde var bu tarzmı senin bebiştekilerde

kaşıntı var mı? sinek ısırığı da çok kaşındırı. aslında alerjiler pek sinek kadar kabarık olmuyor. bir de sinek ısırığında sanki ısırık yeri bir noktası sivilce ucu gibi daha yüksek oluyor gibi

prize takılanlar bizdede işe yaramadıeczanede bileğe takılan bilekliklerden gördüm onlar nasıl acaba emel nan

ondan e-bebekten aldım sezo koruyo ama çok kötü kokuyolar ya :2:
bide çok fazla kullanım ömrü yok tanesi 5 liraya almıştım defans daha karlı onu kullanıyorum ben

sinekler için de detanın likit kovucusunu kullanıyorum mutfağa takıyorum. arka 2 odaya raidin gece gündüzünü takıyorum. raid hiç bir işe yaramıyor, detan süper, camdan içeri giremiyo hiçbir uçan haşere. ama çok çabuk bitiyor tek sıkıntısı o. biraz da kaba. raid daha kibar ama işe yaramadıktan sonra ne önemi var değil mi.

sen vurdurdun demek arkadaşım rahatmı geçti ateş yapmıyo demişsin peki şimdi vuruyo madem tekrar niye vuruyolar 1 yaşında sordunmu kafamı karıştırdı bu benim

Evet canım bizim doktor vuralım her ihtimale karşı dedi .
Koldan vuruyorlar ve hiç ateş yapmıyor .Yani hiçbir sıkıntısı
olmadı.Zaten bizim aşı kitapcıgında da yazıyor 9.ayda kızamık diye.
Gecen hafta teyzemin torunu 22 yaşında kızamık cıkardı tırstım acıkcası

ondan e-bebekten aldım sezo koruyo ama çok kötü kokuyolar ya :2:
bide çok fazla kullanım ömrü yok tanesi 5 liraya almıştım defans daha karlı onu kullanıyorum ben

aa kötümü kokuyor o zmn almıyım hiç eczanedede 4 tl idi :)defans alıyım bende bari

ben sağlık ocağında vurduruyorum aşıları, 9. ayda aşı yok demişlerdi bana? herkes mi vurduruyor?

ete geç kalmışsın canım demir eksikliğine çok faydalı her gün ceviz büyüklüğünde verin diyolar. ben de robottan çekip veriyorum bnnm ki de pütürlü oldu mu suratını ekşitiyo :)

evet geç kaldım galiba dün et suyuyla çorba yaptık ilk defa dün verdim et suyunu

eşime hemen söyledim bile almasını bu akşam alır aşı olayına gelince bende yaptırmak istemiyorum açıkçası görüşücez tekrar doktorla bakalım.
Tavuğa geçtim baya oldu ama ete geçmemiştim açıkçası dün ilk defa et suyuyla çorba verdim ama eti yiyemiyo daha hiç dişi çıkmadı ondan olabilirmi bilmiyorum ağzına pütür geldiği an öğürüyo. Mercimek çorbası 8. ay vermeye başladım onu unuttum yazmayı onun dışında başka bakliyat vermedim. Balıkta bu kontrolde sorucam bakalım veriyimmi diye

kaşıntı yok kaşınmıyo hiç ama kabarıkların ortasında bi noktacık var iğneyle delmişiz gibi

kızlar selam umarım herkes iyidir, geçmişi okumaya vaktim yok çok önemli bişi söylemek istiyorum artık bebeklerimiz çok hareketli benim oğlum hiç yerinde durmuyor heryere tırmanıyor heryerı acmak istiyor ve emekleyerek benden bile hızlı gidiyor,, sonuçç... babasıyla oynarken düştü ve dudağını yardı ameliyat oldu dikişleri var berbat günler geçirdik ((((((( Allah kimseye yaşatmasın... çok dikkatli olduğumuz halde böyle olduk umarım herkes bu yazıyı okuyunca evinin düzenini bir daha kontrol eder ve bebekleri için eskisinden daha dikkatli olur... Allah hiç bir anneye böylesi acılar yaşatmasın.. onu ameliyathaneye teslim ettiğim an benim bittiğim andı(((( kendimi berbat hissediyorum... ne olur bebeklerinize ( zaten ediyorsunuz biliyorum ama) çok ama çok dikkat edin (

kızlar herkese merabalar ..nasılsınız ...okudumbebişleri sine ısırmış pis sinekler yavrucakların canı yanıyordur kıyamam ...
ayyy ela çok geçmiş olsun doğru söylüyosun dikkat etmek lazım ..benimki de yürüteçle geziyo he yanı evin düzenini değiştirdim...
bi kaç gündür derin temizlikle uğraştım girmedim foruma..yarın da iftara davetim var ..baya uğraşıcam..ondan sonra özgürüm..
kopekop demek emekliyor yaa ..benim bebek de tombul hiç emeklemeyecek diye korkuyorum ....bana nasıl emeklediğini anlatırmısın ..birden bire mi oldu ..mesela benim kızım geri geri gidiyor ..şimdi de tüm bedenini elleri ve ayakları üstünden kaldırıyor oynatıyor ama ilerleyemiyor daha ...nasıl olcak yaaa:26:
bu aralar çok mızmız ..hep oyun ilgi kucak ...bir temizlik yaptım ama sormayınkızım beni daha çok yordu
şimdilik bizden bu kadar tüm bebişlerin gıdılarından kocaman öpüyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…