2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba canım:)
bebeğin en kadarlık ki yürüteç alcaksın?ben oğlum 6 aylıkken aldım chicco dj yürüteç,şimdi içinde durmak istemiyo çünkü hem emekliyo hem sıralıyor
ayrıca da playskool ilk arabam aldım.yürüme yardımcısı diye geçiyo ama açıkcası duvalralara tutunduğunda yada tek eliyle bi yere tutunduğunda daha güzel yürüyor,eğer bebeğinin ilgisini çekerse tavsiye ederim

melodi hoşgeldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindim benim kızım kabız olduğunda doktor fitil sürekli kullanma alışkanlık yağar şurup yazıyım demişti duphalac şurup verdim sonra düzene girdi bi dene istersen

hayırlı olsun dişleriniz canım dolma yeşim kızın maşallah benim annemde çok kızıyo anne salçalı baharatlı şeyler verme diyorum biz size verdikde ne oldu biz düşünmüyomuyduk sizi diye kızıyo hemen

benim kızımda uykuda kalkıp oturuyo bazen otururken uyuyo bazende uyanıyo bütün gecede beşikte dört dönüyo yatmadığı bölge yok resmen uyutmuyo beni hatta 1 dakkada bir dönüyo beşikte ses çıkartıyo gacur gucur eşimde delleniyo bazen bu kız niye uyumuyo böyle sürekli dönüyo diye söyleniyo ben ters bişey olduğunu düşünmüyorum

oruç mevzusuna gelince kişinin kendisine kalmış bence tabi ama tutulabilir benim şu anda bi kaç tanıdığım hem emzirip hemde tutuyo sütleri kesilmemiş çok şükür hemen kesilcek diye bi durum yok ama tabi arada azalabilirde ben allah kabul ederse tutuyorum ama emzirmiyorum ne yazıkki:26:

günaydın hanımlar!
benim ufaklığa yürüteç almıştık çok rahat ettik bebişimiz de çok keyifleniyor yürüteçle. fazla tutmak zararlı ama. kendi başına kalıp emeklese sıralasa daha iyi yine de. ben balkona çıktığımızda oturtuyorum yürütecine genellikle. bir oraya bir buraya fıldır fıldır dolanıp duruyor :)) bugün de tam 9 aylık olduk :)) akşam olsa da eve gitsem öpsem yavrumu..

nerede satılıyor ben marketlerde hiç rastlamadım

canım ben konyadayım burada kipa da,sincap ta,çelikkayalar da,real de(realdekinin markası fayrouz) sanırım bi de migrosta var.ayrıca bebe mağazalarında da var ben görmüştüm.malt içeceği var mı diye sorarsan söylerler ,benim tavsiyem maltana.fayrouz un tadı çok kötü:S

ya bizimki yürüteçten sıkıldıkendisi sıralıyor hepverdiğimiz onca para da boşa gitti tabihayırlı olsun 9.ayınız

sağol canım bende şimdi internetten baktım ama büssürü çelişkili ifadeler var alkolsüz bira filan siz iyice araştırdınızmı bide gerçekten süt artırıyormıu

hoşbuldum canım. evet fitil bana da çok mantıklı gelmiyor dün koydum ama geçen seferki gibi söktürmedi. bugün yine aynı kakası. bugün dr. arayıp çarşıya ineceğiz.
salça ve baharat bende vermiyorum. salça tuzlu baharat içinde çok küçük olduğunu düşünüyorum. anneler öyle büyütmüş ama her yaptıklar doğru olacak diye bir şey yok. bana göre doğru neyse onu yapıyorum. her annenin kendi yavrusu için en iyisini düşünür.

9. ayınız hayırlı olsun! ben yürüteç aldırmadım. çok fazla kullanamayacak zaten birde hem zararlı hem tehlikeli. annemde gerek yok dedi.

sağol canım bende şimdi internetten baktım ama büssürü çelişkili ifadeler var alkolsüz bira filan siz iyice araştırdınızmı bide gerçekten süt artırıyormıu

canım sütü gerçekten artırıyo,ama işte kimisininkini az kimisininkini çok artırıyo mu bilmiyorum tabi.ben alkol içki ve benzeri konusunda hassasım ki ben olmasam eşi,m zaten çok hassas.ben güvenle içiyorum.ayrıca maltananın şişesinde ülkerin yaptığı yazıyor ve ülker muhafazakar bir kimsenin şirketi

ya bizimki yürüteçten sıkıldıkendisi sıralıyor hepverdiğimiz onca para da boşa gitti tabihayırlı olsun 9.ayınız

ah canım sizinki sadece yürüteçtenmi benim şu ana kadar aldığım herşeyden sıkıldı hanfendi en fazla 1 hafta oda en uzunu ne pusette oturuyo ne bebek arabasında ne oyuncaklarıyla oynuyo anlamadım gitti hepsine boşu boşuna para verdim oyüzden mama sandalyesi almıyorum ondada oturmazsa diye hemen sıkılıyo istemiyo hiçbişeyi.

birde ne sorucam arkdaşlar ortopedik ayakkabı ne zaman almalıyız sizce şu an daha yürümüyo ama ayağa kalkıp beni yürütün diye bağırıyo acaba şimdi zamanımı yoksa kendi adımları almaya başlayınca almalıyım yeni ayakkabı alıcamda karar veremedim normalmi alıyım yoksa ortopedikmi diye

hayırlı olsun 9. ayınız, ne güzel oyalanıyo demek yürüteçte. Sende çalışıyomusun kim bakıyo bebişine?

okuduğum bir makaleye ve doktor arkadaşımdan aldığım tavsiyeye göre,bebek çığlak ayakla ne kadar yürürse ayakları o kadar sağlıklı gelişiyor,
zaten tam olarak yürümeye başlamadan ayakkabı giydirmek doğru değil canım,
sadece evde yürüyorlar şu anda o da destekle, ayakkabısız yürütmek daha iyi şu an anlayacağın

canım sadece yürüteç değil dediğin gibi bizdede oyuncak falan ne aldıysam vadesi hemen doldusalıncaktan dışarı tırmanmaya çalışıyo sadece uyutma amaçlı kullanıyorum:Syürüteç iptal ,oyuncaklarına bi bakıyosa bidaha bakmıyo:Sanca mutfAK gereçleri kablolar prizler ....en son yinede saflığıma doymadım bizimkinin umursamıcağını bile bile geçen haftamı ne playskool ilk arabam aldık inanırmısın bizim oğlanın ilgisini çeksin diye karı koca arabayı süre süre bvi hal olduk:))))
ben mama sandalyesi almıştım 4-5. aydamı bilmiyorum yalan olmasın.şimdi kemerini bağlamadığımda üzerine tırmanıyo ve aşağı atlamaya çalışıyo:S

ya ben de görüp çok heves ettim ama bizim oğlanın ayakları çok taraklı diye alamadımayakları 19 numara ama kapalı ayakkkabıda 19 olmuyodışarda ayaklıyor yürütüyoruz veya sıralıyo diye biz de sandalet aldık,ama bi giydirirsem bi unutuyorum.yani daha çok ya çıplak ayağıyla ya çorabıyla ayaklatıyorum:)) (tabi ayağına batabilecek tehlikeli bişey yoksa)

selam hanimlar nevar ne yok

bende bavullarimi hazirladim birtek ömerin mamalari kaldi onuda aldimmi hersey bitecek kismetse pazartesi bende türkiyeme kavusucam cok özledim ailemi memleketimi insallah güzel bir tatil geciririm sevdiklerimle

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler:) benim kızım da kasım doğumlu, ancak kasımın sonunda, 29' unda doğdu:) 8 aylık şuan, emeklemek istemiyor ama hep ayağım üzerinde tutun ve yürütün istiyor, benimde belim ağrımaya başladı nedense, dayanamıyoruuuuum(((( dua edinde geçsin bel ağrım çok üzgünüm bu nedenle((((

yürüteç almasam da tomy ilk bisikletim mi alsam? yaa hakkaten bebekler oyuncaklardan çabuk sıkılıyor ne yapsam yaaaaaa:95:

canım bazı çocuk emeklemeden yürüyor ya seninki de öyle olcak demekki çünkü 6.ayda başlıyolar emeklemeye.eğer çevrende bahsettiğin oyuncaklar varsa temin et yoksa verdiğin paraya çok yanarsınyürüteç alma bence zaten tutunarak yürüme eğilimindeyse zaten 8 aylık olmuş 1-2 aya yürür Allah'ın izniyle.ben aldım 6.ve 7.ayda bindi 8.ayda da arada biz yemek yerken oyalansın diye oturutyordum şimdi ise onu da istemiyor kutusuna koyup bodurma kaldırcam bendetıpkı diğer oyuncaklar gibi bodrumdaki yerini alacak

zeynepçim şimdiden iyi yolculuklar....iyi dinlen gez toz....oyy şimdi sende de annenlerde de ne heyecan vardır kimbilir....

zeynepçim şimdiden iyi yolculuklar....iyi dinlen gez toz....oyy şimdi sende de annenlerde de ne heyecan vardır kimbilir....

sagolasin tatlim
valla herkes ömeri merak ediyor 13sene sonra olunca tadi baska oluyor busefer kizimin pabucu biraz dama atilacak gibi insallah kiskanmaz cadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…