- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
merhaba arkadaşlar bende oruç tutmuyorum çok istiyorum ama tutamıyorum maalesef:(
ayrıca konuyla yakından uzaktan pek ilgisi olmayacak, daha öncedem bu konuyla ilgili yazılar var mı bakamadım ama yardımcı olursanız sevinirim. yürüteç aldınızmı bebeklerinize? ben mamalove yürüteç veya tomy ilk bisikletim düşünüyorum. aranızda bebeği kullann var mı? tavsiyr eder misiniz? yürüteç 3 ü bir arada olduğu için almayı düşünüyorum, yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen:)))))))))
3 üncü dişimiz patladı:)
ee artık abla olduk 9 aylıgız kolaymı:) bu arada dun kızım bızım ıçın yaptıgım dolmadan yedı hemde tam 1 tane bende ezdım yogurt koydum ustunede verdım amannnnnnn sakın sakın zaten ıstahsız dedım ıstedıgı bıse var hazır verıyım yesın.hem baharatlı hem tuzluydu ama verdım valla.ondan onceki gunde kasarlı ve sutlu patates puresı yemıstı napıyım verıyorum.hıcbıse yemek ıstemıyo ama bızım ıcın yaptıgım seylerı sevıyo..ınsallah zararı yoktur.boyle dıyınce annem cıldırıyo:)'ne zararı olcak bız sıze herseyı verıyuk,yemekten zararmı gelır'dıyo...
kızlar bizim bir problemimiz var,
bebeğim gece uyurken kalkıp oturuyo yatağın içinde (uyur vaziyette)
sonra uykusu açılıyo yavaş yavaş, ayağa kalkıyo. geri yatırsam da kendi kendine yine kalkıp oturuyo.
veya uyutuyorum yatağında, iyice uykuya dalıyo, 5 dk içeri gidiyorum gelip baktığımda bi daha kalkmış oturuyo oluyo.
niye böyle oluyo bebeğime?
malt içeceği ismi (ülker)canım.
malt özü diye b,şi var içinde süt yapıyor baya,şeftalili armutlu ananaslısı var.asitli bi içecek ama çok nefis özellikle ananaslı:)
nerede satılıyor ben marketlerde hiç rastlamadım
günaydın hanımlar!
benim ufaklığa yürüteç almıştık çok rahat ettik bebişimiz de çok keyifleniyor yürüteçle. fazla tutmak zararlı ama. kendi başına kalıp emeklese sıralasa daha iyi yine de. ben balkona çıktığımızda oturtuyorum yürütecine genellikle. bir oraya bir buraya fıldır fıldır dolanıp duruyor :)) bugün de tam 9 aylık olduk :)) akşam olsa da eve gitsem öpsem yavrumu..
canım ben konyadayım burada kipa da,sincap ta,çelikkayalar da,real de(realdekinin markası fayrouz) sanırım bi de migrosta var.ayrıca bebe mağazalarında da var ben görmüştüm.malt içeceği var mı diye sorarsan söylerler ,benim tavsiyem maltana.fayrouz un tadı çok kötü:S
melodi hoşgeldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindim benim kızım kabız olduğunda doktor fitil sürekli kullanma alışkanlık yağar şurup yazıyım demişti duphalac şurup verdim sonra düzene girdi bi dene istersen
hayırlı olsun dişleriniz canım dolma yeşim kızın maşallah benim annemde çok kızıyo anne salçalı baharatlı şeyler verme diyorum biz size verdikde ne oldu biz düşünmüyomuyduk sizi diye kızıyo hemen
benim kızımda uykuda kalkıp oturuyo bazen otururken uyuyo bazende uyanıyo bütün gecede beşikte dört dönüyo yatmadığı bölge yok resmen uyutmuyo beni hatta 1 dakkada bir dönüyo beşikte ses çıkartıyo gacur gucur eşimde delleniyo bazen bu kız niye uyumuyo böyle sürekli dönüyo diye söyleniyo ben ters bişey olduğunu düşünmüyorum
oruç mevzusuna gelince kişinin kendisine kalmış bence tabi ama tutulabilir benim şu anda bi kaç tanıdığım hem emzirip hemde tutuyo sütleri kesilmemiş çok şükür hemen kesilcek diye bi durum yok ama tabi arada azalabilirde ben allah kabul ederse tutuyorum ama emzirmiyorum ne yazıkki:26:
günaydın hanımlar!
benim ufaklığa yürüteç almıştık çok rahat ettik bebişimiz de çok keyifleniyor yürüteçle. fazla tutmak zararlı ama. kendi başına kalıp emeklese sıralasa daha iyi yine de. ben balkona çıktığımızda oturtuyorum yürütecine genellikle. bir oraya bir buraya fıldır fıldır dolanıp duruyor :)) bugün de tam 9 aylık olduk :)) akşam olsa da eve gitsem öpsem yavrumu..
sağol canım bende şimdi internetten baktım ama büssürü çelişkili ifadeler var alkolsüz bira filan siz iyice araştırdınızmı bide gerçekten süt artırıyormıu
ya bizimki yürüteçten sıkıldıkendisi sıralıyor hep verdiğimiz onca para da boşa gitti tabi hayırlı olsun 9.ayınız
günaydın hanımlar!
birde ne sorucam arkdaşlar ortopedik ayakkabı ne zaman almalıyız sizce şu an daha yürümüyo ama ayağa kalkıp beni yürütün diye bağırıyo acaba şimdi zamanımı yoksa kendi adımları almaya başlayınca almalıyım yeni ayakkabı alıcamda karar veremedim normalmi alıyım yoksa ortopedikmi diye
canım sadece yürüteç değil dediğin gibi bizdede oyuncak falan ne aldıysam vadesi hemen dolduah canım sizinki sadece yürüteçtenmi benim şu ana kadar aldığım herşeyden sıkıldı hanfendi en fazla 1 hafta oda en uzunu ne pusette oturuyo ne bebek arabasında ne oyuncaklarıyla oynuyo anlamadım gitti hepsine boşu boşuna para verdim oyüzden mama sandalyesi almıyorum ondada oturmazsa diye hemen sıkılıyo istemiyo hiçbişeyi.
birde ne sorucam arkdaşlar ortopedik ayakkabı ne zaman almalıyız sizce şu an daha yürümüyo ama ayağa kalkıp beni yürütün diye bağırıyo acaba şimdi zamanımı yoksa kendi adımları almaya başlayınca almalıyım yeni ayakkabı alıcamda karar veremedim normalmi alıyım yoksa ortopedikmi diye
canım bazı çocuk emeklemeden yürüyor ya seninki de öyle olcak demekki çünkü 6.ayda başlıyolar emeklemeye.eğer çevrende bahsettiğin oyuncaklar varsa temin et yoksa verdiğin paraya çok yanarsınarkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler:) benim kızım da kasım doğumlu, ancak kasımın sonunda, 29' unda doğdu:) 8 aylık şuan, emeklemek istemiyor ama hep ayağım üzerinde tutun ve yürütün istiyor, benimde belim ağrımaya başladı nedense, dayanamıyoruuuuum(((( dua edinde geçsin bel ağrım çok üzgünüm bu nedenle ((((
yürüteç almasam da tomy ilk bisikletim mi alsam? yaa hakkaten bebekler oyuncaklardan çabuk sıkılıyor ne yapsam yaaaaaa:95:
zeynepçim şimdiden iyi yolculuklar....iyi dinlen gez toz....oyy şimdi sende de annenlerde de ne heyecan vardır kimbilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?