arkadaşlar aranızda pınar sütün 6-12 sütünü kullanan var mı? benim oğlum çok sıkıldı mamadan ondan vermek istiyorum.Nasıl olur sizce?bebeğim 10 aylık
merhaba bayanlar. hasta bebeklere geçmiş olsun.
prop hoşgeldin. demirin paris maceralarını bekliyoruz:)
ben herşeyi veriyorum artık. göveç, pırasa, barbunya, salçalı köfte, geçen gün pirzola bile yedi.
selamlar anneler. ben de hiç giremiyorum herkes iyidir inşallah. biz de bu ay 9 u doldurduk 10. ayımıza girdik. azra hanım baya bi diş çıkardı. şimdilik 4 üstte 2 altta var. hızlı çıkıyo gibime geliyo. hatta çok damak dişeti rahatsızlığı var jel falan verdi doktorumuz. bu arada ben de bel fıtığından ameliyat oldum. 1 hafta oldu. bebişime babannesi bakıyo. ben kuucağıma alamıyorum, bessleyip altını değiştiiremiyorum. daha emekleyemedi. yuvarlanıp duruyo ve oturup oynamayı seviyo. şimdilik emekleme çalışmaları var. geciktik biraz. umarım herkesin bebişleri de iyidir .
kızlar nerelerdesiniz ara ara baktım kimseler yok..:26:bofo hoşgeldin seni pek görmüyorum forumda ...
zeyn hayırlı yolculuklar canım güle güle git güle güle gel....özgül bloğundaki paylaştığın oyuncaklar çok güzel ..ben de almak istiyorum bir kaçından özellikle şu emekleme arkadaşı işe yarıyor mu acaba ..beim kızımı emekletir mi ki :26: yoksa emekleyeceği yok ama ilk planda şu mama sandalyesini halledeyim
bugün yemeğimi kayınvalidem yapmış yolladı ...çok rahatım ...kızımla oynadım tüm gün ..yerlerde boğuştuk durduk..çok afacan aslında şu fazla kiloları olmasa evi yerle bir edecekçok da sinirli bişi kızınca hemen surat yapıyor ..bi de eliyle vurmayı öğrenmiş..iç güdüsel olarak herhal :26: kızınca hemen yapıştırıyor önüne kim gelirse sabah babasına el salladı işe giderken ilk defa çok şaşırdık bi o kadar da sevindik ..ne çabuk büyüyo bu danalar :44:
öffff bugün oğlum ateşlendi yaa. ilaç verdik uyuyo şimdi. inşallah düşer ilaçla. dişten galiba.
cnm gecmıs olsun diş heralde
ya kızlar taşınmaydı dukkandı sıteydı derken baya özledim sizi... işte simdi de anca fırsat buluyorum.
ama sonunda siteyi actım www.gonenpazari.com yöresel doğal ürünler sitesi...bakalım sevecekmisiniz.
benim kız da 8.500 gr olmus 73 cm boyu. gerci yalap şalap ölçütüler amadiş de yok henuz
bende 49 kıloya dustum safinaza dondum iyice...elevit e başlıcam
selam kızlar ...of yine çok yoruldum ...benimki zar zor uykuya daldı ...galiba üst dişler gelecek o konuda şüpheleniyorum...
kızlar bebekleriniz akşam saat kaçta uykuya dalıyor ve gece kaç kez uyanıyor ????
canım ben blogcuya üyeyim.Blogcu da blog ayarlarından kategori belirliyosun her yazı yazdığında o yazıyla ilegili kategorin neyse onu seçiyosun.sonra yazdıüın yazılar hangi kategorideyse o kategoriyi seçtiğinde orada çıkıyor.ben bloguna girdim canım zatne hayırlı olsunbankada blog adresleri engelli canım, eve gidince bakıcam aklımdasın,
bak sana sorayım sen de bilirsin, ben de blog yaptım bi tane, SemaanneBurakbebek diye,
orada yeni sayfalar açtım, kitap kurdu , oğlumun oyuncakları diye, ama altlarına yazıları yazamıyorum, ne yazarsan anasayfada çıkıyor, onu nasıl yapıyoruz?bi türlü öğrenemedim, ay ben de bi şeye taktım mı, uyuyamam, geceleri rüyamda bile blogumla uğraşıyorum
aminnnnnnn canım benim saol.Çok şükür geçmiş ama bu kez de ishal başımıza bela oldugüzel haberlerle gelirsin inşallah allah yardımcınız olsun canım
hehe sen safinaza dönmüşsün:)benimle eşim somalililer gibisin diye dalga geçiyor:)hele ramazanın ilk günler korkunç duruma düştüm.bi de oruç tutunca tamö anlamıyla eridimcnm gecmıs olsun diş heralde
ya kızlar taşınmaydı dukkandı sıteydı derken baya özledim sizi... işte simdi de anca fırsat buluyorum.
ama sonunda siteyi actım Gönen Pazarı - Yöresel Gıdalar - Ev Tekstili - Ev Dekorasyon - Aydınlatma - Peynir - Zeytinyağ - Zeytin - El Yapımı Köy Ürünleri yöresel doğal ürünler sitesi...bakalım sevecekmisiniz.
benim kız da 8.500 gr olmus 73 cm boyu. gerci yalap şalap ölçütüler amadiş de yok henuz
bende 49 kıloya dustum safinaza dondum iyice...elevit e başlıcam
günaydın. sabh yine ateşi vardı. ibufenle düştü. takipteyim.
selam kızlar nasılsınız ben çok fenayım pazartesi günü 20 lik gömük dişimi çektirdim dikişli oldu çok ağrıyor hala ağrısı geçmedi devamlı ağrı kesici antibiyotik kullanmama rağmen bide üstüne boğazlarım şişti yutkunamıyorum yiyemiyorum içemiyorum muhammed ali beni emmek istiyo sütüm gitti açlıktan devam sütü veriyorum almıyo ek gıdasını yemiyo çıldırıcam devamlı ağlıyo gece 10 kere kalktı zaten canım yanıyo offfff sütüm olsa salı günüde sağlık ocağına gittik 9 kilo 72 santim boy kan damlası kullanmıyodum kullan dedi devit 3 aksatmadan ver dedi bıngıldağı tam kapanmamış kızlar bu çocuğun iştahını açmak için ne yapabilirim bi ara damla kullananlar vardı ama faydasını gördümü acaba iştahsız çocuk büyütmesi çok zor bu arada brc80 geçmiş olsun canım alerji testindede bişey çıkmamış sevindim peki ne dedi ne önerdi yüzü için
selam kızlar ...of yine çok yoruldum ...benimki zar zor uykuya daldı ...galiba üst dişler gelecek o konuda şüpheleniyorum...
kızlar bebekleriniz akşam saat kaçta uykuya dalıyor ve gece kaç kez uyanıyor ????
öffff bugün oğlum ateşlendi yaa. ilaç verdik uyuyo şimdi. inşallah düşer ilaçla. dişten galiba.
kızlar herkese günaydın...brc çok gemiş olsun canım..bu arada 9. ayınız kutlu olsun....
anaaa bugün 17 ağustosmuş !!!!
benimki de dün gece mızırdanarak yattı ben de parnox fitil kullandım raht yattı çok şükür...galiba damakları feci ağrıyor...sabaha karşı da biraz kustu ...
kızlar bişi sorucam :benim kızım az bişi cam açık ordan gelen havadan bile etkileniyor onu farkettim.sabahları kalkınca genzinde kuruluk burnu bir tuhaf kalkıyor..sonra gün içinde geçiyor...bu durum sabahları kalkınca oluyor...midesi bulanıyo gibi oluyo ....neden acaba ???
selam kızlar nasılsınız ben çok fenayım pazartesi günü 20 lik gömük dişimi çektirdim dikişli oldu çok ağrıyor hala ağrısı geçmedi devamlı ağrı kesici antibiyotik kullanmama rağmen bide üstüne boğazlarım şişti yutkunamıyorum yiyemiyorum içemiyorum muhammed ali beni emmek istiyo sütüm gitti açlıktan devam sütü veriyorum almıyo ek gıdasını yemiyo çıldırıcam devamlı ağlıyo gece 10 kere kalktı zaten canım yanıyo offfff sütüm olsa salı günüde sağlık ocağına gittik 9 kilo 72 santim boy kan damlası kullanmıyodum kullan dedi devit 3 aksatmadan ver dedi bıngıldağı tam kapanmamış kızlar bu çocuğun iştahını açmak için ne yapabilirim bi ara damla kullananlar vardı ama faydasını gördümü acaba iştahsız çocuk büyütmesi çok zor bu arada brc80 geçmiş olsun canım alerji testindede bişey çıkmamış sevindim peki ne dedi ne önerdi yüzü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?