2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi canım şu cihanda istanbul kadar güzel bir şehir yok bence de :))demir naptı peki kayınvalide mi baktı ..neler yedi aç kaldık demişsin de demir de mi aç kaldı ...

kızlar günaydın!
oğlumu cuma günü sağlık ocağına götürdük. salgın varmış o yüzden kızamık aşısı yaptılar bebişime.
birkaç gündür çok huysuz. dişetleri çok kaşınıyor. ama hala 1 tane bile diş yok!
pazartesi günleri çok zor geçiyor oğluşumu yine evde bırakıp işe geldim

naner hoşgeldin canım. bende tuğra'yı kafama takıyorum ama boşuna dert ediyoruz. maşşallah çok iyi hepsi de. ben henüz patlıcan vermedim. yemeklerini yiyor ama buraya geldiğimizden beri yine biraz zor yiyor. oyunla maymunlukla yediriyoruz. ben yemeğini veriyorsam babası yoğurdunu veriyor.
canım sen gece vardiyası mı çalışıyorsun? saatler çok geç. ayrıca geçmiş olsun kuzuya.

sende hoşgeldin prop. demir'in dişleri hayırlı olsun. kuzu diş çıkarmak için parisi beklemiş demir ne yedi oralarda? eeee o kadar gezmenin birde cefası oluyor. bende yarın dönüyorum evde bir ton iş beni bekliyor olacak.

millet insanı sinir ediyor. niye bu bebekler üzerinde bu kadar kalıyorlar anlamıyorum. ben hiçbir zaman kimsenin bebeği üzerine bu kadar düşmedim. maşşallah deyip geçtim ama içten. bazen bakmadım bile. neme lazım elin çocuğunu öyle bakıp nazar etmeye ne gerek var. evde kalınca ne iyi oluyor. her bebek güzel ve sevimlidir abartacak bişey yok.

canım çok sıcak değil ki burası. yani ya evdeyiz ev serin yada denize gisdiyoruz. arabasında gölgede gidiyor ve gölgede oturuyoruz ağaç altında. fazla terlemiyor bile burda. insanın kendi çocuğunu büyütmrsi çok güzel ve çok farklı. hep söylüyorum kimse çocuğuna senin gibi bakamıyor. kendi düzenin disiplinin çok ayrı. peyniri marketlere balacağım. büyük kipada olabilir. ya da migrosta.

evet çok hassaslar. ay bizde de hiç açılmamaış 4+ var. babası yanlış aldırmış annesine. acaba bişey olur mu? değiştirmesi de çok zor. köyden ilçeye inmeleri lazım. birde büyük paket. daha önce aldık gerçi bişey olmadı. çok fark yoktur sanırım.
canım imkanın varsa maddi anlamda çok zorda klamayacaksan bence başlama. bebeğinle kal. ben çok istediğim halde çalışmak zorundayım. ama imkanı olan anneler bebekleri büyüyene kadar kendi baksın diye düşünüyorum.

günaydın kızlar! tatilin ve denizin son günü ama oğluş uyuyor. yarın dönüyoruz. evde beni bir sürü iş bekliyor.
çocuğum sürekli mızıldanıp duruyor. kucağıma alıp balkona çıkınca susuyor. hep ilgi alaka istiyor. noldu bu çocuğa anlamadım.
büyüme atağı olabilir diye düşünüyorum. çıkacak diş görünmüyor. sadece denize girince mutlu. deniz çıkışında kurularken bile söyleniyor. duştan çıkınca mızırdanıp ağlayıp duruyor. umarım geçicidir!

cok gecmis olsun ya kiyamam bebege, cok hareketliler artik, cok dikkat ediyoruz ama bizde nihayetinde insaniz bos bulundugumuz bi anda olan oluyor.
ALLAHIM beterinden esirgesin tekrar gecmis olsun.

offf çok kötü olmuş geçmiş olsun inş. bidaha büyük kazalar yaşamazsınız,gerçi büyük oğlumda bizde çok yaşadık ama ne kadar dikkat edersek edelim gene oluyor

canim cok gecmis olsun kiyamam nasilda cani yanmistir rabbim esirgesin bütün bebekleri

Geçmiş olsun ..Allah şifa versin.Halinizi düşünemiyorum bile..Hızlarına yetişemiyoruz.Ne kadar dikkat etsek de bir anda oluveriyor...

geçmiş olsun canım. atlatmışsınız nyseki. bi daha olmaz inşallah..

günaydın arkdaşlar

çok geçmiş olsun canım evlerden ırak ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum allahım bidaha yaşatmasın

Ela çok geçmiş olsun canım. Rabbim yavrularımızı korusun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Barays sizede geçmiş olsun.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, dikişlerimiz alındı iyileşmeye başladı yaramız ama hala kötü görünüyor( inşallah çabuk iyileşir ve iz kalmaz evin heryerine köşe bucak yastık döşedim cocuk yine kendine bela olacak bi yer buluyor ya, ele avuca sığmıyor arkadaş...ne diyim Allaha emanetler... yürümeye başlayan bebeklere tebrikler bu arada benim sıpa da koltuktan biyerlerden filan tutarak yürüyor yada bişileri itekleyerek yürüyebiliyor sadece ama sanırım bir aya kalmaz hepsi yürümeye başlarlar... Allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun

demir de aç kaldı, sadece kavanoz mamalarıyla beslendi, bi kere yoğurt bi kere yumurta yedi 10 günde kavanoz mamaların içine bile domuz eti koymuşlar, fransızca bilmiyoruz, ne yedirdiğimizi bilmeden yedirdik hep, domuz yoksa neyse ney dedik verdik valla... yemek konusunda çok zorlandık çokkkk..italyan restoranları ve mcdonaldslar olmasa yanmıştık :S

çok kötü olmuş prop yazık demire (insanın memleketi gibisi yok valla ...bizim ülkeye gelen aç kalmaz valla:))
ela çok geçmiş olsun allah beterinden korusun ..benim tosbağam da bugün alkış çalmayı öğrendi ..önceden hep ayaklarıyla yapıyordu ...her yemekten sonra alkııııııııışşşşşş:))

zeynepçim güle güle....burcu hoşgeldin.....naner geçmiş olsun sizede...başka varmıydı atladımmı acaba......boncuk sana atarım linki.....ama video kısa....uzun olan videoyu koymadım şaşkınlıktaan saçma sapan konuşmuşuz çünkü

daha önce kullandıysan bişey olmaz snaırım....valla melodi yazını okuyunca biran gözlerim doldu....eşimle konuşuyoruz her akşam...gitsemmi gitmesemmi karar veremedim....bir yanım gitmek istiyor çok sıkıldım evde.....herşeye sinirlenir oldum...gerildim....okul arkadaşlar iş güç değişiklik olur...bir taraftan yiğitten ayrılmak istemiyorum...çok düşkün hemde emmidği için dahada düşkün....ama alırsam aralığa kadar alıcam 3 ay önce sonra ne farkeder diyorum...ne kadar geç okadar zor olmazmı bilemedim ya......offf....çok kararsızım....:26:

deniz su ve oyun istiyor olamsın melodi....:)

bizmki sürekli kapıda gözzü....babası kucağına alınca hemen bay bay yapmaya başlıyor.....geçen hafta baba evde diye çok gezdik alıştı....yarında nereye götüreyim diye düşünüyorum....

hoşbuldum hoşbuldum.. tabı ya, memleketımın yemeklerı gıbısı var mı, bugun hemen bı kebapcıya attık kendımızı ilk iş :)

Melodi çok zor valla daha yeni geldim yatıcam birazdan saat 07.00 de kalkıyorum Kuzey uyanıyor..ama gündüzleri beraberim oğlumla şükür diyorumbugün çok mızmızlanmış Kuzey durduramamıştır.dişi çıkıyor herhaldeeeöksürüğü azaldı..insan takıyor kafaya kilo almayınca büyümeyince inş düzelir...

hoşgeldin prop oralarda Demir in güzel fotolarını çekmişsindir paylaşırsan sevinirm:)))

kızlar oğlum hale et yiyemiyor napcam bilemiyorum siz nasıl veriyorsunuz?

canım ben sene sonu seminerlerine bilem katıldım:)pikniklere gittim çay sohbetleri yaptım hatta öğretmen arkadaşlarla:)nurtiye falan da yazmıştım hatta:)şu an maaaşımda yatıyo zaten,eylülde temelli başlıcam.canım benim branş ingilizce ve nankör o yüzden körelmeden bişr an önce başlamam lazım.ablamda öğretmen onun çocuğuyla benimkine annem bakacak inşallah
bu arada sabah okursunuz sanırım oğlum dün yani bugun :) çamlıcada uğur böceği yakaladı elinde oynadı sıpa...video ya çektim o anları....
canım bize daha ilginç şeyler çek mesela uğru böcüğğünü yerken falan:)))şaka şaka maşallah aşkıma yaaaa nereye koycan vşdeoları biz de izleyelimmmmmmm
ay hadi bakalım canım benim hayılrı yolculuklar hasret gidermeye çalış inşallah her şey çok güzel olıurrrr zaman çok yavaş geçer:)

hoşgeldin canım:)çalışan anne olmak çok zor Melodi'den biliyorum bendeAllah kolaylık versin.MAşallah oğluşun en güzel yiyomuş.Kilo ve boy artışına gelince şu an aşırı hareketlendikleri için alamıyolar

prop hoşgeldin:)

Bu arada dün iftarda masadaki kaynar çorba dolu kaseye oğlum masanın altından elini uzatip elini soktutabiki surat ifadesinden ne kadar acı çektiği belliydi,hemen soğuk su ve buz çok şükür bişey olmadıama eşim kaseyi tutmasaydı komple kafasına düşürecekti.Mutfağımı gören varsa bilir,oğlum tezgah üstlerinden masalardan eşyalar düşürüyor kafasına,aslında hiç akçak değil buralar ama bişeyi almak için parmak uçlarında yükselilp kolunu uzatınca herşeye ulaşabiliyor(offff offf
bu arada teyzişleri dün gene oğlum defalarca kez ayakta tutunmadan durdu,onun haricinde tek eliyle tutundu,tek eliyle yürümeye çalıştı
veeee dün tam 8 kere ishalli kaka yaptı:Sama tabi o kadar hastalık atlatınca panik olmuyorum artık,ilacı vardı ondan verdim,sonra şeftali suyu falan.bugün geçti diye düşünüyorum

özgül geçmiş olsun, dün demır de ben kahve ıcerken bı vurdu kupaya elıne dokuldu, ama sıcak dııldı hıc allahtan, delı bu cocuklar

selam arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum benim kızım çok hastalandı ateşler içinde yandı 3 gün boğazları kızarmış iltihap olmuş ve kanında mikrop varmış mahfetti bunlar çocuğu antibiyotik kullanıyoruz cumartesiden beri ateş düştü çok şükür ama daha tam iyileşemdi bütün iştahda gitti tabi hemen süzüldü çocuk allahım ne zor bebişlerin hasta olması bi an önce düzelir işallah

selam kızlar
kaç gündür bakamadım hiç buraya..
prop hoşgeldin cnm .
--------------------------
bişey sorcam sizlere öğlen ne veriyorsunuz bebişlere,, ben hergün deişik çorba yapıyorum. ama yemek türü şeylerde verilmeliymiş. kabak dolması falan :) çorbalardan ben sıkıldım artık değişik yemekler yesin yavrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…