iyi geceler annişler,
çook uzun zaman oldu girmeyeli foruma çok özlemişim sizleri:)
geçmişe çok bakamadım umaraım bebişler iyidir...Kuzey im ilk zamanlardaki gibi kilo almıyor öyle çok da boyu uzamadı bilmem niye???ama bazen takıyorum kafaya niye kilo almıyor diyeiki alt dişimiz çıktı üst dişimizde çıkmak üzere..evin her tarıfını gezer oldu emekliyor kalıkıyor koltuklara tutunup yürüyor... yemek yemeği çok seviyor mamaları hiç sevmiyoruz...tarhana,mercimekli sebze çorbası,makarna pilav,ıspanak, semizotu,taze fasulye,patlıcan yemeği,kabak yemeği çoook seviyor...ama gece mamalarını yemiyor.öğlen ve akşam yemek yediriyorum bende napiyimm.
işe başladım 17-00,02-00 arası çalışıyorum sütümü sağıp gidiyorum ama yetmiyor oğlumaaaaa..çok özliyorum işte
öksürüğü geçmedi oğlumun 1 hafta oldu salıya kadar geçmezse doktoru gelin dede...
selamın bonjour millet, evdeyiz..
artık 24 yaşındayım, demir'in de artık iki dişi var, paris'te çıkarttı ikisini de :)
çok yorulduk, çok gezdik, aç kaldık, yiyecek yemek bulamadık oralarda, demir çok huysuz, 10 diş birden mi çıkartcak nedir.. sağlıklarımız iyi, ev toz içinde, bir sürü çamaşır ve ütü ve temizlik ellerimden öper, bu kdr :))
melodi benim kıza da sakinliğinden ve fazla kilolarından ötürü çok nazar değiyor .maşallah diyolar bazıları onu da ağzına almıyo .nasıl bir göz varsa bu millette gözü çıkasıcalar diycem allahım töbe töbe neyse ...
özgül ben de pınarın labnesini alıyorum ama o minik kutulardaklerden bulamıyorum eskisi gibi...ilk çıktığında bütün marketlerde vardı...infox senin bloğun hangisiydi linki atsan ..seyrederdi oğluu galiba adresi kaydetmeyi unutmuşum ....
ay kuzum yaçok geçmiş olsun canım.bence sıcakların da payı olabilir ben de bugün bacaklarında bezin lastiğinin sıktığı yerde bacağının briinin orda kırmızı benekler gördüm baya kötü görünüyodu bebe yağı sürdüm azaldı baya rahatladı şükür.Allah yardımcın olsun canım çalışarak hem kendin için hem oğlun için büyük fedakarlık yapıyorsun ben izin kullanınca şimdi okullarda tatil olunca doyasıya vakit geçirdim çok şükür ama seni çok iyi anlıyorum
canım pınar labne Pnar Labne Peynir 8*20 Gr | Pnar | St ve St rnleri| Peynir
malesef her markette yokayrıca bunun 8'li beyaz peyniri de var.çok kullanışlı oluyor hakikaten
melodi geçmiş olsun....ne kadar hassas bu bebekler ya.....hemen tepki veriyor ciltleri....bizde birsefer 4 no yerine 4+ almış babası...bel bölgesi kırmızılık oldu...neden acaba ne yedim de böyle oldu diye düşünürken aklıma bez geldi..gerçektende bezdenmiş....pehh yani...
özgül sen bu yıl başlayacakmısın okula....ben başlasammı karar veremedim ya....:26:
cok gecmis olsun ya kiyamam bebege, cok hareketliler artik, cok dikkat ediyoruz ama bizde nihayetinde insaniz bos bulundugumuz bi anda olan oluyor.
ALLAHIM beterinden esirgesin tekrar gecmis olsun.
offf çok kötü olmuş geçmiş olsun inş. bidaha büyük kazalar yaşamazsınız,gerçi büyük oğlumda bizde çok yaşadık ama ne kadar dikkat edersek edelim gene oluyor
canim cok gecmis olsun kiyamam nasilda cani yanmistir rabbim esirgesin bütün bebekleri
Geçmiş olsun ..Allah şifa versin.Halinizi düşünemiyorum bile..Hızlarına yetişemiyoruz.Ne kadar dikkat etsek de bir anda oluveriyor...
çok üzüldüm ya....bizde patlattık dudağı ona bile ne kadar üzülmüştüm..seni düşünemiyorum....canım benim kıyamam...çooookk geçmiş olsun......allah hepimizin kuzularını kazalardan belalardan korusun......
geçmiş olsun canım. atlatmışsınız nyseki. bi daha olmaz inşallah..
günaydın arkdaşlar
çok geçmiş olsun canım evlerden ırak ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum allahım bidaha yaşatmasın
Ela çok geçmiş olsun canım. Rabbim yavrularımızı korusun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Barays sizede geçmiş olsun.
ay canım geçmiş olsun çok zor bilirim benim büyük kızımda ilaç içmişti acile zor yetiştirmiştik panzehirini yapmasalar ne olurdu bilmiyorum o günü ömrüm boyu unutamam Allahım kimsenin evlatlarına böyle acılar yaşatmasın
Merhaba arkadaşlar Ela çoook geçmiş olsun canım Rabbim bütün meleklerimizi beterlerinden korusun...Benim kızımda aynen iştahsız ne verirsem vereyim öğğğğ böğğğ yapıyor ve ele avuca sığmıyor ne kuxcakta duruyor ne yerde ne yürüteçte ne yapacağımı şaşırıyorum...bayram sonrası okulum açılıyor zavallı annem nasıl uğraşacak bu yaramaz kızla bilmemki... Dün birlikte çamaşır topladık doğrusu ben çamaşır serdim kızım ıslak çamaşırları geri topladı..
Eki Görüntüle 238500 Eki Görüntüle 238499
Erkek analarına duyurulur kızım pek hamaratilerde yaşadım kızım işlerde çok yardım edecek bana çoooooook
Ayrıca bugün 9 ayımızı doldurmuş bulunuyoruz...kızlar düşünsenize 9 ay içerde 9 ay dışarda tam 1.5 yıldır hayatımızda bebişlerimiz...
naner hoşgeldin canım. bende tuğra'yı kafama takıyorum ama boşuna dert ediyoruz. maşşallah çok iyi hepsi de. ben henüz patlıcan vermedim. yemeklerini yiyor ama buraya geldiğimizden beri yine biraz zor yiyor. oyunla maymunlukla yediriyoruz. ben yemeğini veriyorsam babası yoğurdunu veriyor.
canım sen gece vardiyası mı çalışıyorsun? saatler çok geç. ayrıca geçmiş olsun kuzuya.
sende hoşgeldin prop. demir'in dişleri hayırlı olsun. kuzu diş çıkarmak için parisi beklemişdemir ne yedi oralarda? eeee o kadar gezmenin birde cefası oluyor. bende yarın dönüyorum evde bir ton iş beni bekliyor olacak.
millet insanı sinir ediyor. niye bu bebekler üzerinde bu kadar kalıyorlar anlamıyorum. ben hiçbir zaman kimsenin bebeği üzerine bu kadar düşmedim. maşşallah deyip geçtim ama içten. bazen bakmadım bile. neme lazım elin çocuğunu öyle bakıp nazar etmeye ne gerek var. evde kalınca ne iyi oluyor. her bebek güzel ve sevimlidir abartacak bişey yok.
canım çok sıcak değil ki burası. yani ya evdeyiz ev serin yada denize gisdiyoruz. arabasında gölgede gidiyor ve gölgede oturuyoruz ağaç altında. fazla terlemiyor bile burda. insanın kendi çocuğunu büyütmrsi çok güzel ve çok farklı. hep söylüyorum kimse çocuğuna senin gibi bakamıyor. kendi düzenin disiplinin çok ayrı. peyniri marketlere balacağım. büyük kipada olabilir. ya da migrosta.
evet çok hassaslar. ay bizde de hiç açılmamaış 4+ var. babası yanlış aldırmış annesine. acaba bişey olur mu? değiştirmesi de çok zor. köyden ilçeye inmeleri lazım. birde büyük paket. daha önce aldık gerçi bişey olmadı. çok fark yoktur sanırım.
canım imkanın varsa maddi anlamda çok zorda klamayacaksan bence başlama. bebeğinle kal. ben çok istediğim halde çalışmak zorundayım. ama imkanı olan anneler bebekleri büyüyene kadar kendi baksın diye düşünüyorum.
günaydın kızlar! tatilin ve denizin son günü ama oğluş uyuyor. yarın dönüyoruz. evde beni bir sürü iş bekliyor.
çocuğum sürekli mızıldanıp duruyor. kucağıma alıp balkona çıkınca susuyor. hep ilgi alaka istiyor. noldu bu çocuğa anlamadım.
büyüme atağı olabilir diye düşünüyorum. çıkacak diş görünmüyor. sadece denize girince mutlu. deniz çıkışında kurularken bile söyleniyor. duştan çıkınca mızırdanıp ağlayıp duruyor. umarım geçicidir!
canım ben sene sonu seminerlerine bilem katıldım:)pikniklere gittim çay sohbetleri yaptım hatta öğretmen arkadaşlarla:)nurtiye falan da yazmıştım hatta:)şu an maaaşımda yatıyo zaten,eylülde temelli başlıcam.canım benim branş ingilizce ve nankör o yüzden körelmeden bişr an önce başlamam lazım.ablamda öğretmen onun çocuğuyla benimkine annem bakacak inşallahmelodi geçmiş olsun....ne kadar hassas bu bebekler ya.....hemen tepki veriyor ciltleri....bizde birsefer 4 no yerine 4+ almış babası...bel bölgesi kırmızılık oldu...neden acaba ne yedim de böyle oldu diye düşünürken aklıma bez geldi..gerçektende bezdenmiş....pehh yani...
özgül sen bu yıl başlayacakmısın okula....ben başlasammı karar veremedim ya....:26:
canım bize daha ilginç şeyler çek mesela uğru böcüğğünü yerken falan:)))şaka şaka maşallah aşkıma yaaaa nereye koycan vşdeoları biz de izleyelimmmmmmmbu arada sabah okursunuz sanırım oğlum dün yani bugun :) çamlıcada uğur böceği yakaladı elinde oynadı sıpa...video ya çektim o anları....
ay hadi bakalım canım benim hayılrı yolculuklar hasret gidermeye çalış inşallah her şey çok güzel olıurrrr zaman çok yavaş geçer:)evet kizlar ben islerimi anca bitirebildim bütüngün evi sildim süpürdüm camasir bulasikla ugrastim bavullari tekrar gözden gecirdim ömer icin canta hazirladim cünkü aktarmali gittigimiz icin 5saat istanbulda bekliycez epeyce mama üstbas aldim kendimiz icinde pogca yaptim haliyle acikiriz atistirmalik oluryarin oruc tutmuycaz birgünlük ara :26:
güzelce banyomuzuda yaptik nasipse sabah7de evden cikicaz 10.30da ucagimiz kalkiyor rabbim bütün yolculuk yapanlara yol acikligi versin bizede............
trde pcye belki giremem ama hepinizi cok özlüycem bütün herseyimizi beraber paylastigimiz icin sanki akraba gibi olduk hepinizi tanimayi cok isterdim kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin allaha emanet olun................
unutmadan yazayim benim sipa kacgündür cok mizmizdi megersem üc tane birden dis cikarmis yani giderayak 7ledik disleribakalim türkiyede ne afacanliklar yapicak benim kuzu hadi zeyn kacar
iyi geceler annişler,
çook uzun zaman oldu girmeyeli foruma çok özlemişim sizleri:)
geçmişe çok bakamadım umaraım bebişler iyidir...Kuzey im ilk zamanlardaki gibi kilo almıyor öyle çok da boyu uzamadı bilmem niye???ama bazen takıyorum kafaya niye kilo almıyor diyeiki alt dişimiz çıktı üst dişimizde çıkmak üzere..evin her tarıfını gezer oldu emekliyor kalıkıyor koltuklara tutunup yürüyor... yemek yemeği çok seviyor mamaları hiç sevmiyoruz...tarhana,mercimekli sebze çorbası,makarna pilav,ıspanak, semizotu,taze fasulye,patlıcan yemeği,kabak yemeği çoook seviyor...ama gece mamalarını yemiyor.öğlen ve akşam yemek yediriyorum bende napiyimm.
işe başladım 17-00,02-00 arası çalışıyorum sütümü sağıp gidiyorum ama yetmiyor oğlumaaaaa..çok özliyorum işte
öksürüğü geçmedi oğlumun 1 hafta oldu salıya kadar geçmezse doktoru gelin dede...
aymes geçmiş olsun . kıyamam ben ona( iyileşir hemen inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?