çok geçmiş olsun canımselam arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum benim kızım çok hastalandı ateşler içinde yandı 3 gün boğazları kızarmış iltihap olmuş ve kanında mikrop varmış mahfetti bunlar çocuğu antibiyotik kullanıyoruz cumartesiden beri ateş düştü çok şükür ama daha tam iyileşemdi bütün iştahda gitti tabi hemen süzüldü çocuk allahım ne zor bebişlerin hasta olması bi an önce düzelir işallah
kızlar selamlar,
cumadan beri foruma girememiştim, evde net var aslında ama malumunuz yeni açtığım blogumla uğraşıyorum, beceremiyorum da..
eskileri anca bitirdim sabahtan beri
-prop hoşgeldin canım, Parisin çok da iyi bir halt olmadığını başkalarından da duymuştum, doğruymuş demekki..
-zeyn sana da iyi yolculuklar, hayırlısıyla gelin inşallah, İstanbulda 5 saat havaalanında beklemeyin, bana gelin
-özgül evini merak ettim ben de halılarını nasıl ki, nerden baktı arkadaşlar göremedim ama?blogundan mı?
-melodi geçmiş olsun oğluşa, tatilin de bitiyormuş, duble geçmiş olsun canım, işe başlamak zorluyor insanı tekrar, alışıyor insan bütün gübü yavrusuyla koyun koyuna geçirmeye..
-atusa hayırlı olsun dişiniz, benim oğlumunki de elime patlamıştı, çok mutlu olmuştum, çok heyecanlanmıştım..
daha yazamadığım, okuyup da unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın.
-ben de dün süt iznim dolayısıyla evdeydim, oğlum ilk vukuatını yaptı, yemeğini yedirmiştim, salona bıraktım biraz oyuncaklarıyla oyanlansın diye, çamaşır asacaktım, bir gömlek astım ki, güüüm diye bi ses ve çığlıklar, nasıl koştuğumu bilmiyorum, bi baktım dvd playerın altında ağlıyor dana, çekmiş kablosundan kafasına düşürmüş, allah'tan bi şey olmadı..
..
prop.cum, benim bloguma baksana, beceremediğim şeyler var sana danışıym he?
tabii senin şimdi bi dünya işin vardır ama sevinirim yani vaktin olursa bakarsan..
kızlar az önce kızımın ilk dişi parmağımla ağzına ilaç sürerken elime patladı çoooook sevinçliyim
çok geçmiş olsun canımbizimkinin de boğazında iltihap vardı doktor antibiyotik verdi ama sanırım geçmedi:8şimdi kontorle gitcez tekrar
selam canım hoşgeldin:)çok geçmiş olsun yabizimki az daha ütü düşürüyodu ama şimdi her gün herşeyi deviriyo üstüne mutfak sanlayesinin kaç kez altında kaldı sayamıyorum artık
canım halılarımı videolardan ve resimlerden görmüşlerdir.blogumda mutfakta ve odada çekilmiş videolar ve resimler varsa ordan gördüler sanırım.
bu arada bizim de alt 2 üst 2 oldu:)bugün üstten 2.dişimzi de çıktı ve toplamda 4 ü gördük:)
sizede geçmiş olsun canım çok zor bebişlerin hasta olması valla bizde antibiyotik kullanıyoruz bakalım geçicekmi inşallah geçer yoksa iğne vericem dedi
oh ne güzel dişlerinizde patlamış bizde hala tık yok valla
kopekop muhammedin serüvenleri kategorisine bak istersen sanırsam orda pek çok vardır.
yasamiksiri.blogcu.com
canım peki sizde antibiyotik ishal yaptı mı?biz de bi de ishal yaptıdün 8 kere miğydi yalan olması sulu sulu mıçtı premium cera falan yalan oldu üst baş halı kalmadı gerçekten öyle bebişler hasta olunca insanın yaşama sevinci soluyo sanki (inşallah düzelir de kuzuma iğne yazmaz
ben doktora götüreyim oğluşu :)özgül şimdilik kaçar:)sizi seviyoruzzzz:)
selam kızlar
kaç gündür bakamadım hiç buraya..
prop hoşgeldin cnm .
--------------------------
bişey sorcam sizlere öğlen ne veriyorsunuz bebişlere,, ben hergün deişik çorba yapıyorum. ama yemek türü şeylerde verilmeliymiş. kabak dolması falan :) çorbalardan ben sıkıldım artık değişik yemekler yesin yavrumm
selam millet naber ..anca fırsat buldum bugün ...çamaşır katla bulaşık mutfak toparla derken zaman geçmiş...benim kuzu iyce aıttı ablasıyla oyuncak kavgası ..çok sinirli oldu..hatta baen alasının sesine bile tahammül edemiyor basıyor çığlığı...sonra arayı buluyorum oynuyorlar güzel güzel...anaaaaaa iki cadının arasında kafayı yemiş bir anayım artıkın.....ben de diğer insanlar gibi dışarda rahat rahat dolanmak istiyorum..ama gel gör ki mümkünü yok..kızın uykusuydu yemeğiydi falndı filandı ...bakalım bekim bugün evimin yakınında park var oaraya gideriz...
diş çıkaran bebelerin dişleri hayırlı osun ..aymes özgül çoooook geçmiş olsun...kopekop dün baktım bloğuna biraz ama detaylı değil biraz sonra bakarım ...ben de hazırlama ve öğrenme aşamasındayım ..kardeşim yardımcı olcak çok iyi anlar bilgisayardan ...
prop özgül çok geçmiş olsun yaaa bebeleriniz ne kazalar atlaıyor öyle ...bazen bizim sıpanın emeklemesini bu yüzden istemiyorum...
arkadaşlar aranızda pınar sütün 6-12 sütünü kullanan var mı? benim oğlum çok sıkıldı mamadan ondan vermek istiyorum.Nasıl olur sizce?bebeğim 10 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?