2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım inşaallah senin diş arıza çıkarmaz mahfoldum ben pazartesiden beri bu arada sitenede baktım çok güzel olmuş ben tam biir peynir tutkunuyum peynirsiz kahvaltıya oturmam kızımda yeşil zeytinlerine bayıldı

atusa yazdıkların çok acı, ancak yaşanan gerçekler, kimbiilr bu durumda olan ne kadar çok bayan var... ahh eğitim ahh! bu kızları okutsalar, okumazlarmıydı, iyi yerlere gelip maaşlı ve sigortalı çalışmak istemezlermiydi, bu durum onlarında istemediği şeyler.. ancak yapabilecekleri birşey yok yada öyle düşünüyorlar, devlet sahiplenmeli yurtlar yapmalı eğitmeli, ailenin elinden böyle çocuları almalı.. avrupa ülkelerinde bir kere bile vurduğunu bilseler hemen alıyorlar çocuğu ellerinden, eğitip eli ekmek tutana kadar aile nerde, hangi yurtda olduğunu dahi bilmiyor.....

hadi bu garibanların yapacak birşeyleri yokda, o garibanları, gariban yapan insancıklardamı kendilerini eğitemez, ne kadar cahilce, içler acısı ve acınacak durumdalari kendi hataları, yaşlılık durumları kusur değil, allah tan gelen şaşılığı büyütüyorlar..

rabbim bu tür insanlardan uzak etsin hepimizi, çocuklarımızı, sevdiklerimizi inş.

asuta yazdıklarını okuyunca sevindiğim tek şey oldu, senin gibi ezileni düşünen, empati kuran ve garibanı herkese karşı koruyan kocamaaaaaan bir yüreğin var... bence kendinle gurur duymalısın, bebeğin senin gibi annesi olduğu için çok şanslı........

burcu bloğunuda okudum ama uçak yolcuğuyla ilgili bişey göremedim yada ben atladım nasıl geçti uçak yolculuğunuz gerçi demir zaten arabayı yolculuğu seviyo ama yinede sormak istedim bende yılbaşında yurtdışına çıkmak istiyorum ama benim kız ne otomobilde duruyo nede o tarz herhangi bişeyde bebek arabası puset hepsinde kıyamet kopuyo uçak yolculuğu yapabilirimiyim acaba onunla cesaret edemiyorum bi türlü

brc geçmiş olsun canım biz yavaş yavaş atlatıyoruz demekki gerçekten salgınmış bu dikkat edin bebişlerinize kızlar mahfediyo çocukları

geçmiş olsun canım geçen ay bizde atlattık dişle beraber

sağolun arkadaşlar. gece 2 kere ateşlendi sbahtan beri yükselmedi ateşi çok şükür. ama bu sefer de ishal oldu. keyfi yerinde gerçi. evet sanırım salgın var. diş çıkarırken güçsüz oluyolar enfeksiyona açık oluyo bünyeleri. yazık bu bebeklere.

kopekop teşekkür ederim.evet bu soruyu şimdiye kadar ameliyat olanlar için ben de soruyordum, ama başa gelince farklı oluyormuş. daha doğrusu doktorum bana da yıllar önce dikkat etceksin, ameliyat son çare buraya sürünerek gelceksin ki ameliyat ancak ozaman yapılır falan demişti. kollamazsan ameliyatlık olursun demişti. bende ağrılara zaten uzun bir süredir dayanıyodum, kolladım falan ama özellikle normal doğumumla beraber ciddi anlamda sıkıntılarım arttı ve doğum baya bi tetiklemiş. bende sağ ve sol iki yerde fıtık başlangıcı vardı, o ikisi birleşerek orta hizada baya bi büyümüş ve en son çok ağrım oldu. bacağıma vurdu ağrılar. kas gevşetici iğne falan yapıldı ama en son ağrılar da değil beni doktora ameliyata götüren şey sol bacağımdaki hissizlik oldu. sol kalçamdan itibaren topuğum ve en küçük ayak parmağımla onun yanındaki parmağımı hissetmiyordum. zaten sonuçlarda da 2/5 hissizlik var diye çıktı.hala da hissizlik var. doktorum zamanla geçecek dedi ve fizik tedaviye de yönlenddirdi. ama tekrar soruna gelirsem canım: neden ameliyat oldum; fıtık inanılmaz derecede sinire baskı yapmaya bşlamış artık ve hissizlik de ondan oluşmuş zaten. heran ayağımın tamamen felç olma riski vardı. hatta doktorum idrar kaçırman var mı diye sordu yok dedim. ama o bile heran başlayabilir dedi. oderece ciddiydi yani durumum. yine de inşallah tekrarlamaz diyorum. Allah hiçkimseye vermesin. şimdi çok daha iyiyim çok şükür. o sinire baskı yapan kıkırdak temizşendi . belim bacağım rahatladı, bi de uyuşma giderse tekrar sağlığıma kavuşcam inşallah.

teşekkür ederim canım. ameliyatım çok şükür başarılı geçmiş doktorumun söylediğine göre. zaten akşama doğru 5 te ameliyattan çıktım, o gece 12 de yürüttüler beni. yürüyebiliyorum belimde ağrım yok kalmadı çok şükür. asıl, hissizlik var bacağımda beni o tedirgin ediyor inşallah o da düzelcek. ama tamamen bacağımın felçli olmasından çok korktum. normalde senelerdir bel fıtığım var hep kollarım. ağır kaldırmam falan hatta evde süpürgeyi bile eşim yapar benim hiç yapmışlığım yoktur. o derece kolladım hep. ama doğumum normal doğumdu ve baya bir zor doğum yaptım. . beni ameliyat eden doktor da senin kesinlikle sezeryan olman gerekiyomuş nasıl normal doğum yaptın dedi. gerçi bel fıtığı olan biçok kişi normal doğum yapıyor ama benim doğum bi de zor olunca fıtık almış yürümüş. ama doğumdan bu yana rahatsızlığım olsa d açok ciddi değildim. sadece eğilince bez falan değiştirince biraz kambur kalıyodum bi müddet tutuluyodu belim. öyle ciddi ağrı yoktu. en son bir hafta içinde herşey açığa çıktı ve çok hızlı gelişti . ağrılar derken mr çektirdik. mrdan sonra doktor ameliyat dedi iyi bi prof bulalım derken bir haftanın son iki günü de ayağım uyuştu. sonra da zaten acilen ameliyat işte. bel ağrısı ihmale gelmiyor kısacası. aman dikkat et . ve rabbim kimseye yaşatmasın. belin ağrıyosa bebişi de çok kucağına alma derim ben. hem yerde yuvarlanırken inana daha hızlı öğreniyolar herşeyi :)) sağlıkla kal

bafonun sitesini inceledim.....gece gece canım çekti ya.... zaten peynir yiyemiyorum....gittim bir zeytin attım ağzıma...
kıyamam yaa gonderlım hemen

allah sabrlar versın yurek dayanmıyor

Bafocum siteyi inceledim harika görünüyor,hepsini siz mi hazırlıyosunuz,ellerinize sağlık valla
evet cnm begendıgıne sevındım

ıns. korkuyorum okudukca

afıyet olsun vallah burası peynır cennetı

hllyavz atusaprensen teşekkür ederim dilekleriniz için. hasta bebişlere acil şifalar. tabi yaz sıcak. bebişlere de vurdu. bizim azracık illa klima istiyor. gece klimasız uyumuyor hatun :)) gece çok rahatsız olan bebişlerin anneleri napıyor . bizimki serinledi mi mışıl mışıl uyuyo valla bi de baya bi su içiyo geceleri kalkıp

umut emeklemeyi iyice ilerletti durmadan geziyo bide ellerimden tutup yrütmemi istiyo ahhh enerjim bitti artık:84:

geçmiş olsun canım. bebekle mi uğraşıcan kendinle mi zor valla. neyse ağrıların geçmiş sevindim. bende de sırt ağrısı var. egzersiz yapmazsam geceleri tutuluyorum. dikkat etmek lazım.

günaydın kızlarrr..
hayırlı cumalar,
bir hafta daha bitti, bayram geliyor, bebelerimize bayramlık alalım
bafo sitenizi inceledim , çok güzel,
Allah bol hayırlı kazanç versin,
hasta bebişlere geçmiş olsun,
hasta annelere de..
iyi güler yüzlü bir gün diliyorum

günaydın millet...
ayyyy benim bu kız iyce cadılığı ele aldı ...kızınca aaaaaa diye bağırıyor bize
dün gezdik gezdik çok yorulduk...eşimle başbaşa iftar yaptık kızlara bayramlık bakıyorum bu arada ne tür bişi alsam ayça hanıma karar veremedim...elbise sevmiyorum ben yürüyene kadar...çünkü insan kucağına alınca toplanıyo sanki, ben de uyuz oluyorum...dün bir çok yeri gezdim de bi gömlek bulamadım ya kızıma, beyaz bakalım araştırmaya devam :44:
kopekop naber beben nasıl....sabah bizimki pek kahvaltı etmedi,tam bir maskara ağzında bekletiyo yemiyo sonra kocaman ağzını açıp gülüyoben de kızıyorum yut diye bana aaaaaaa diye bağırıyor bu sefer sinirleniyo kendince, şu anda aynı modda ablasına bağırıyor onla oynamıyo diye ..bir de muşmula gibi gülüşü var yüzü buruşuyo gözler yumuluyo tüm damak ortada dişlerini gösteriyo allahım tam yemelik oldu..keşke hemen büyümese tadını çıkarsak bu hallerinin ..zaten tüm işleri serdim sırf ona bakıyom ..bayrama yakın temzilerim artıkınöpüyorum tatlı bıdıkları

Son düzenleme:

Selam boncuk,
bebem iyi teyzesi, emekleme işine iyice hız verdi,
sanki bacakları zayıfladı, selülitleri azaldı, haşerelik peşinde dana
salondan yatak odasına kadar peşimden emekliyor ama ne hız görmen lazım , nefes nefese kalıyor bir de terliyo danayı görmen lazım,
bi dakka yerinde durmuyo artık,
kucakta bile fıldır fıldır,
dolapların çekmecelerin içini merak etmeye başladı, nasıl şaşırıyo, bi de aaa diye şaşırma efekti var yeni bi şey gördüğünde
ya bi şey sorcam benimki ısrarla, gel babası, alkış , bay bay gibi şeyleri öğrenmiyor çocuk inat etti resmen,
sizikilerden var mı bunları yapan, ben ona 4 aylıkken işaret parmağını kaldırıp, benim işaret parmağıma yapıştırmayı öğretmiştim, bi de "parmak parmak bal parmak" d,ye şarkı yapmıştım, yeni ne öğretmeye çalışırsam hemen onu çıkarıyor piyasaya, velet, sanki ben biliyorum der gibi hep o işaret parmakla hallediyor her şeyi zaten, emerken bile işaret parmak havada, ağzıma burnuma sokmalar, memişe bastırmalar..
hakkaten çok tatlılar ya, benimkinin de en yen zevki yemek yediyi tabağın içine elini daldırıp, yemeği mıncırmak

:)))) yemeği mıncırıklama işini benimki de çok seviyor ...alkış çalmayı öğrendi benimki vakti gelince öğreniyorlar:)))ben de uğraşmıştım baya hep ayaklarıyla çalıyodu benim dana el sallamayı babası öğretti işe uğurlarken bi de ablası var ya benimkinin ondan öğreniyo anlayacağın ...bu konuda şanslıyım..bizimki geri geri hala devam amabir de dizleri üstüne kaldırıyo kendini sallanıyo..müziğe bayılıyor nerde bir tımbırtı duysa popo hemen devrede sallamaya hazır bir de baş sallama çıktı bugünlerde çok tatlılar çoooookkk...demek emekleyince bacaklar zayıfladı ..ayyy benimki de öyle olucak o zaman ...doya doya sıkıyım şimdiden istemem yaa zayıflamasını o selülitli bacakların bizim banyolar çok eğlenceli geçiyo o kadar güzel oynuyor ki suyla bi gün bikini giydirip çekicem videoya

Selamlar kasım anneleri...Özlem82 do aşağıda gördüm ne zamandır görünmüyordun nasılsın kuzun nasıl?benim kızım 2. dişin mızmızlığıyla beni delirtmetye devam ediyor ne uyuyor ne yiyor...

kızının adı zeynep sueda sanırım benimkide zeynep su isimler birbirine çok yakın

selam kızlar naber ..ben bişi sorcam yaaa...geçen nette dolaşırken adım adım eğitim setleri diye bi yer vardı girdim...çok güzel dokuzuncu aydan itibaren her ay
ay eğitici şeyler gönderiyorlar yanında oyuncak hediyesi falan da varmış ayına uygun ...ne bileyim bir sürü bir sürü şeyler ...ben üye olmuştum detalı girmek için sayfaya bugün beni aradılar abonelik ve üyelik için ...ayda 29 tl imiş ...ben daha karar vermedim ..şöyle acaba güvenilirler mi ...daha önce siz hiç duydunuz mu ??a da aldınız mı bi sorayım dedim ...

canım merhaba, mesajıma cevabını yeni gördüm, bu forumda cevaplar çok hızlı ilerliyor ya kaçırıyorum bazılarını gözden kusuruma bakma..sevindim daha iyi olduğuna, ben bel fıtığı olduğu için normal doğum yapmadım, doktorum aynı zamanda arkadaşım -demiştim sanırım bunu-o tavsiye etmem kopekop dedi, bel fıtığını ilerletebilir, hatta çok düşük bi ihtimal felç bile olabilir, riske atma git kestir kurtul dedi..ben de denemedim bile normal doğumu..şimdi anlıyorum ki , arkadaşım iyi bir doktormuş, ben de söz dinleyen iyi bir hasta tabii ki..
gül biraz diye yazdım, inşallah fizik tedaviyle birlikte çarçabuk toparlanırsın, ama dikkat etmeye devam et ve bundan sonra çocuğun olursa lütfen sezeryanle yap canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…