oğlumun ateşi dişten değilmiş. boğaz enfeksiyonuymuş
gecmıs olsun
super bır hıs dımı bende ne yapacagımı bılememıstım heyecandan
bol şans
ahhhh kuzum o benım ozledım yaa ıstanbulda olsadık keske
gecmıs lsun.dıs sankı bende de bır arıza cıkaracak gıbı . pof
burcu bızde duzcedeydık hatta 1 seneye yakın cadırda kalmıstık allah bır daha yasatmasın.
sağol cnm. ama 43 gercekten azmıs yaa
arkadaşlar canım çok sıkkın dün eşimin dayısına gittik geçen ramazan eşi vefat etmişti adam 73 yaşında bilin bakalım kız kaç yaşında 26 komaya girdim benden bile küçük eşim malatyalı köyden resmen satın almış 3,000 tl ye
allahım kafayı yedim imam nikahı yapmışlar bugün resmi nikah yapıcaklarmış iğrenç eşimin diğer akrabaları bana yeni yengeni nasıl buldun diye sordular bende sizin dayınız SÜBYANCI dedim
daha sinir bişey söyliycem afedersiniz kız şaşı kıyamet kopartıyolar efendim kız şaşı dayıma yakışıyomu bende açtım bayramlık azımı 73 yaşındaki adama mankenmi arıyodunuz dedim utanın yaşa bakmıyosunuzda kız şaşıymış kusura bak allah cezalarını versin hepsinin şu mubarek günde gazetelerde okurdumda inanmazdım
hele şeye çok üzzüldüm dayı demişki kızın babasına çarşamba kızı istanbula götürcem babasıda demişki hayır ogün işi var tarladaki buğdayları topluycak. kız buğdayları topluyo ondan sonra atıp arabaya getiriyolar allahım böyle insanlara evlat verme rabbim kız o gün iş yapıyo akşamda moruğun koynuna giriyo. ay avaz avaz bğırmak istiyorum.
benim kayınvalidemde kızın görümcesi oldu ya tatalde uyuz diyoki telefonda ay kız şaşıymış diye dalga geçiyodu bugün acil dr. gidiyolar gözü şişmiş iyi bakmazsan kör olursun demiş eeee allahın sopası yok iyi oldu. elin garibanıyla dalga geçerse öyle olur
bide konuşurken hiç utanmıyolar benim babamında kolu yok habire kız sakat kız sakat ...
allah o kıza akıl sağlığı versin bide sabır versin bu sulale 5 yılda bitirdi beni kendileri bitsin inşallah
2 sene öncede diğer dayısı 65 yaşında 20 yaşında bi kadınla evlendi şimdi bi kızı var ondan hemde karısı öldükten 10 gün sonra buldular 20 gün sonrada evlendi eşi nasılmı öldü tüfeği ağzına sokup tetiği ayak parmağıyla çekiyo ve kafatası duvarda
allahım benim sonumu iyi etsin bu aileye giren kadınların hepsi öldü çok korkuyorum
1 dayısının 4 karısı 3 ü ölmüş onun eşide 22 yaşında 1 tane oğlan doğurdu oda
bu 73 yaşında olanın 3 ü karısı 2 si mefta
karısı intihar edeninde 3. ü
1 dayısı daha var oda birini boşamış diğerini almış
ay sonum ölüm olacağına boşanmak olsun
brc geçmiş olsun canım biz yavaş yavaş atlatıyoruz demekki gerçekten salgınmış bu dikkat edin bebişlerinize kızlar mahfediyo çocukları
geçmiş olsun canım geçen ay bizde atlattık dişle beraber
canım çok geçmiş olsun, nasılsın şimdi,bel fıtığı çok mu rahatsız ediyordu?neden ameliyat oldun?ne saçma sou deme, ben de de 11 senedir bel fıtığı var ama doktorum ameliyat olma dedi, katlanacaksın dedi, ameliyat çözüm değil filan demişti yani..
iyileştin mi, fizik tedavi de görecek misin?
tekrar geçmiş olsun canım
geçmiş olsun, ameliyatın başarılı geçmiştir inş. benimde belim ağrıyor nedendir anlamadım bel ağrısı çok kötü bişey yaa! incittimmi, üşüttümmü bilemiyorum bel fıtığı yoktu acaba bendemi bel fıtığı oldum(
benim bebek 8 buçuk aylık aynen senin bebek gibi yuvarlanıyor ama ciddi emekleme girişiminde bulunamıyor. birazda benden kaynaklanıyor çok üzerine düşmüyorum sanırım ama salona yorgan serdim üzerine oyuncaklarını attım oynasın yuvarlansın ve emeklesin diye ama küçük hanım hep beni istiyor, kucağına al diye bağırıyor27:
kıyamam yaa gonderlım hemenbafonun sitesini inceledim.....gece gece canım çekti ya....zaten peynir yiyemiyorum....gittim bir zeytin attım ağzıma...
allah sabrlar versın yurek dayanmıyorselam kızlar..Buğrayla ilgili yazacaktım ama elim gitmiyor...
12 şehit...acı....ailelerinin yerine koyuyorum kendimi..koymak istemiyorum
Allahım eşimle beraber tüm askerlerimizi korusun..ailelerine evlatlarına bağışlasın...öptüm sizleri ve meleklerinizi
evet cnm begendıgıne sevındımBafocum siteyi inceledim harika görünüyor,hepsini siz mi hazırlıyosunuz,ellerinize sağlık valla
ıns. korkuyorum okudukcateşekkür ederim canım inşaallah senin diş arıza çıkarmaz mahfoldum ben pazartesiden beri bu arada sitenede baktım çok güzel olmuş ben tam biir peynir tutkunuyum peynirsiz kahvaltıya oturmam kızımda yeşil zeytinlerine bayıldı
umut emeklemeyi iyice ilerletti durmadan geziyo bide ellerimden tutup yrütmemi istiyo ahhh enerjim bitti artık:84:
kopekop teşekkür ederim.evet bu soruyu şimdiye kadar ameliyat olanlar için ben de soruyordum, ama başa gelince farklı oluyormuş. daha doğrusu doktorum bana da yıllar önce dikkat etceksin, ameliyat son çare buraya sürünerek gelceksin ki ameliyat ancak ozaman yapılır falan demişti. kollamazsan ameliyatlık olursun demişti. bende ağrılara zaten uzun bir süredir dayanıyodum, kolladım falan ama özellikle normal doğumumla beraber ciddi anlamda sıkıntılarım arttı ve doğum baya bi tetiklemiş. bende sağ ve sol iki yerde fıtık başlangıcı vardı, o ikisi birleşerek orta hizada baya bi büyümüş ve en son çok ağrım oldu. bacağıma vurdu ağrılar. kas gevşetici iğne falan yapıldı ama en son ağrılar da değil beni doktora ameliyata götüren şey sol bacağımdaki hissizlik oldu. sol kalçamdan itibaren topuğum ve en küçük ayak parmağımla onun yanındaki parmağımı hissetmiyordum. zaten sonuçlarda da 2/5 hissizlik var diye çıktı.hala da hissizlik var. doktorum zamanla geçecek dedi ve fizik tedaviye de yönlenddirdi. ama tekrar soruna gelirsem canım: neden ameliyat oldum; fıtık inanılmaz derecede sinire baskı yapmaya bşlamış artık ve hissizlik de ondan oluşmuş zaten. heran ayağımın tamamen felç olma riski vardı. hatta doktorum idrar kaçırman var mı diye sordu yok dedim. ama o bile heran başlayabilir dedi. oderece ciddiydi yani durumum. yine de inşallah tekrarlamaz diyorum. Allah hiçkimseye vermesin. şimdi çok daha iyiyim çok şükür. o sinire baskı yapan kıkırdak temizşendi . belim bacağım rahatladı, bi de uyuşma giderse tekrar sağlığıma kavuşcam inşallah.
günaydın millet...
ayyyy benim bu kız iyce cadılığı ele aldı ...kızınca aaaaaa diye bağırıyor bize
dün gezdik gezdik çok yorulduk...eşimle başbaşa iftar yaptıkkızlara bayramlık bakıyorum bu arada ne tür bişi alsam ayça hanıma karar veremedim...elbise sevmiyorum ben yürüyene kadar...çünkü insan kucağına alınca toplanıyo sanki, ben de uyuz oluyorum...dün bir çok yeri gezdim de bi gömlek bulamadım ya kızıma, beyaz bakalım araştırmaya devam :44:
kopekop naber beben nasıl....sabah bizimki pek kahvaltı etmedi,tam bir maskara ağzında bekletiyo yemiyo sonra kocaman ağzını açıp gülüyoben de kızıyorum yut diye bana aaaaaaa diye bağırıyor bu sefer sinirleniyo kendince, şu anda aynı modda ablasına bağırıyor onla oynamıyo diye .. bir de muşmula gibi gülüşü var yüzü buruşuyo gözler yumuluyo tüm damak ortada dişlerini gösteriyo allahım tam yemelik oldu..keşke hemen büyümese tadını çıkarsak bu hallerinin ..zaten tüm işleri serdim sırf ona bakıyom ..bayrama yakın temzilerim artıkın öpüyorum tatlı bıdıkları
Selamlar kasım anneleri...Özlem82 do aşağıda gördüm ne zamandır görünmüyordun nasılsın kuzun nasıl?benim kızım 2. dişin mızmızlığıyla beni delirtmetye devam ediyor ne uyuyor ne yiyor...
kopekop teşekkür ederim.evet bu soruyu şimdiye kadar ameliyat olanlar için ben de soruyordum, ama başa gelince farklı oluyormuş. daha doğrusu doktorum bana da yıllar önce dikkat etceksin, ameliyat son çare buraya sürünerek gelceksin ki ameliyat ancak ozaman yapılır falan demişti. kollamazsan ameliyatlık olursun demişti. bende ağrılara zaten uzun bir süredir dayanıyodum, kolladım falan ama özellikle normal doğumumla beraber ciddi anlamda sıkıntılarım arttı ve doğum baya bi tetiklemiş. bende sağ ve sol iki yerde fıtık başlangıcı vardı, o ikisi birleşerek orta hizada baya bi büyümüş ve en son çok ağrım oldu. bacağıma vurdu ağrılar. kas gevşetici iğne falan yapıldı ama en son ağrılar da değil beni doktora ameliyata götüren şey sol bacağımdaki hissizlik oldu. sol kalçamdan itibaren topuğum ve en küçük ayak parmağımla onun yanındaki parmağımı hissetmiyordum. zaten sonuçlarda da 2/5 hissizlik var diye çıktı.hala da hissizlik var. doktorum zamanla geçecek dedi ve fizik tedaviye de yönlenddirdi. ama tekrar soruna gelirsem canım: neden ameliyat oldum; fıtık inanılmaz derecede sinire baskı yapmaya bşlamış artık ve hissizlik de ondan oluşmuş zaten. heran ayağımın tamamen felç olma riski vardı. hatta doktorum idrar kaçırman var mı diye sordu yok dedim. ama o bile heran başlayabilir dedi. oderece ciddiydi yani durumum. yine de inşallah tekrarlamaz diyorum. Allah hiçkimseye vermesin. şimdi çok daha iyiyim çok şükür. o sinire baskı yapan kıkırdak temizşendi . belim bacağım rahatladı, bi de uyuşma giderse tekrar sağlığıma kavuşcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?