2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar:)hasta bebişlere çok geçmiş olsun
benim oğlanın da ishalinde 1 hafta dolcak nerdeyseama geçmiyo da geçmiyo
iştah benim hep en büyük sorunum oldu çünkü muhammed hiç yemiyo
yürüyen değil de Allah'ın izniyle yürümeye yakın bebişler var:)yiğit paşam önden inşallah arakadan da biz geliriz nasipse:)
gap diye bi marka duymamıştım ne yalan söyliyim:smalum konyada mağaza ve avm sınırlı sayıda.Batik bile bu sene geldi:Snette baktım biraz ama bana çok ala gelmedi,ne de olsa zevk renk meselesibenim tarzıma uyuyo diye kötü diyemem:)
blogla uğraşmaktan kafayı yiyodum,uğraşanlar varsa html kodalrı ne sinir bozucu bilirler:Sbilmiyorum nasıl gidiyor???

özgül güzel gidiyor canım bloğun ben takip ediyorum ve tariflerin çok güzel...benim bıdık dd geri geri emekleme konusunda ustalaştı diyebilirim :) önceleri ağır vasıta kızım b aralar daha hızlandı :)almak istediği şeye hızlıca ulaşıp alıyor kendi etrafında istediği yöne dönüyor ..bir tek ileri gitmiyor :26:demek ki benim bıdığın emekleme tarzı böyle

saol canım:)olsun annesi maşallah seninki öyle bi sistem bulmuş kendine:)nasılsa yarın yürüyünce muhammedi geçerim şimdi geri geri emeklesem olur diyodur:)

çok hoşsun özgül ,demek muhammedi geçer :) ama belli de olmz hani bu işler bu arada farkettim muhammed kasımın kaçına doğdu 2 sine mi ...ayça 1 kasım doğumlu arada bir gün gözüküyo :)

selam arkadaşlar nasılsınız?biz 3 gündür huzursuzuz,dayımlar iftara çağırdı gittik ama burnumdan getirdi.şimdi eve geldik yatırdım uyudu hemen,kalabalığı sevmiyor bu kızzz babannesine çekmişhaaa bide 5-6 adım atıyorduk ama kardeşim düşürdü yürütmeye çalışırken şimdi eskisi gibi yürüme hevesi kalmadı.annem söyledi düşürme bak daha yürümez dedi.dikkat edin buna düşürmeyin sakın korkunca istemiyorlar daha.

selam millet!

ne zamandır giremedim site hata veriyordu
çok geriye gidemedim, herkes iyidir inşallah...
brc geçmiş olsun uygar iyi mi şimdi?

bizde emekleme tam gaz... çekmece karıştırma, sürekli ayakta durmaya çalışma, sıralama son günlerin gözdesi :) he bir mütemadiyen oyun isteği...
bir de yarım dişimiz var :))
sanırım artık kilo almıyor ama boy aldı başını gitti ayın 4ünde gideriz artık dr.a öğreniriz boy kilo...

şimdiye kadar sırayla bir ben izin aldım, bir annem, öyle baktık cadıya arada okula götürdüm ama bayramdan sonra bakıcı gelecek inşallah sorun çıkmazsa da bakalım nasıl olacak keşke 2-3 yaşına gelene kadar çalışmama durumum olsaydı da neyse...

kuzucuklara ve annelerine tatlı rüyalar

kim hasta yaaa ..geçmişe gidemedim....umarım ciddi bişey değildir.....etrafta salgın varmış zaten..yiğenim tüm günü serum yiyerek geçirdi az önce geldi hastaneden....bir sürü bebek varmış hastane de

bir kaç gündür giremedim biz 2 gündür Polonezköydeyik... kedi köğek at inek hayvanlar alemine daldık yiğit kedi ve köpek sevdi kediyi kovaladı...birde dokununca gülmezmi çok hoşuna gitti sanırım....benim içim içimi yedi tabi.....ben çok korkarım hayvanlardan... güzeldi temiz hava bol gıda..:) iyi geldi.....

bugun tartıda 63 üde gördüm..... okul başlayana kadar biraz daha versem tam süper olacak :)

yiğit bir kaç zamandır çişini gösteriyordu....bugun kaka varmı kaka dedim bezini tuttu hemen....:) birde çorapların nerde dedim....döndü ayaklarına baktı...şaşırdım ne zman öğrendi anlamadım..

özgülcüm yürüme konusu eski hzında değil....yine çalıştırıyorum ama tutacağımı bildiği için atıyo kendini hemen...e korkuyorda sanırım...

bide bugun meyve suyunu görünce sevinç gösterisi yaptı ya....meyve pek yemeiyor diye milupanın organik meyve sularından veriyordum bazen...bugun kutuyu görünce heyecan yaptı...

herkesler iyidir umarım....hasta olan bebişler çabucak iyileşsin inşallah...

sağolcanım iyi artık. atlattı. maşallah melise. dişlerde çıkmaya başladı demek. bizim 4. dişimiz geliyor. siz tatile gidecektiniz değil mi? gidip geldiniz mi? nasıl geçti?

slm millet napıyosunuz?

uzun zamandır buraya bakmamıştım, demek hala yazmaya devam edenler var....

bebişlerinize de kendinize de iyi bakın...)))

yazıyoz tabi. sen de uğra arada. duru nasıl?

uğrarım vakit bulunca...))

Duru tam bir cadı oldu, ayakta durmaya başladı, yeni keşfi bu bayılıyo ellerini bırakıp durmaya, her tarafa tırmanıyo ortalığı dağıtıyo, toplam 6 dişi çıktı, şimdi 7 ve 8. dişleri zorluyor, inşallah yakın zamanda onlar da çıkar...))

siz nasılsınız? emeklemeye başladı mı seninki?

maşallah duruya. biz iyiyiz canım. uygar sürünerek emekliyor. karnını yerden kaldırmadan. böyle bi teknik geliştirdi. ayakta durmayı çok seviyor. tüm gün yürütsen hayır demez yani. görüşürüz canım.

Maşallah uygara, yakında karnını kaldırıp emeklemeye başlar, duru da öyle başlamıştı...Hadi görüşürüz...

meraba kızlar ..nabersiniz..bizde durumlar aynı..infox gezmelerdeydiniz demek..maşallah yiğite ne güzel çaktırmadan öğrenmiş...benimki de sadece diş nerde deyince sırıtıyo parmağıyla gösteriyo o kadar ...bi de dün beni şaşırttı eliyle göznü kapattı eeeeee diyor açarken ...güya ceeeee yapacak bana ...çok komikti ama eğlendirdi beni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…