- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
özgül güzel gidiyor canım bloğun ben takip ediyorum ve tariflerin çok güzel...benim bıdık dd geri geri emekleme konusunda ustalaştı diyebilirim :) önceleri ağır vasıta kızım b aralar daha hızlandı :)almak istediği şeye hızlıca ulaşıp alıyor kendi etrafında istediği yöne dönüyor ..bir tek ileri gitmiyor :26:demek ki benim bıdığın emekleme tarzı böyle
selam millet!
ne zamandır giremedim site hata veriyordu
çok geriye gidemedim, herkes iyidir inşallah...
brc geçmiş olsun uygar iyi mi şimdi?
bizde emekleme tam gaz... çekmece karıştırma, sürekli ayakta durmaya çalışma, sıralama son günlerin gözdesi :) he bir mütemadiyen oyun isteği...
bir de yarım dişimiz var :))
sanırım artık kilo almıyor ama boy aldı başını gitti ayın 4ünde gideriz artık dr.a öğreniriz boy kilo...
şimdiye kadar sırayla bir ben izin aldım, bir annem, öyle baktık cadıya arada okula götürdüm ama bayramdan sonra bakıcı gelecek inşallah sorun çıkmazsa da bakalım nasıl olacakkeşke 2-3 yaşına gelene kadar çalışmama durumum olsaydı da neyse...
kuzucuklara ve annelerine tatlı rüyalar
slm millet napıyosunuz?
uzun zamandır buraya bakmamıştım, demek hala yazmaya devam edenler var....
bebişlerinize de kendinize de iyi bakın...)))
yazıyoz tabi. sen de uğra arada. duru nasıl?
uğrarım vakit bulunca...))
Duru tam bir cadı oldu, ayakta durmaya başladı, yeni keşfi bu bayılıyo ellerini bırakıp durmaya, her tarafa tırmanıyo ortalığı dağıtıyo, toplam 6 dişi çıktı, şimdi 7 ve 8. dişleri zorluyor, inşallah yakın zamanda onlar da çıkar...))
siz nasılsınız? emeklemeye başladı mı seninki?
maşallah duruya. biz iyiyiz canım. uygar sürünerek emekliyor. karnını yerden kaldırmadan. böyle bi teknik geliştirdi. ayakta durmayı çok seviyor. tüm gün yürütsen hayır demez yani. görüşürüz canım.
hoşgeldin canım. uğramadın epeydir.
hoşbulduk...
1 sene olmuştur heralde uğramayalı
kimselerde yok sanırım
hoşbulduk...
1 sene olmuştur heralde uğramayalı
kimselerde yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?