güzel anneler yardımınıza ihtiyacım var.. 21 Kasım doğum bir kızım var.7. ayın ortasından bu yana dişlerle uğraşıyoruz ve iştahımız nerdeyse bitti.9 aya girdiğimizde
beni emmeyi bıraktı.Neler hazırlıyorum yesin diye bir türlü yediremiyorum iki kişi zorla yediriyoruz.Yoğurt yiyen çocuk yemez oldu.Anlayacağınız çok dertliyim.yeni 9 aylık oldu kilosu 8.100 boyu 71 cm.Ancak çok hareketli bir çocuk herkes buhareketle yesede kilo almaz diyor.Ama ben kilodan çok vitamin alması derdindeyim.Aptamil mama içiyor.tavsiyeleriniz nedir sizinkilerde de diş döneminde oldu mu böyle??
güzel anneler yardımınıza ihtiyacım var.. 21 Kasım doğum bir kızım var.7. ayın ortasından bu yana dişlerle uğraşıyoruz ve iştahımız nerdeyse bitti.9 aya girdiğimizde
beni emmeyi bıraktı.Neler hazırlıyorum yesin diye bir türlü yediremiyorum iki kişi zorla yediriyoruz.Yoğurt yiyen çocuk yemez oldu.Anlayacağınız çok dertliyim.yeni 9 aylık oldu kilosu 8.100 boyu 71 cm.Ancak çok hareketli bir çocuk herkes buhareketle yesede kilo almaz diyor.Ama ben kilodan çok vitamin alması derdindeyim.Aptamil mama içiyor.tavsiyeleriniz nedir sizinkilerde de diş döneminde oldu mu böyle??
umarim en kisa zamanda atlatirsiniz bu dönemi.
meyva filandami yemio?
evet canım 2sinde doğdu:)muhammed kendi kendine 2 elini bırakıp ayakta durmayı ilerletti ama adımlama konsusunda çok uygunsuz vakitleri seçtiği için ben genelde o bana adımalrken kucaklaryıp alıp işimi yapıyorumçok hoşsun özgül ,demek muhammedi geçer :) ama belli de olmz hani bu işlerbu arada farkettim muhammed kasımın kaçına doğdu 2 sine mi ...ayça 1 kasım doğumlu arada bir gün gözüküyo :)
kim hasta yaaa ..geçmişe gidemedim....umarım ciddi bişey değildir.....etrafta salgın varmış zaten..yiğenim tüm günü serum yiyerek geçirdi az önce geldi hastaneden....bir sürü bebek varmış hastane de
bir kaç gündür giremedim biz 2 gündür Polonezköydeyik... kedi köğek at inek hayvanlar alemine daldıkyiğit kedi ve köpek sevdi kediyi kovaladı...birde dokununca gülmezmi çok hoşuna gitti sanırım....benim içim içimi yedi tabi.....ben çok korkarım hayvanlardan... güzeldi temiz hava bol gıda..:) iyi geldi.....
bugun tartıda 63 üde gördüm.....okul başlayana kadar biraz daha versem tam süper olacak :)
yiğit bir kaç zamandır çişini gösteriyordu....bugun kaka varmı kaka dedim bezini tuttu hemen....:) birde çorapların nerde dedim....döndü ayaklarına baktı...şaşırdım ne zman öğrendi anlamadım..
özgülcüm yürüme konusu eski hzında değil....yine çalıştırıyorum ama tutacağımı bildiği için atıyo kendini hemen...e korkuyorda sanırım...
bide bugun meyve suyunu görünce sevinç gösterisi yaptı ya....meyve pek yemeiyor diye milupanın organik meyve sularından veriyordum bazen...bugun kutuyu görünce heyecan yaptı...
herkesler iyidir umarım....hasta olan bebişler çabucak iyileşsin inşallah...
canım bir tek meyveyi seviyor zaten sabahları 120 cc aptamil ve bir şeftali püresi içinde iki bebe bisküvisi öğleden sonrada armut ve muz karışımlı püre yedi.. bir de akşam yoğurt çorbası içti bütün gün bu işte.
kopekop hoşgeldin :)sanki benim kızımı anlatmışsın şımarıklık konusunda tavırlar aynı:)
bloğuna girilmiyor bir sorun var heralde ,ordan takip etmeye çalışıyorum oğlunu ..ismi çok güzel bi kere ben de burak ve ahmet isimlerini çok severim isabet olmuş iki isim yanyana :)
demek eltinden güzel oldun güldürdün beni ..elti diyorum da verdiler mi kızı bari :))
evde olunca zor oluyor canım her iş sana bakınca, bir o yana bir bu yana robot gibi işleri yetiştirmeye çalışıyosun ...ben de ufak ufak başladım işe dinlene dinlene yapıyorum ...bıdığımla da oynuyoruz ..oyun oynamaya bayılıyor ..dün uyumak bile ismedi oyun istedi ..banyo yaptırdım da mayıştı sıpa ..banyoyu da çok seviyor maşallah, suya girince keyfi artıyor ..oyun yapıyor köpükleri yakalamaya çalışıyor ..etrafı da bir güzel yıkıyor ...
sık sık girmeye çalışın canım ...grş...öptüm oğluşunu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?