2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar,
epeydir uğramayanlar, yeniden gelenler, hoşgediniz..
bebişlerin bakımı git gide zorlaşıyor gerçekten Allah yardımcımız olsun, ben de takıntılı olmaya başladım iyice, ben de gideyim diyorum bi psikiyatra ama iyi bi dr.lazım bana, ilaç dayamayacak gücenilir biri..mesela çocuğumla bi yere gidiyorum gittiğim yerde çocuğu öpüyorlar haliyle , ben elimde ıslak mendil her yerini siliyorum çocuğum kokluyorum tükürük kokuyor mu diye defalarca..ya da oğlumun ağzını kokluyorum kokuyor mu diye, ağzında emzikle uyuduğu için koku yaparmış okudum onu da internetten bi siteden..daha evvel de takıntılıydım ama büyümeye başladı galiba bu bende..bi insanı seviyorsam bile onu ter koktuğunu duyayım , iğrenmeye başlıyorum mesela,..
bilmiyorum kızlar var mı aranızda benim gibi olan?
bir de şum, 1.yaş günü kıyafetine takıldım ben..nedir o?yani çocuk ilk yılında zaten anlamayacak ki ne olduğunu, pastasından bile yemeyecek, ne diye masraf edeyim ki, diye düşünüyorum bir de kış çocuğu bunlar şimdi evde olacak mecburen doğum günü..siz organizasyon filan mı yapacaksınız?neler yapacaksınız ya da düşünüyosunuz, biraz anlatsanıza, fikir olsun bana da , ben hiç düşünmemiştim daha bu konuyu..daha diş buğdayını yapmadım ben ramazandan sonra yapıcam bekliyorum..

malesef canım bulamadık((ama her kimse bize büyük kazı attı
ya bende okulu sabırsızlıkla bekliyorum ya stres atcam bolca kafam dağılcak en azından

canım valla bi kere bile yapmadım dediğin her hangibir şeyi,tamam bazen yüzünden öpüldüğünde veya dokunulduğunda rahatsız oldum belki ama öyle kaldı,benim oğlan dışarda başka insanların kucağına bile gitmek için çıldırıyo o yüzden mecbur bunlara alışıyorum:)sen de rahat ol ne adar hassaas olursak o kadar hasta oluyo bu bebişler
1.yaş günü kıyafeti ne yalan söyliyim bende ne duydum ne de aklıma gelmişti.ben de anlamıcağını düşünüyorum,sırf bize güzel görünsün eğlenelim diye almış olcaz .parti falan vermeyi düşünüyorum tabi ama onunla ilgili de hiç bişey düşünmedim daha:S

bu arada çok samimi bi öğretmen arkadaşım dün hamile olduğunu öğrendi:)çok sevindim:)daha yolun başı tabi onu neler neler bekliyor:)

kopekop ben de takıntılıyımdır ama ilk çocukda çok daha beter durumdaydı ...ikinici de biraz daha rahat oluyorsun ...rahat olduğum konu da şu ;uyku saati ..ilkinde illa uyku saati şaşmayacaktı ve ben çok üstüne düşüyordum ..bir yere gitmiyordum bu yüzden ..ama ayça da biraz daha esneğim (ama sadece bu konuda) diğer konular aynı..kızım mesela iftardan hemen sonra uyur...bi yere davetli olunca uykusu bir saat falan geçiyo haliyle pek sorun yapmıyorum kafamda ...
doğum günü konusunda aynen katılıyorum...ne gerek var ki...biz ailecek toplanırız bir araya bi pasta keseriz o kadar diye düşünüyorum ama benim kayınvalide tantanayı ,şatafatı pek sever kesin topluycak birilerini :)çağıracak herkesi deli kadın :))))
benim de dünden beri içimde tuhaf bir korku var...ailemle yani kızlarım ve eşimle herşey şahane gidiyor ..etraftan çekemeyen o kadar akrabamız var ki..resmen çatlıyolar yaa anlatmakla bitmez..dün mesela biri geldi bize ..eşimin ailesinden ..yeni taşındığım eve yeni geldi...dün de temizlik yapmıştım her yer mis gibiydi..evi görünce resmen rengi attı ..insanlar neden böyle kıskançlar anlamıyorum...bu insanlar çok tehlikeli insanlar bize bir zarar vermelerinden korkuyorum..büyü falan aslında inanmıyorum ..eşimle de çok güzleriz böyle şeylere ama kafamın bi köşeine takılır oldu...evime girip çıkmayan bu insanlar son zamanlarda bir akrabalık kuaracakları geldi...geldikleri zaman da kovamazsın yaa iyi davranıyorsun ..ve sahtekarlıklarını göre göre ...korkuyorum açıkcası ..ama allah dilemedikten sonra hiç bişi olmaz diyor eşim ve de doğru söylüyor..rabbim yuvamızı kem gözlerden korusun..

Ay Allah korusun boncuk öyle şeyler düşünme , bi şey yapamazlar inşallah,
benim bi arkadaşım, büyüye inanmazsan tutmaz der, bilmiyorum ne kadar dopru ama,
sen yine de o insanlara güler yüz gösterme gelmesinler evine fazla,
ben mesela, eşimin akrabaları, çok cahiller ve dedikoducular diye yaklaştırmıyorum fazla yanıma, bi bebeğim olduğunda geldiler o kadar, onlar çağırırsa giderim, yarım ağızla bana da beklerim derim ama hiç çağırmadım şimdiye kadar, 3,5 senelik evliyiz :)) kötüyüm galiba ama stresim var yeteri kadar bir de onları çekemiycem ne yapiym

çok doğru söylüyosun canım arkadaşım ..bundan sonra yüz vermiycem kesinlikle ..bu insanların küs olması benim avantajıma...bi de şöyle insanlar kendi evleri huzurlu ve mutlu değil ...sadece rol yapıyorlar bunun herkes farkında ...ama etrafındaki insanların mutluluğu onları rahatsız ediyor...ben gitmiyorum canım zaten ...çok öenmli bir durum olmazsa asla gitmem ..ama onlar neden geliyo bu aralar ..ailecek taktılar bize belii yakında kokusu çıkar ...

selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim cumartesi günü abimlere iftara davetliydik pazar günü kayınvalidemler geldi bana iftara dün akşamda ablamdaydık yani anlıyacağınız ramazanın son günleri yoğun geçiyor pazar günüde ben ablamları çağırdım muhammed alininde keyfi yerinde kucaktan kucağa sevgi kelebeği oldu ay kızlar dün oğluma deniz şortu aldım ay bi tatlı oldu bi yakıştı bayramın 1.günü tatile gidiyoruz inşaallah hava güzel olurda oğlumuda denize sokabilirim

Halenur selam canım,
oğluşlarımız aynı gün doğmuş sanırım 22 kasım mı seninki de..
İsimleri de benziyor, benim oğlum da Ahmet Burak..
bu arada ne güzel ramazanın son haftasını iftar davetleriyle geçirmek,
beni kız kardeşim bile çağırmadı, bi anneme bi de kayınvalideme gittim o kadar,
her neyse ya üzülmeye değmez yine de evde de yemek var değil mi

Selam arkadaşlar günaydın herkese bu aralar bizde uyku problemi yaşıyoruz kafayı yiycem uyumıycam diye ağlayıp duruyo bütün gece aslında uykusu var ama yatmıyo ben yatırıyorum o kalkıyo halimizi bi görün savaş içindeyiz resmen gündüzde hiç uyumuyo diyo annem ya sen bebeksin nasıl bu kadar uykusuz kalıyosun anlamıyorum valla bide yatırınca bi ağlıyoki sormayın nefessiz kalıyo sanki bi dövmişlerki onu çığlık çığlığa son 4-5 gündür böyle neden oldu anlamadım valla

selam canım benim kızımda hala pütürlü yemiyo verdiğimde sürekli öğürüyo hala çorbadayız biz yemek veremiyorum hiç kıymalı bişey veremiyorum meyveyi bile yemiyo illa suyunu sıkıcam öyle içiyo ağzına posası geldiği an çıkarıyo bende ne yapıcağımı bilmiyorum bu konuda ama hiç diş yok bizimkinde daha onun etkisi olabilirmi bilmiyorum

Melodi hoşgeldin canım tatil bitmiş tatilin en kötü yanı iş dönüşü zaten birikmiş işleri toparlama insanı yoruyo

canım bizim ticker yanlış oldu düzelticem oğlum 12 kasım doğumlu iftar davetleri çok güzel neşeli oluyor gerçekten geçen sene bende hamileyim diye bide evde tadilat vardı ondan kimseyi çağıramamıştım bu sene davet yaptım arada oluyo böyle şeyler geçen gün eltim çağırdı iftara eşim gitmek istemedi abisiyle pek arası yok bazen gitmektense gitmemek daha iyi

toplum olarak bize ne öğrettiler çok gülme bak ağlarsın...mutlu olmak sanki suçmuş gibi bir bedelimi olacak..takma kafana boncuk....allah bozmasın ağzınızın tadını...akrabalarına gelince....genel olarak görüşüm şudur ki samimyti birden artırmak çıkar işareti olarak kabul ederim ben..:) cümle fazlaca devrik oldu ama anladın sanırım...

takıntılara gelince ciddi bir konudur bu...hepimizin hayatında bazen küçük takıntılar olabilirde günlük yaşantımızı etkileyecek boyuta gelir ve huzursuz edecek durumdaysa yardım almakta fayda var....

özgülün dedği gibide çok üstüne düşmemek lazım..bizimkide insanların ağzının içine girecek nerdeyse güler kucaklarına gitmeye çalışır...çoğu zaman vermişimdirde kucaklarına...ama çocuklardan nedense uzak tutmak istiyorum salyaları falan oluyor..daha tüm aşıları yapılmadığı için aşıları olunca çocuklardan da sakınmam sanırım...

özgül dün akşam tv de iki iş arkadaşı masa başında kahve içiyor....ay nasıl canım çekti ohh okulda olsamda reh.öğretmen arkadaşımla bende iki laf edip kahve içsem dedim....oda doğum izninde eylülde ikimizde başlayacağız

halenur inşallah hava güzel olur keyifli tatil geçirirsiniz.....ben evlendiğimden beri keyifli iftar sofralarını özler oldum....

bugun uyudu da bir kahve içerek size mesaj ayzdım yuppiiiiiiiii

selam INFOX , takıntılarımı en aza indirmeye çalışıyorum ben de dediğin gibi,
sen ne öğretmenisin merak ettim?
ne güzel uzun uzun doğum izni kullanmışsın, ben 3.ayın sonunda başladım hemen özel sektör olunca

bir de şeyi merak ettim , evlendikten sonra keyifliiftar sofralarına hasretim demişsin ya , neden, ailenden uzak bir şehirde mi yerleşiksiniz?

ayy infox doğru söylüyosun bunların aklında bişi var ama ..inşallah kendi başlarına çıkar diyicem neyse ...
aaa kahve kahve dedin canım çekti resmen hemen ben de yapıyorum kendime :))regl oldum bir kaç gündür oruç da değilim ohhh neiyi gider şimdi :)))
bu arada benim kızım artık iyiden iyiye ablasına aba aba diye çağırıp yürüteçle arkasından koşuyor :))telefonu da görünce baba diyor hep nedense :))ee anası bir rahat vermiyor babaya iş yerinde arıyor sürekli :))gerçi babamız da arıyor kızlarının sesini duymak için beni çoktaaaaaan unuttu

Aaaa kızlar kahve kahve deyip durmayın ya,benim reglim bitti oruçluyum,
bak canımı çektiriyonuz yaa..akşamları da uykumu kaçırıyor diye içemiyorum, ramazanın başından beri hasret kaldım zaten :44:

prop demirin dişi çıkmış hadi gözün aydın diş buğdayı yaparsın yakında..
diş buğdayı yapan göremedim aramızda ya..
bzimkide ıksa da yapsam hazırız sadece diş bekliyorz

ben yapıcaktım eda ama yazlıkta çıktı dişleri, eve dönünce de ramazan oldu yapamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…