2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakkaten ya ne alsak ne giydirsek oğluşlara,
benim oğlumun bi sürü kot pantolonu var,
bi de B&G Store'dan Riccione bi ceketi var, içine de beyaz body.le onları mı giydirsem acaba, erkek olsa şööle

ay bilmiyorum ya pantolon olmuyo oğluma Gap ürünlerini beğeniyorum hiç olmuyor
benetton üst 3 yas falan alıyorum
zara desen hiç olmuyo
lcw yi sevmiyorum ama onun kalıpları oluyo oğluma
şöleeee gömlek jean pantolon giyse altına bi zahmet ayakkabı giyse :44:

kızlar ya arzumun robotunu almıştım hiç kullanamadım kullanmıcam da nasıl satabilirim

Benim aşkıma da ayakkabı olmuyo,
etli ayaklı ya
ben de mothercare'den alıyorum bak oranınkiler lcw'den iyi,
bondyleri desenli olduğu halde lekerini çıkarabilmek için çamaşır suyu ile akıttığım oldu,
solmadı renkleri düşün yani..
istanbuldayan mothercare'i tavsiye ederim,
diğer illerde var mı bilmiyorum da bunu o yüzden söyledim

bizimkine de olmii
1 ay önce ayağı 21 noydu şimdi bilmiyorum
biz hiç ayakkabı almadık
motherden giyinıyor oğlum aklıma gelmedi oraya bakabilirm
ama oranın pantolonları da olmuyo oğluma

ok aktarırırm burdan....yani umarım senin dedğin gibidir....ciddi bişey çıkmaz

inş. bişey çıkmaz banada sanki kayra'nın kayıyo gibi geliyor bende götürmeyi düşünüyorum :26:
kv kayıyor diye söledi bi kaç kere annem bişey yok diyor arada kaldım en iyisi götürüp rahatlamak:18:

bizimkine de olmii
1 ay önce ayağı 21 noydu şimdi bilmiyorum
biz hiç ayakkabı almadık
motherden giyinıyor oğlum aklıma gelmedi oraya bakabilirm
ama oranın pantolonları da olmuyo oğluma

bende bayramda ne giydireceğini bulamayanlardanım burda alışveriş merkezide yok bişey alamıyorum nettende bulamadım kafama göre bişey

sezennnnn
nldu kayraya yaa

canım bende 1 yaşına kadar normal biliyorum ama bi götür yinede hayırdır kalp doktoruna neden götürmen lazım

detaylıda kalp kapakçığında kireçlenme görümüştü doktor doğuduktan 6 gün sonra ultr ile bakıldı o görünen kas lifiymiş meğerse bazı bünyelerde olurmuş önemli değilmiş...o sırada kulakççıkta delik görmüştü küçük....yenidoğanlarda olurmuş sonra kapanırmış kapanmasa bile öenmli değil demişti doktor....diğer çocuklardan hiç bir farkı yok demişti...5.ayda getirin kapanmışmı bakalım demişti...ammmaaa biz götürmedik iyi diye....zaten alerji içn çok doktora gidince bunalmıştım o dönem götürmedim...şimdi okul açılmadan onada götüeyim diyorum bir baksın...kapanmışmı....

ama önce göz doktoruna gidek bugun umarım biz vesveve yapmışızdır....benim gözlerimde bozuk lens kullanıyorum genlerinde var çocucğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…