2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir benimde 5 sene evvel elime bi kitle gelmişti fibrokistikmiş her kadında olabiliyormuş önemli bir şey değilmişseninkide heralde öyle bişeydir

geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir benimde 5 sene evvel elime bi kitle gelmişti fibrokistikmiş her kadında olabiliyormuş önemli bir şey değilmişseninkide heralde öyle bişeydir

yarın ultrasonda görücez bakalım :26:

yap kızım yap ne hevessiz karısın sen be
yanyana olsunlar neresi olursa olsun çok can yakarlar
yakıcaklar tabi kimlerin oğullarııı
evet çok hevessizim galiba ben kına gecesi de istememiştim :)) bayram bitsin de bakiyim bi belki yaparım.

aa değil miymiş neymiş kiii, of inşallah önemli bişey değildir. kuzey hakat kocaman olmuş gözlerime inanamadım ölçüleri görünce hey maşallah ben de geçen ay götürmüştüm bir daha yaşında gelin dedi.

çookk geçmiş olsun...ablamında vardı..kadınlık zor be ...:26:

bizlerin oğulları öle olur
ıyy senle arkadaş olmim en iyisi sen bi gel buraya kıçımı süreyim sana biraz bana benze

kitlenin ne olduğu bilinmi şimdi :26:

bende şaşırdım beklemiyodum

boncuk makinan hayırlı olsun...kocaya bak be

demek herkesinki babaya düşkün...bende sadece bizde öyle sanıyordum bendemi sorun var diyrdum uğraşan biz kaymağı yiyen babalar..... ah bu çocuklar...gerçi ben memnunum da....babasını eğitici köpekten bile kıskanınca sinir olmuyorda değilim hani

hadi ya nasıl alındı peki ordan ameliyat mı

biyopsi yapılmıştı..şimdi kontorle gidiyor arada büyüyp büyümediğine bakılıyor....epey zaman önceydi bu dedidğim...annemdede kist var mesela o yüzden dedim kadınlık zor diye....

ultrsaonla bakıldığında anlaşılır zaten az çok...bende de nodül var mesela ult ile bakıldığında ciddi değildi...arada kontrol ettirmek lazım ama ben gitmedim daha...hamilelik doğum derken...

sür sür belki biraz adam olurum :) doğumgünü üşengeçliği bastı şimdiden sen düşün gerisini.

bugün bizim böcekler 10 aylık oldular bu aradaaaa

akaşmüstü randevu aldım dünya gözden...yiğiti doktora götürücem...gözünde kayma var gibi geliyor...babasınada geliyr....gerçi ikimiz farklı gözün kaydığını sanıyoruz ama içime sinmedi bi gidelim bakalım....

daha da kalp doktoruna da götürmem lazım......ciddi değil ama işte yinede bakmak lazım...

1 yaşına kadar arada kayabilir diye biliyorum ama sor bakalım dr a sonra da yaz bilgilenelim..

sür sür belki biraz adam olurum :) doğumgünü üşengeçliği bastı şimdiden sen düşün gerisini.

bugün bizim böcekler 10 aylık oldular bu aradaaaa

sürmücem vazgectim tekme atcam
koca adam oldular lan ey gidii günler eyy
yavşağa ben gidiyom dedim evden çıkarken iplemedi beni

canım bende 1 yaşına kadar normal biliyorum ama bi götür yinede hayırdır kalp doktoruna neden götürmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…