mememde kitle vardı süt bezesidir dedim değilmiş ne olduğuna yarın ultrasonda bakılıcak pıfss
aynı zaman da oğlumu kontrole götürdük 2 ay gitmemişti büyümüş çabucak yaw
bi daha 2 ay sonra göreyim aşısını yapalım dedi
sağol canım bi araştırıyım bende medikal parkta doğum yaptım ama ordakinde değil
geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir benimde 5 sene evvel elime bi kitle gelmişti fibrokistikmiş her kadında olabiliyormuş önemli bir şey değilmişseninkide heralde öyle bişeydir
yakıcaklar tabi kimlerin oğullarıııyap kızım yap ne hevessiz karısın sen be
yanyana olsunlar neresi olursa olsun çok can yakarlar
aa değil miymiş neymiş kiii, of inşallah önemli bişey değildir. kuzey hakat kocaman olmuş gözlerime inanamadım ölçüleri görünce hey maşallah ben de geçen ay götürmüştüm bir daha yaşında gelin dedi.mememde kitle vardı süt bezesidir dedim değilmiş ne olduğuna yarın ultrasonda bakılıcak pıfss
Aaa ben de medicalpark da doğum yaptım
göztepe kampüsünde..
mememde kitle vardı süt bezesidir dedim değilmiş ne olduğuna yarın ultrasonda bakılıcak pıfss
yakıcaklar tabi kimlerin oğullarııı
evet çok hevessizim galiba ben kına gecesi de istememiştim :)) bayram bitsin de bakiyim bi belki yaparım.
aa değil miymiş neymiş kiii, of inşallah önemli bişey değildir. kuzey hakat kocaman olmuş gözlerime inanamadım ölçüleri görünce hey maşallah ben de geçen ay götürmüştüm bir daha yaşında gelin dedi.
çookk geçmiş olsun...ablamında vardı..kadınlık zor be ...:26:
hadi ya nasıl alındı peki ordan ameliyat mı
akaşmüstü randevu aldım dünya gözden...yiğiti doktora götürücem...gözünde kayma var gibi geliyor...babasınada geliyr....gerçi ikimiz farklı gözün kaydığını sanıyoruz ama içime sinmedi bi gidelim bakalım....
daha da kalp doktoruna da götürmem lazım......ciddi değil ama işte yinede bakmak lazım...
1 yaşına kadar arada kayabilir diye biliyorum ama sor bakalım dr a sonra da yaz bilgilenelim..
biyopsi yapılmıştı..şimdi kontorle gidiyor arada büyüyp büyümediğine bakılıyor....epey zaman önceydi bu dedidğim...annemdede kist var mesela o yüzden dedim kadınlık zor diye....
ultrsaonla bakıldığında anlaşılır zaten az çok...bende de nodül var mesela ult ile bakıldığında ciddi değildi...arada kontrol ettirmek lazım ama ben gitmedim daha...hamilelik doğum derken...
sür sür belki biraz adam olurum :) doğumgünü üşengeçliği bastı şimdiden sen düşün gerisini.
bugün bizim böcekler 10 aylık oldular bu aradaaaa
akaşmüstü randevu aldım dünya gözden...yiğiti doktora götürücem...gözünde kayma var gibi geliyor...babasınada geliyr....gerçi ikimiz farklı gözün kaydığını sanıyoruz ama içime sinmedi bi gidelim bakalım....
daha da kalp doktoruna da götürmem lazım......ciddi değil ama işte yinede bakmak lazım...
oğluma bayramlık almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?