burcu her zaman içind erim:)akıllı kızsın vesselam:)))
olsun canım benim canın saolsun akraba hakkı çok önemli dinimizde tabiki benden önce gelecekler onlar:)ne güzel az da olsa hasret gidermişsiniz:)bizim buluşma seneye danalar kocaman olunca olsun inşallah:)muhammed canavar oldu teyzesi :)şimdilerde yürüme çalışmalarında ama bakalım Rabbim yürü ya kulum deyince tam yürücek inşallah
gece gece lk defa budayım nasılsınz annelerrr geçiş pek okuyamaım sn sayfaya bi gz attım bu ayda aşı olan bebeklermi varr bzde ndn yok en sn 6 aylıkkn oldu ozamanda 1 yaşına kdr yok ded,ler kafam karıştı
iyi akşamlar kızlar erkek bebeği olanlara bi şey sorucam nasıl anlatıcam onuda bilmiyorum ama benim bebeğim doğduğunda pipisinin ucunu geri ittirdiğimde geri gidiyodu şimdi yapışık gibi olmuş normalde böylemi olması gerekiyo yoksa sizin bebeğinizinki açılıyomu ama çişini yapmasında sorun yok geçen mesela küvette yıkarken çişini yaptı kendiliğinden kocaman açıldı ama ben açmak istediğimde yapışık umarım anlatabilmişimdir
bugün güzel bir gün olacağı içime mi doğdu yaaa tam size msj yazarken kapı çaldı eşim fırladı kalktı ki bu saatte asla kalkmaz :)))şaşırdım ...kim acep anaaaa bi baktım bulaşık makinesi almış kociş bana ...çoooooooook mutluyum kızlar sabah sabah güzel ürpriz oldu bana ....
herkese günaydııııııınnnnnn...nebarsiniz kızlar bıdıklar napıyo bakalım...benimki sabah erken uyandı her sabah 7 de uyanıyor çalar saat gibi sütünü içiyor oynuyor 10 a doğru da kahvaltı yapıp yatırıyorum.. kızım çok tatlı oldu teyzeleri bir görseniz o tombiş yanakları bacakları ısırısınız valla geri geri gitme işi hız kazandı artık istediği yere gidiyor herşeyi karıştırıp kurcalıyor..dün eşimin yengesi geldi bize oğluyla oturduk sohbet ettik geç saatlere kadar...geri geri gittiğini söyledim bana geri geri giden bebekler daha çabuk yürür dedi ama moral oldu sadece ...:44:
allah ne zaman yol verirse o zaman yürüyorlar hiç sorun değil...hatta çok çabuk büyümesin istiyorum her anını doya doya yaşamak istiyorum...kızımı çok seviyorum ..o evmizin balı böceği bıdığı herşeyi..babasını görünce çıldırıyorbenim kucağımdan ona bir gidişi var görseniz...hep baba baba...daha anne demedi hanfendi hazretleri bugün kızıma bayramlık alıcam bakalım ne alacağımı ben de bilmiyorum..:26:
günaydın boncuk. sen ne kadar pozitif bir insansın. maşallah sana. kızına da maşallah. geri geri gidiyor demek. benim oğlum da acayip babacı. bazen oğlum annen benim o değil diyorum. çok özlüyor babasını onu görünce bana bile gelmiyor. ben işe başlayınca nasıl olacak bakalım. ısırıyorum canım kızını bacaklarından...
bugün güzel bir gün olacağı içime mi doğdu yaaa tam size msj yazarken kapı çaldı eşim fırladı kalktı ki bu saatte asla kalkmaz :)))şaşırdım ...kim acep anaaaa bi baktım bulaşık makinesi almış kociş bana ...çoooooooook mutluyum kızlar sabah sabah güzel ürpriz oldu bana ....
halenur merhaba canım,
benim oğlum sünnet oldu 4 aylıkken,
sünnetten öncesini hatırlamıyprum pipisi nasıldı ama , şimdi ucu görünmüyor, kilolu olduğu için içine kaçık dedi doktor ama normalmiş, eltını temizlerken günde bir kere filan, pipisinin derisini aşağı doğru çekip ucunu da siliyorum, ama ucu, kalem gibi geliyor dışarı doğru( kusura bakmayın kız anaları biraz açık oldu ama ) , silip bıraktıktan sonra ucu tekrar içine giriyor, etrafı deri ile kaplı, sanki ucu yokmuş gibi duruyor normalde..
ama yapışık olduğuna rastlamadım, sünnet oldu mu oğlun?
eğer endişeleneceksen, bir çocuk cerrahına göster derim , için rahatlar,İstanbul anadolu yakasındaysan çok iyi bir çocuk cerrahı biliyorum, oğlumun sünnetini de ona yaptırdım, ismini verebilirim istersen..
selam canım benim oğlum sünnet olmadı ucunun yapışık olduğu dikkatimi çekti çünkü ilk başlarda böyle değildi sünnet olması hususunda normal doktor anlamaz dimi ben avrupa yakasındayım hiç bildiğim çocuk cerrahı yok genel cerrah var onlar ayrımı oluyor neyse bi araştırıyım
mevlüt de mi oluomuş be, bılmıodum onu..
bız gorunur olunca gorduk zaten, daha once farketmedık dısı :))
evet akşam da kutlamaya çıkıcaklarmış taksime doğru :))
ne bilim ya belki yaparım bayramdan sonra ist e gelmeden yani. heveslendirdin kızım be :)))
yok ya bişeyi yok buğdayı haşlayıp şekerliyosun. içine de fındık fıstık bonibon vs ne bulursan atıyosun al sana diş buğdayı. bir de bi bozuk parayı kaynatıyosun iyice ya da bi poşete sarıyosun rastgele bir kasenin dibine koyuyosun. o kase kime denk gelirse bebeğe hediye alıyor. gerçi şimdiki diş buğdaylarında herkes hediyesiyle geliyor :)
selam canım benim oğlum sünnet olmadı ucunun yapışık olduğu dikkatimi çekti çünkü ilk başlarda böyle değildi sünnet olması hususunda normal doktor anlamaz dimi ben avrupa yakasındayım hiç bildiğim çocuk cerrahı yok genel cerrah var onlar ayrımı oluyor neyse bi araştırıyım
Selamlar,
Ben 20 günlükken sünnet yaptırdım doğum yaptığım hastanede bir sorun yoktu yaptırmak istediğimiz için yaptırdık,süüneti çocuk cerrahı Ali Tolgay yaptı ve kendisinden ok memnun kaldık çok ilgili hertürlü sorunun cevabını alacağın bir kişi,çocuk doktorunuz bunun kararını veremez cerrah verir,kendisi Medicalpark Bahçelievlerde bilgine...
mememde kitle vardı süt bezesidir dedim değilmiş ne olduğuna yarın ultrasonda bakılıcak pıfss
aynı zaman da oğlumu kontrole götürdük 2 ay gitmemişti büyümüş çabucak yaw
bi daha 2 ay sonra göreyim aşısını yapalım dedi
aaa geçmiş olsun canım ya inşallah kötü bi şey çıkmaz
şifalar diliyorum
tabii tabii çocuk cerrahları ayrı,
bir de pipi olayınaonlar bakıyor, gerekirse size sünneti tavsiye edebilir,bana etti mesela,
Selamlar,
Ben 20 günlükken sünnet yaptırdım doğum yaptığım hastanede bir sorun yoktu yaptırmak istediğimiz için yaptırdık,süüneti çocuk cerrahı Ali Tolgay yaptı ve kendisinden ok memnun kaldık çok ilgili hertürlü sorunun cevabını alacağın bir kişi,çocuk doktorunuz bunun kararını veremez cerrah verir,kendisi Medicalpark Bahçelievlerde bilgine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?