2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kalkın nan saat kaç oldu

çok gecmiş olsun bizde ilk tatile gittiğimizde olmuştu
bizdede hala diş yok
günaydın kızlar nasılsınız bakalım

uykusuzum
sinek yüzünden!!!!!!!!!!ümüğünü sıkacam butun sineklerin

Günaydın lady,
kızım herkes biz mi sabahın köründe milletin ağız kokusunu çekmeye gelsin halt var gibi,
uyuyun nan, keyfinize bakın

günaydın kopekop lady ..ben burdayım uyumuyorum sabah 7.30 kalktım..bizimki mübarek çalr saat ...lady oğlun sana beniyor maşallah şimdi gördüm canım...benim kız gibi tontiş o da :))

lady çıkar çıkar merak etme ..çok zorlu bir dönem valla hele de geç çıkarıyosa..benimkinin allat iki tane var daha yok ..üst damak kabarmış çok fena jel sürüyorum...çok zor çıkarıyor geç olunca kısacası

günaydın kopekop lady ..ben burdayım uyumuyorum sabah 7.30 kalktım..bizimki mübarek çalr saat ...lady oğlun sana beniyor maşallah şimdi gördüm canım...benim kız gibi tontiş o da :))

7:30 iyi biz 5 te kalktık iyi mi
kara sinek yüzünden 1 dk da bi yüzümüze konup durdu sinirden ağlayacaktım
seninkini göremedim yaw
çok tontiş çok

kabarma falan da yok annem sende yasında çıkardın o da yasında çıkaracak diyo
iki tane altta olsun çok sevimli olur çıksın diyom yok
oğlumu dişsiz seviyolar

kabarma falan da yok annem sende yasında çıkardın o da yasında çıkaracak diyo
iki tane altta olsun çok sevimli olur çıksın diyom yok
oğlumu dişsiz seviyolar

Benim oğlumun da altta iki tane dişi var, üstler aylardır kaşınıyo, kabarık ama çıkan bi şey yok, böyle kalacak heralde bu oğlan :)
bu arada bayranlık resmini buraya yükleyemedim boyuttan dolayı yine ama blogumda var kızlar bakabilirsiniz,
SemaanneBurakbebek
blogumun ismi, bi bakın bakalım benim minik aşkım nasılmış teyzeler

öyle kalsın daha tatlı
tam link atarmısın
benim facede var buraya yuklemem

Allahım ya maşallah gülüşe bak sen cicilerde çok güzel boncukcum boyu kaç senin kızın çok uzun geldi birden gözüme :)

anam şimdi gördüm boyunu sormuşlar cimcimenin demek bi bana uzun gelmedi :) maşallah diyim tekrar maşllah demeden geçmem hiç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…