selam arkadaşlar 9 günlük tatilin ardından bugün yine işbaşı bayram bizdede felaketti memlekete gidelim dedik ben hiç gitmedim kız doğduğundan beri ilk felaket yolda başladı topu topuna 3 saatlik yolculuğumuz var yakın yani tekirdağlıyım ben ama arabada yapmadığını bırakmadı istemiyo nasıl çığlık çığlığa apğlıyo anlatamam inmek istiyo hiçbişeyle ilgilenmiyo çok fenaydı çok gelirkende aynı olay 10 dakika susmadı bi bebek neden arabayı sevmez anlamıyorum bakıyorum çoğu bebekler arabada mışıl mışıl uyuyo bizimki nerde gelelim oraya neyse vardık memlekete bu sefer kalabalık e bayramda gelen giden var erkeklerden özellikle bi ağlıyoki yemek desen tamamen kesti uyumak istemiyo ben yatıyorum o kalkıyo artık annemle deli olduk çocuğun bütün dengesi şaştı valla napıcaz blmiyorum.
Hasta olan bebişler varmış hepsine geçmiş olsun allahım sağlık sıhhat versin ben biraz geçmişe bakıyım okuyamadım tam bakalım neler yaptınız bayramda bizim cimcime gibi kök söktüren varmıydı.
eee nası görcez oğlunu faceden mi ekliycem ..bütün bebişlrin bayramlık fotolarnı koyalım kızlar ...güzel anı olur ..çünkü sonra çooook arıycaz bu hallerini....aymes sana da geçmiş olsun ...zorlu bir bayram geçirmişsin ...
eee nası görcez oğlunu faceden mi ekliycem ..bütün bebişlrin bayramlık fotolarnı koyalım kızlar ...güzel anı olur ..çünkü sonra çooook arıycaz bu hallerini....aymes sana da geçmiş olsun ...zorlu bir bayram geçirmişsin ...
bizimkide öle bacım ya
işe başlamadan gittiğimiz tatilde yolculuğumuz çok berbattı
uçakta 1 st içinde neler yaptı varya aklıma bile getirmek istemiyorum
yanımızdaki kadının basörtüsüyle çok uğrastı çekti çekti durdu onun yanındaki dedenin kucağına gitmek istedi
götürmeyince çığlık attı..sonra dedenin kucağından inmedi uçaktan inene kadar..üstelik dedenin kucağından öndeki kadının tokasıyla uğrastı sacını çekti rahat vermedi..uçaktan inerken çok özür diledim valla :) sağolsunlar çok keyifli yolculuk gecirdik oğlunuz sayesinde dediler
bende uçak yolculuğu yapıp yılbaşına danimarkaya gitmeyi istiyodum ama bu kızla nasıl olur bilmiyorum artık cesaretimde kalmadı 3 saatlik yolda bana bunları yaptıysa uçakta nolur onu durduramamda :) her yarım saatte bir arabayı durdurup gönlünü yapıyoruz hanımefendinin ama yine yaranamadık hiç susmadı hiç(
tatil bitti damlamışın gene
tıckırı nere yapıştıracamı bulamadım iyimi :85:
profilinde çizelge bölümünde arı kalem vr oaraya tıkla kaydet...
olur faceden de arkadaş oluruz nasıl ekliycez özelden ayatım msj en iyisi :))))
sevmiyo demekki yolculuğu
çok uçağa bindik ama sonunkinde kudurdu
ilk bindiğimizde uçağa binmeden uyuyor indiğimizde uyanıyordu
selam arkadaşlar 9 günlük tatilin ardından bugün yine işbaşı bayram bizdede felaketti memlekete gidelim dedik ben hiç gitmedim kız doğduğundan beri ilk felaket yolda başladı topu topuna 3 saatlik yolculuğumuz var yakın yani tekirdağlıyım ben ama arabada yapmadığını bırakmadı istemiyo nasıl çığlık çığlığa apğlıyo anlatamam inmek istiyo hiçbişeyle ilgilenmiyo çok fenaydı çok gelirkende aynı olay 10 dakika susmadı bi bebek neden arabayı sevmez anlamıyorum bakıyorum çoğu bebekler arabada mışıl mışıl uyuyo bizimki nerde gelelim oraya neyse vardık memlekete bu sefer kalabalık e bayramda gelen giden var erkeklerden özellikle bi ağlıyoki yemek desen tamamen kesti uyumak istemiyo ben yatıyorum o kalkıyo artık annemle deli olduk çocuğun bütün dengesi şaştı valla napıcaz blmiyorum.
Hasta olan bebişler varmış hepsine geçmiş olsun allahım sağlık sıhhat versin ben biraz geçmişe bakıyım okuyamadım tam bakalım neler yaptınız bayramda bizim cimcime gibi kök söktüren varmıydı.
gafanı kırmim senin
olm gecen yazdım sana ne dönmüyon
ne zaman geliyon plan edicim ya
bu hafta gelmiyomuydın ya
yok kızım bee bu pazar gelicem hafta içi görüşürüz ararım ben seni telefonu açarsan konuşuruz :))) hafta sonu sınavlar var daha erken geleceğidim yoksam.
selam anneler
bizim tatilde çok güzeldi ama canımız çıktı aynen sizlerin yaşadıklarını bende yaşadım
bide tam dönmeden önceki gün cuma akşamı ateşlendi dün sabah doktor götürdüm ateşi ilaçla düşüyor yine çıkıyordu hava değişiminden olmş genellikle ilk defa şehir değiştiren bebeklerde olurmuş boğazları kızarmış vs vs
antibiotik ve ateş düşürücü verdi hiç kucağımda durmak istemeyen oğlum tam bir kucak delisi oldu yakamı bırakmıyor bizde diş çıkarıyo sanmıştık ateşlenince ama yanlış alarm yine yok diş filan
işte böyle çok uykusuz ve yorgunumm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?