2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizimkide öle bacım ya
işe başlamadan gittiğimiz tatilde yolculuğumuz çok berbattı
uçakta 1 st içinde neler yaptı varya aklıma bile getirmek istemiyorum
yanımızdaki kadının basörtüsüyle çok uğrastı çekti çekti durdu onun yanındaki dedenin kucağına gitmek istedi
götürmeyince çığlık attı..sonra dedenin kucağından inmedi uçaktan inene kadar..üstelik dedenin kucağından öndeki kadının tokasıyla uğrastı sacını çekti rahat vermedi..uçaktan inerken çok özür diledim valla :) sağolsunlar çok keyifli yolculuk gecirdik oğlunuz sayesinde dediler

boncuk sana yazmadan geçebilmişim sorry :26:
he faceden ekleyelim nolmiş yane :44:
buraya ekleyemem ben banane :84:

sağol canım baya zorluydu valla alışsın artık kızım gezmelere böyle herşey çok zor

bende uçak yolculuğu yapıp yılbaşına danimarkaya gitmeyi istiyodum ama bu kızla nasıl olur bilmiyorum artık cesaretimde kalmadı 3 saatlik yolda bana bunları yaptıysa uçakta nolur onu durduramamda :) her yarım saatte bir arabayı durdurup gönlünü yapıyoruz hanımefendinin ama yine yaranamadık hiç susmadı hiç (

sevmiyo demekki yolculuğu
çok uçağa bindik ama sonunkinde kudurdu
ilk bindiğimizde uçağa binmeden uyuyor indiğimizde uyanıyordu

Selam kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum denizlerimizde kocaman opuyorum.bahadir giremedim tatil bayram temizliği telasi derken birde bizim cadi dakika yerinde durmuyor hicbirsey vakit bulamıyorum sizler de ne var ne yok firsat bulursam gecmise hepinizin birarz

aynı bizimki.. arabada ayakta duracak. babasının saçını çekecek. yok böyle bişey..

kızlar tekrar merabalar ...bebeğimi götürdüm sağlık ocağına ..ayy ne kalbalıktı ilk defa gttim ben de bayram dönüşü olduğu içinmiş hemşire öyle söyledi...kaydımızı yaptırdık ..ikide bir arıyolardı sağlık merkezinden mutlaka bir sağlık kurumuna kaydınız olacak diye ..özel hastaneye de gitsek de...burnu hafif tıalıydı sprey verdi...dişleri kabardı çok acıyodu jel verdi bi de ğrı kesici verdi...bayan bir doktordu ..kilosuna baya takıldı ..ince ince sordu durdu..amannn doktor işte :)))siz naptınız..melodi kız nerelerdesin özledik ...seni online görüyorum aşağıda..

gafanı kırmim senin
olm gecen yazdım sana ne dönmüyon
ne zaman geliyon plan edicim ya
bu hafta gelmiyomuydın ya

yok kızım bee bu pazar gelicem hafta içi görüşürüz ararım ben seni telefonu açarsan konuşuruz :))) hafta sonu sınavlar var daha erken geleceğidim yoksam.

yok kızım bee bu pazar gelicem hafta içi görüşürüz ararım ben seni telefonu açarsan konuşuruz :))) hafta sonu sınavlar var daha erken geleceğidim yoksam.

bu hafta diye sevindiydik pehh
tamam haftaya görüşürüz o zaman

selam anneler

bizim tatilde çok güzeldi ama canımız çıktı aynen sizlerin yaşadıklarını bende yaşadım
bide tam dönmeden önceki gün cuma akşamı ateşlendi dün sabah doktor götürdüm ateşi ilaçla düşüyor yine çıkıyordu hava değişiminden olmş genellikle ilk defa şehir değiştiren bebeklerde olurmuş boğazları kızarmış vs vs
antibiotik ve ateş düşürücü verdi hiç kucağımda durmak istemeyen oğlum tam bir kucak delisi oldu yakamı bırakmıyor bizde diş çıkarıyo sanmıştık ateşlenince ama yanlış alarm yine yok diş filan

işte böyle çok uykusuz ve yorgunumm kızlar

aslıcım uygar da birkaç hafta önce aynen anlattığın gibi ateşlendi. boğaz dediler. ama altıncı hastalıkmış. 3-4 gün sonra döküntü oldu. salgın var demişti dr. dikkat et bakalım ateş düşünce derisinde kızarıklık olursa odur. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…