Allahım ya maşallah gülüşe bak sen cicilerde çok güzel boncukcum boyu kaç senin kızın çok uzun geldi birden gözüme :)
anam şimdi gördüm boyunu sormuşlar cimcimenin demek bi bana uzun gelmedi :) maşallah diyim tekrar maşllah demeden geçmem hiç
çoktan kalktık olm ama sıpalara bakıyos bizim senin gibi anamız yok baksın sıpamızakalkın nan saat kaç oldu
40 günde 6 diş çıkardık kuzey boya gidiyooğlumun dişi çıkmıyo ya
kızının fotosunu ekliyosun da boyunu mu yazmaya çekiniyosun, ilginç bi bakış açısı :)evet boyu uzun :))sana özelden atarım boyu...
karar ver
kızın çok uzun geldi birden gözüme diyon
sonra şimdi gördüm boyunu sormuşlar bana uzun gelmedi diyon
iyimisin aceba :26:
benim cimcimeminde hala dişleri yok daha hiç çıkmadı ne zaman çıkıcak bende bilmiyorum inşallah kolay çıkarır
Bide bişey sorucam arkadaşlar ben biberon almak istiyorum avent çok iyi diyolar siz neyi tercih edersiniz ne kullanıyosunuz
söylemiyo burda özel mesac atcaktı bana beklim hala
benimkinin boyu 81 cm
biz biberon emzik türevleri hiç almıyoruz malesef. ama avent iyidir bence.
çoktan kalktık olm ama sıpalara bakıyos bizim senin gibi anamız yok baksın sıpamıza
40 günde 6 diş çıkardık kuzey boya gidiyobiz dişe
kızının fotosunu ekliyosun da boyunu mu yazmaya çekiniyosun, ilginç bi bakış açısı :)
çok uzun geldi birden gözüme dedin ama önce sonra kızının boyunu sormuşlar bana öle gelmedi dedinarkadaşım yorumumu iyi okumadın galiba bi bana uzun gelmedi diğer arkadaşlarada uzun gelmiş demek istedim orda ben
ohhhhh maşallah seninkide çok uzun anne baba uzun galiba nazar değmesin 10 cm uzun benimkinden
ama o zaman topyak olmazdıııııııııısus len gitmeseydin kocayaanana yakın olurdun bana da yakın
evet emiyoruzohhhhh maşallah hala emiyoruz demek çok şanslısın almayında zaten en iyisi emmesi ben hiç o zevki yaşayamadım
ohhhhh maşallah hala emiyoruz demek çok şanslısın almayında zaten en iyisi emmesi ben hiç o zevki yaşayamadım
ama o zaman topyak olmazdıııııııııı
evet emiyoruzneden sütün mü olmadı hiç?
bebeeemi uyuttum geldim yine ..aymes bence cam biberon kulan daha sağlıklı yeni başlıyomuşsun madem ...lady benimki senin oğlan kadar uzun deil canım fotoda öle çıkmış ..maşallah kuzey beyefendiye ...öğlen napcam kızıma onu düşünüyom yavvv..
arkadaşlar ben de bişi sorayım attığımız mesajları olaki silem istedik nerden silecezz bana yardım edin blmiyorum
kızlar selam bebişlerinizi gördüm çok tatlı olmuşlar maşaallah foruma giremiyorum tatil sonrası işlerle boğuşuyorum çamaşır ütü anlamıyorum bu kadar dağ gibi çamaşır 5 günde nasıl birikti kopekop bloğuna girdim oğlun tam bi erkek adam olmuş maşaallah hadi kızlar görüşürüz işler beni bekliyor
oğlumu görmeye gittim geldim
oğlum düşmüş kafasını vurmuş mosmor oldu fena şişmiş
eve bi girdim annem ağlıyo kuzey oynuyo
noldu anne dedim kuzey düştü diyo
yahu çocuğun keyfi yerinde sen ne ağlıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?