2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karar ver
kızın çok uzun geldi birden gözüme diyon
sonra şimdi gördüm boyunu sormuşlar bana uzun gelmedi diyon
iyimisin aceba :26:

benim cimcimeminde hala dişleri yok daha hiç çıkmadı ne zaman çıkıcak bende bilmiyorum inşallah kolay çıkarır

Bide bişey sorucam arkadaşlar ben biberon almak istiyorum avent çok iyi diyolar siz neyi tercih edersiniz ne kullanıyosunuz

karar ver
kızın çok uzun geldi birden gözüme diyon
sonra şimdi gördüm boyunu sormuşlar bana uzun gelmedi diyon
iyimisin aceba :26:

arkadaşım yorumumu iyi okumadın galiba bi bana uzun gelmedi diğer arkadaşlarada uzun gelmiş demek istedim orda ben

biz biberon emzik türevleri hiç almıyoruz malesef. ama avent iyidir bence.

sus len gitmeseydin kocaya anana yakın olurdun bana da yakın

arkadaşım yorumumu iyi okumadın galiba bi bana uzun gelmedi diğer arkadaşlarada uzun gelmiş demek istedim orda ben
çok uzun geldi birden gözüme dedin ama önce sonra kızının boyunu sormuşlar bana öle gelmedi dedin
neyse önemli değil yanlış anlamış olablirim
ohhhhh maşallah seninkide çok uzun anne baba uzun galiba nazar değmesin 10 cm uzun benimkinden

uzun boyluyuz anne baba

bebeeemi uyuttum geldim yine ..aymes bence cam biberon kulan daha sağlıklı yeni başlıyomuşsun madem ...lady benimki senin oğlan kadar uzun deil canım fotoda öle çıkmış ..maşallah kuzey beyefendiye ...öğlen napcam kızıma onu düşünüyom yavvv..
arkadaşlar ben de bişi sorayım attığımız mesajları olaki silem istedik nerden silecezz bana yardım edin blmiyorum

bizimkinden uzun sandım valla

mesajları silemezsin sadece düzenleyebilirsin o da mesajı attıktan sonraki yarım saat içinde. yarım saat sonra düzenleyemezsin öyle kalır.

kızlar selam bebişlerinizi gördüm çok tatlı olmuşlar maşaallah foruma giremiyorum tatil sonrası işlerle boğuşuyorum çamaşır ütü anlamıyorum bu kadar dağ gibi çamaşır 5 günde nasıl birikti kopekop bloğuna girdim oğlun tam bi erkek adam olmuş maşaallah hadi kızlar görüşürüz işler beni bekliyor

Ay saol ya :) gururum okşandı şimdi,küçük erkeğim yakışıklı benim teyzeler...

oğlumu görmeye gittim geldim
oğlum düşmüş kafasını vurmuş mosmor oldu fena şişmiş
eve bi girdim annem ağlıyo kuzey oynuyo
noldu anne dedim kuzey düştü diyo
yahu çocuğun keyfi yerinde sen ne ağlıyon

burda bi kadın var ismi lazım diil lady34 beni mesaclan taciz ediii

ay geçmiş olsun ya, benimki de devamlı kafasını oraya buraya çarpmaya başladı,
hareketlendikçe zorlaşıyor kontrol etmek,
annelerimiz de bizden panik arkadaş benim de k.v. ağlıyor bi şey oldumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…