çok geçmiş olsun peri
fınfık kullanıyordu fantomaltı
Merhaba canım geçmiş olsun sana da bebişine de..
bizim doktorumuz, Hisar hastanesi, Dr.Yunus Nas, çok memnunum,
hem enfeksiyo hast.double yapmış,
hem de çok babacan, oğluma çok da iyi davranıyor,
bana ne sorarsam hiç yüksünmeden cevap veriyor, ben çok memnunum,
bana da arkadaşlarım tavsiye etmişti, çok insan var memnun olan,
yalnız sgk ile anlaşması yok hastanenin,
muayenesi 75 tl.sanırım
sevindim iyi olmasına , boşanmadan işe başlamayacaktı hani :s
ikramlar harika
hadi hayırlısı demir paşa doktor olsun bizi muayene etsin :79:
hoşbulduk canım tatil çok iyi geçti 1000km arabayla yolculuk yaptık 2 kez mola verdik yol boyunca uyudu molalarda doyurdum karnını köye gidince hava değişiminden biraz rahatsızlandı 2 güne alıştı uykusu yemesi düzene girdi bende şok oldum walla nasıl esniyor uykusu gelince görmen lazımDeryacim hosgeldin nasilsin tatil nasil geçti kucuk cadıyla ben baya zorlandim
hoşbuldum canım biz hafik e bağlı maden köyündeniz ama köy denilemez eski köy baraj altında kaldı yeni köyde herşey istanbuldaki gibi bende oyüzden gittim zaten eski köy evleri kalınacak gibi değilmiş toprak evler eşin bilir belki barajı bilmeyen yok pusat özen barajı olarak geçiyoderya sen de hoşgeldin canım:)
Sivasın neresinden kıız?
benim kocam da sivaslı
evlendiğimizden beri köye gidelim diyolar gitmiyom ısrarla
İnşallah
aynen daha çok korkmaya başladım
hoşbulduk canım tatil çok iyi geçti 1000km arabayla yolculuk yaptık 2 kez mola verdik yol boyunca uyudu molalarda doyurdum karnını köye gidince hava değişiminden biraz rahatsızlandı 2 güne alıştı uykusu yemesi düzene girdi bende şok oldum walla nasıl esniyor uykusu gelince görmen lazım
günaydın kızlar .nasılsınız...kopekpo oğluşun nasıl oldu .sprey iyi geldi mi?bizim sprey bitmiş yenisini alıcam .seninki hemen faydalı olduysa ismini tekrar yazar mısın ...
benim kuzu kahvaltısını yaptı yerlerde şimdi oynuyor karıştırıyor...
bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor ...herkese bol neşeli günler
ay kızlar kemikleri dıaşrı çıktı derken önceki soruma atıfta bulunmuştum..:) ama sorumu kimse görmediği için bir anlamı olmadı..yoksa kilosu iyi normal yani....sorumu tekrarlayayım: göğüsün altında kemiklerimiz var kaburga kemikleri onlar pek bi dışarıda bizim özellikle soldaki yada bana öyle geliyor...kalp doktoruna gösterdim oda uzaktan baktı öyle bişey yok dedi isterseniz kalsiyum testi yaptırın dedi..kalsiyum deyince tırstım tabi ben malum süt yoğurt tüketemiyoruzya..bir dahki kontorolde doktordan isteyeceğim...gerçi basıyor yürüyor kuvvetide yerinde vurdumu feleğimiz şaşıyor bir yere asılırsa ayaklarını bırakıyor asılı kalıyor saftirik ödüm kopuyor... maşallahı var yani...
deniz o bahsettiğin kişi ben değilim sanırım çünkü ilk defa dile getiriyorum kalp olayını sanırım....demek sende ameliyat oldun doktorda önemlli değil dedi zaten o yüzden içim rahat
peri bizim doktor ümraniye erdem hastanesi kadir şahin....tavsiye ederim....neden dersen geçen hafta gittiğimde izindeymiş başka doktora gösterdim yiğiti... doğru düzgün bakmadan şu ilaç varmı bunuda yazayımmı diye verdi reçeteyi yolladı....pehhh....kadir beyde tam tersi ilaç isterim yazmaz gerek yok zeten alerjik bebek fazla zorlamayalım der...
işte böyle......unuttuğum varsa[/QUOTE
kaburga bence sana öyle gelmiştir. yine de sonraki kontrolde sor için rahatlasın. ben göbekten kaburga göremiyorum :)) kalp bebek hareketlendikçe zorlar. uzun yürüyemez koşamaz merdiven çıkamaz. nefes nefese kalır delik büyükse. eğer hemen yorulup kuçak istiyorsa şımarıklık yapmıyor olabilir. bunları rahat yapıyorsa delik küçük demektir. yine de belli aralıklarla bir kalp doktoruna götürürsün. inşallah sorunsuz kendiliğinden kapanır delik.
bizim süt alerjimiz geçmiş. biraz yoğurt ile denedim kızarmadı artık. ben de yarı aptamil yarı pregominal as veriyorum. yemiyor ama mamasına yoğurt karıştırıyorum. yemiyor ama peynir tattırmaya çalışıyorum. darısı başınıza. bir de şu yemekleri yese. yiğit de kalsiyum eksikliği olduğunu da sanmam. onların mamalarında yeterli kalsiyum vardır. günde 500 ml gibi içiyorsa kalsiyum alıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?