çok hevesliyim ama dişimiz yok daha :))selam arkadaşlar,hasta bebelere geçmiş olsun acil şifalar diliyorum,bu sıralar diş buğdayına merak sardım yapan arkadaşlar ve yapacak olanlar nasıl yapıldığını bu adrese yorumlarını eklerse bana yardımcı olur,tam olarak bilmiyorumda:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...rinin-dis-bugdayi-partileri.html#post20878999
layd geçmiş olsun göğsünde kist çıkmış.emzirirkenmi oldu bendede olduda ultrasona giricem,birazda korkuyorum inşallah birşey çıkmaz .süt birikintisi diyorlar alakası varmı bimiyorum,ultrasonda göreceğiz ne olduğunu:18:
lady siz bal veriyo musunuz bebelere yaa ıhlamur tamam da
kızlar bir sakıncası olmadığını biliyorum ama bir de size sorayım .kızıma balık vermek istiyorum ..arkasından aynı gün devam sütü de içmesi gerekiyor .ikisi biren bişi olur mu acaba :26:
ay kızlar kemikleri dıaşrı çıktı derken önceki soruma atıfta bulunmuştum..:) ama sorumu kimse görmediği için bir anlamı olmadı..yoksa kilosu iyi normal yani....sorumu tekrarlayayım: göğüsün altında kemiklerimiz var kaburga kemikleri onlar pek bi dışarıda bizim özellikle soldaki yada bana öyle geliyor...kalp doktoruna gösterdim oda uzaktan baktı öyle bişey yok dedi isterseniz kalsiyum testi yaptırın dedi..kalsiyum deyince tırstım tabi ben malum süt yoğurt tüketemiyoruzya..bir dahki kontorolde doktordan isteyeceğim...gerçi basıyor yürüyor kuvvetide yerinde vurdumu feleğimiz şaşıyor bir yere asılırsa ayaklarını bırakıyor asılı kalıyor saftirik ödüm kopuyor... maşallahı var yani...
deniz o bahsettiğin kişi ben değilim sanırım çünkü ilk defa dile getiriyorum kalp olayını sanırım....demek sende ameliyat oldun doktorda önemlli değil dedi zaten o yüzden içim rahat
peri bizim doktor ümraniye erdem hastanesi kadir şahin....tavsiye ederim....neden dersen geçen hafta gittiğimde izindeymiş başka doktora gösterdim yiğiti... doğru düzgün bakmadan şu ilaç varmı bunuda yazayımmı diye verdi reçeteyi yolladı....pehhh....kadir beyde tam tersi ilaç isterim yazmaz gerek yok zeten alerjik bebek fazla zorlamayalım der...
işte böyle......unuttuğum varsa[/QUOTE
kaburga bence sana öyle gelmiştir. yine de sonraki kontrolde sor için rahatlasın. ben göbekten kaburga göremiyorum :)) kalp bebek hareketlendikçe zorlar. uzun yürüyemez koşamaz merdiven çıkamaz. nefes nefese kalır delik büyükse. eğer hemen yorulup kuçak istiyorsa şımarıklık yapmıyor olabilir. bunları rahat yapıyorsa delik küçük demektir. yine de belli aralıklarla bir kalp doktoruna götürürsün. inşallah sorunsuz kendiliğinden kapanır delik.
bizim süt alerjimiz geçmiş. biraz yoğurt ile denedim kızarmadı artık. ben de yarı aptamil yarı pregominal as veriyorum. yemiyor ama mamasına yoğurt karıştırıyorum. yemiyor ama peynir tattırmaya çalışıyorum. darısı başınıza. bir de şu yemekleri yese. yiğit de kalsiyum eksikliği olduğunu da sanmam. onların mamalarında yeterli kalsiyum vardır. günde 500 ml gibi içiyorsa kalsiyum alıyordur
bunları bildiğim iyi oldu dikkat ederim yürümeye başlayınca falan....şimdilik o beni yoruyor ben yatıyorum kanepede :) allah hep böyle yorgunluklar versin yinede...
süt alerjinizin geçmesine çok sevindim....darısı başımıza...bende yumurta denedim hafta sonu bişey olmadı şimdilik...yarın yine vericem bakalım...umarım atlatırız sonrad sütü atlatırız...mamasını veremyiorum ben ya...çoz az alıyor..ne yaptıysam olmadı...anne sütü alıyor ama oda yetiyordur umarım...
Gunaydin kizlar,ayy cok uykusuzum kizimi uyuyup hemen uyumak istiyorum ama bende birsuru is bekliyor. Infox cum bizde cok belirgin degil kemikleri belki yapısı oyledir anlartiklarina gorebmasallahi. Var gittin hic sikma canını.
kızlar ben bi süpürge aldım aklın hayalin durur
bi dünya da para verdim
ama çoooooooook memnunum evim mis gibi
aa çıkış saatım gelmiş ben didiyommmm
çalışıyon mu sen
halenur havuz sefanız hayırlı olsun...gezin eğlenin......
artık ben evden okula okuldan eve moduna geçiyorum.....öğlenciyim çünkü....okulumuz taşındı bizim okul öğleci oldu..yoksa 3te çıkacaktım okuldan ver elini ikea paladium ne hayallerim vardı
bize bulaşık makinası aldık bugun gelecekti eve hala gelmedi ya....eve bağladı beni.....şurda kaç günüm kaldı zaten okul başlıyor...birkaç gündür makinam bozulmuştu elde yıkamak ne zormuş ya.....unutmuşum eski günleri....bugun gelsede servisi çağırıversem hemen...ama yattı bugun sanırım
halenur havuz sefanız hayırlı olsun...gezin eğlenin......
artık ben evden okula okuldan eve moduna geçiyorum.....öğlenciyim çünkü....okulumuz taşındı bizim okul öğleci oldu..yoksa 3te çıkacaktım okuldan ver elini ikea paladium ne hayallerim vardı
bize bulaşık makinası aldık bugun gelecekti eve hala gelmedi ya....eve bağladı beni.....şurda kaç günüm kaldı zaten okul başlıyor...birkaç gündür makinam bozulmuştu elde yıkamak ne zormuş ya.....unutmuşum eski günleri....bugun gelsede servisi çağırıversem hemen...ama yattı bugun sanırım
teşekkürler boncuk....
ümraniyedeyim ben sema....sen...?
selam kızlar nasılsınız* oğlumun burnuşu akıyor. 2 gündür tıkalıydı. serum fizyolojik kullandım açıldı. kur kuru öksürüyor. ateşi yok diye dr. götürmedim. eşimin müşterisi bakmış kendisi dr. a ferin şurup yazmış. baktım nezle için diyor ama kullanmaya cesaret edemedim. burda peditusu okudum. dr sormadan vermek istemedim. kreşte mi kaptı bilemiyorum. 9,5 ayda ilk kez hasta ettim kendimi tebrik ederim. bende kızıyorum kendime. şimdi de benim burnum akıyor. birde çok yoğunum akşama kadar ayaktayım nerdeyse deli gibi yoruluyorum. birde hergün pusetle babasının iş yerine kadar yürüyoruz. puseti bırakıp kanguruyla otobüse biniyoruz ama çocuğum sıkılıyor. eve götürüp duş yaptırıyorum akşama kadar leş gibi oluyor kreşte. akşam evde pestilim çıkıyor. evi zaten mok götürüyor. iş yapacak halim yok.
bugün kv. kargo yollamış. bakalım neler var. oğluşuma ne gelmiş bakalım.
anladığım kadarıyla hepimizin bebeleri şu anda nezle ya havalardan ya da salgın var..
akşam benim de pestilim çıkıyor sorma, eve gidince anneme yardım edeyim azıcık diyorum ama sofraya bile yardım edecek halim olmuyor ,
oğlumla vakit geçireyim diye ona dalıyorum zaten direk,
onu emzirip yatırınca da çok yorgunluk çöküyor üzerime..
üff çok alıştım evde işleri yapan birinin olmasına, hafta sonları bile hiç bi işe elimi süresim gelmiyor,
diş buğdayı yapmak istiyorum ama yorgunluğu gözümde büyüyor,
yapmasam mı yoksa yaa..
selam kızlar nasılsınız* oğlumun burnuşu akıyor. 2 gündür tıkalıydı. serum fizyolojik kullandım açıldı. kur kuru öksürüyor. ateşi yok diye dr. götürmedim. eşimin müşterisi bakmış kendisi dr. a ferin şurup yazmış. baktım nezle için diyor ama kullanmaya cesaret edemedim. burda peditusu okudum. dr sormadan vermek istemedim. kreşte mi kaptı bilemiyorum. 9,5 ayda ilk kez hasta ettim kendimi tebrik ederim. bende kızıyorum kendime. şimdi de benim burnum akıyor. birde çok yoğunum akşama kadar ayaktayım nerdeyse deli gibi yoruluyorum. birde hergün pusetle babasının iş yerine kadar yürüyoruz. puseti bırakıp kanguruyla otobüse biniyoruz ama çocuğum sıkılıyor. eve götürüp duş yaptırıyorum akşama kadar leş gibi oluyor kreşte. akşam evde pestilim çıkıyor. evi zaten mok götürüyor. iş yapacak halim yok.
bugün kv. kargo yollamış. bakalım neler var. oğluşuma ne gelmiş bakalım.
canım şanslısın ki annen var eşinde yardımcı oluyorsa rahat ediyorsundur
ama rahata çok alışma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?