2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam millet
sabah işlerimi toparladım yavrumu uyuttum geldim.
derya köyünüz güzelmiş,çok sakin bir yer tam kafa dinlemelik.
prop çoooook geçmiş olsun .nazar değiyor malesef zaman zaman bebelere...
hale çok güzel yapmışsın kıs yüzme işini .benim de imkanım yok malesef iki çocukla ...fazla kilolarımı hiç sorma zaten ...yine tiroidler tavan yaptı heralde ilaçlarımı düzenli almıyorum...
lady siz bal veriyo musunuz bebelere yaa ıhlamur tamam da
kızlar bir sakıncası olmadığını biliyorum ama bir de size sorayım .kızıma balık vermek istiyorum ..arkasından aynı gün devam sütü de içmesi gerekiyor .ikisi biren bişi olur mu acaba :26:

çok hevesliyim ama dişimiz yok daha :))
doğum gunu ve diş buğdayı planlarımız hazır :)

benimkisi süt birikintisi değil kist canım
seninki süt birikintisi inşallah

yok vermiyorum hasta olursa veririm
yasına geldi sayılır bişi olmaz azcık baldan :)
biz yedirdik çok peşinden emdi bişi olmadı :S

kızlar ben bi süpürge aldım aklın hayalin durur
bi dünya da para verdim
ama çoooooooook memnunum evim mis gibi

aa çıkış saatım gelmiş ben didiyommmm

halenur havuz sefanız hayırlı olsun...gezin eğlenin......

artık ben evden okula okuldan eve moduna geçiyorum.....öğlenciyim çünkü....okulumuz taşındı bizim okul öğleci oldu.. yoksa 3te çıkacaktım okuldan ver elini ikea paladium ne hayallerim vardı

bize bulaşık makinası aldık bugun gelecekti eve hala gelmedi ya....eve bağladı beni.....şurda kaç günüm kaldı zaten okul başlıyor... birkaç gündür makinam bozulmuştu elde yıkamak ne zormuş ya.....unutmuşum eski günleri....bugun gelsede servisi çağırıversem hemen...ama yattı bugun sanırım

ınfox, yazdıklarından anladığım kadarıyla biz seninle oldukça yakın oturuyoruz,nerde oturuyon sen?

ınfox, yazdıklarından anladığım kadarıyla biz seninle oldukça yakın oturuyoruz,nerde oturuyon sen?

bulaşık makinen hayırlı olsun infox.
elde yıkamak harbi zormuş :))
bugün bize de ikea kataloğu gelmiş az biraz baktım ne kaaa güzel şeyler var yaahuuu tam benlik...
bakalım kociş perşembe evde kandırabilirsem kızlar iyi olursa giderim ...bize en yakın bayrampaşada var sanıyorum
:26:

selam kızlar nasılsınız* oğlumun burnuşu akıyor. 2 gündür tıkalıydı. serum fizyolojik kullandım açıldı. kur kuru öksürüyor. ateşi yok diye dr. götürmedim. eşimin müşterisi bakmış kendisi dr. a ferin şurup yazmış. baktım nezle için diyor ama kullanmaya cesaret edemedim. burda peditusu okudum. dr sormadan vermek istemedim. kreşte mi kaptı bilemiyorum. 9,5 ayda ilk kez hasta ettim kendimi tebrik ederim. bende kızıyorum kendime. şimdi de benim burnum akıyor. birde çok yoğunum akşama kadar ayaktayım nerdeyse deli gibi yoruluyorum. birde hergün pusetle babasının iş yerine kadar yürüyoruz. puseti bırakıp kanguruyla otobüse biniyoruz ama çocuğum sıkılıyor. eve götürüp duş yaptırıyorum akşama kadar leş gibi oluyor kreşte. akşam evde pestilim çıkıyor. evi zaten mok götürüyor. iş yapacak halim yok.
bugün kv. kargo yollamış. bakalım neler var. oğluşuma ne gelmiş bakalım.

anladığım kadarıyla hepimizin bebeleri şu anda nezle ya havalardan ya da salgın var..

akşam benim de pestilim çıkıyor sorma, eve gidince anneme yardım edeyim azıcık diyorum ama sofraya bile yardım edecek halim olmuyor ,
oğlumla vakit geçireyim diye ona dalıyorum zaten direk,
onu emzirip yatırınca da çok yorgunluk çöküyor üzerime..
üff çok alıştım evde işleri yapan birinin olmasına, hafta sonları bile hiç bi işe elimi süresim gelmiyor,
diş buğdayı yapmak istiyorum ama yorgunluğu gözümde büyüyor,
yapmasam mı yoksa yaa..

evde bebek olunca her iş kalıyor malesef ...
melodi geçmiş olsun bu ara bütün bebeler öyle burun tıkanıklığı ama ben farkettim bugün sanki yok gibi ...onun için eczaneye gitmedim ..evdeki damla geçirdi sanırım ...
bütün bebeklere geçmş olsun zor oluyor yaa hasta bebek bakmak...
ben de kalkıp bi yemek koyamadım her yanım ağrıyo ...neyse hadi ban kalkıyorum size de kolay gelsin kendinie ve bebelerinize iyi bakın

canım şanslısın ki annen var eşinde yardımcı oluyorsa rahat ediyorsundur
ama rahata çok alışma derim

melodi burun akıntısı hepsinde var nerdeyse
mevsimsel değişimlerden salgın var galiba
ilaç vermiyorum bende
su ve ıhlamurla düzelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…