2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lady dün faceden de gördüm yazını çok sevindim....anaaaa yürüdü demek heyecanını tahmin edebiliyorum...maşallah ona maşallah topikte ilk kuzey beyefendi mi yürüdü şimcik
kesin en son da benim kıs yürüyecek bakın görün
hadi bakalım lady bundan sonra işin zor ...koştur peşinden anasını satıyım karıştırmadık yer kalmayacak ...
ha bu arada bizim oralarda bir adet varmış geçen kayınvalide anlattı; belkim okur gülersiniz....yeni yürüyen çocuğun ayağına simit takılırmış öyle yürütülürmüş...aileden ya da mahalleden ayağı çabuk, hızlı, pratik biri ya da çocuk; bebek yürürken ayağından simiti kapar kaçarmış...bebek hızlı yürüsün, ayağı çabuk olsun...üşengeç olmasın diye heyttt beee

günaydınlar
oğlum bugün biraz daha iyi sanki
sadece balgamı atamıyor onu bi atabilse çok rahat edecek kuzum
kıyamam ya ıhlamur içsin ata paşa

sağol canım inşallah :))
kuzey de öyle elimde yoğurt kabı vardı annem onu atmadı kuzey oynar sıkılır atar dedi
elimden almak için yanıma koştu 10-15 adım ben tabi böle
5 adım falan atıyodu da böle uzun yürüyünce
ata ya da gaz vermek lazım işte

offf....annemin bir lafı var yaramaz çocuk yarasız kalmaz diye.... 30 sn ayırmıştım gözümü...dişini fayansa vurdu yaaa...çıkmamış dişi morardı.........üffff

geçmiş olsun canım ee öyle düşe kalka büyüyecekler

ben serum fizyolojik kullanıyorum sprey olandan dr vermişti ama reçetesinde 2 yaş altına yasak yazıyor markasını hatırlamıyorum o yüzden spreyi kullanmadım

geçmiş olsun burcu inş. çabucak iyileşir demir oğlan

selam millet uzuuunnn bir aradan sonra ben geldim :82:

hoşgeldin canım

2010 ekim kasım annesi diyelim
he evett

yok ilk değil ilk yürüyen bebeğimiz dilegece nin oğlu ege paşa
1 ay önce yürümeye başladı
zaten evde karıstırılmadık yer kalmıyorki yürüsede bişi değilmicek :26:

binbir takla attım eda ama içmedi ıhlamuru(
sekrol verdim bende balgam söktürücü inş. o iyi gelir

hımm ege demek bak onu görmedim ben işte :))
barays pekmez de güzel balgam söktürüyor benim kızım öyle attı balgamı rahatladı ...

içmezse içmiyolar ya :26:
iyi gelir inşallah canım
nazar mı değidi tatilde ataya

hava değişimi sanırım eda
antalya sıcaktı burası serin geceleri baya bi serin oluyor etkilendi sanırım

barays pekmez de güzel balgam söktürüyor benim kızım öyle attı balgamı rahatladı ...

pekmez denemedim deneyeyim canım balgamı atabilse çok rahat edecek kuzum

evet ege erken yürümeye başladı ama son durumu bilmiyorum dilek gelince anlatır inş.

günaydın arkadaşlar hasta olan düşüp yaralanan tüm bebişlerimize geçmiş olsun tez zamanda iyileşirler inşallah. Lady maşallah kuzey yürümeye başlamış ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum darısı başımıza inşallah
Bende kızıma şurup ve fizyolojik serum veremeyenlerdenim kıyamet kopuyo zorla tıksam şurubu anında kusarak çıkartıyo burnuna sıkmaya çalışırkende anlatamam nasıl ağladığını çok zor bu bebişlere ilaç vermek onlar rahatlasın diye uğraşıyoruz ama olmuyo yinede.

gelmiyoki dilek bilesin görüştük biz onunla antalyada eşlerle
hım bak aklıma gelmedi doğrudurr pekmezz

bizimkide ilk tatilde çok hasta olmuştu ateş kusma ishal grip serum takmışlardı

sağol canım inşallah
bizimki kabul ediyor artık spreyi sıkınca burnuna gülüyor bazen de itiyor istemeyince..

ah canım benim olsun kız sende akşam yaparsın çay keyfi kocişle benim ki ne çay içer ne kahve tek başına tadı çıkmıyo be pöhhh

ah canım benim olsun kız sende akşam yaparsın çay keyfi kocişle benim ki ne çay içer ne kahve tek başına tadı çıkmıyo be pöhhh

evet bence de,
akşam içmekle gündüz keyfi bir olmuyor bea..ama ben yanına da bi tane sigara tellendiririm derya haberin olsun,
var mı balkonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…