- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
2010 kasım annesimisiniz
kıyamam ya ıhlamur içsin ata paşagünaydınlar
oğlum bugün biraz daha iyi sanki
sadece balgamı atamıyor onu bi atabilse çok rahat edecek kuzum
eda gözünaydın hadi bakalım dişte gelir inş.
ataberkte canı isterse yürüyor dün akşam annemden çıkarken dedim ki oğlum ben gidiyorum by by dedim
gel beraber gidelim dedim
o hızla 6-7 attı düzgün adım attı bide
demek ki gaz vermek lazım benim sıpaya
offf....annemin bir lafı var yaramaz çocuk yarasız kalmaz diye....30 sn ayırmıştım gözümü...dişini fayansa vurdu yaaa...çıkmamış dişi morardı.........üffff
kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun,siz burun tıkanıklığı için hangi ilaçları kullanıyorsunuz?hangi marka serum fizyolojik kullanıyorsunuz ?bizim dr. tonimer sprey verdi ama yapması çok zor yan yatırıp sıkcaksın deniz i öyle tutup burnuna sprey yapmak kabus ona da bize de en son hasta olduğu gün yapalım dedi babası artık ağzı nefes almak için iki karış olunca,uyuyamıyor bi de yırtınıyor bebe,yapdık ama yapmaz olaydık mahvetti.damla olanları varmış,onları kullanması kolay mı peki?
bız serum fıyolojıkte daha cok zorlanıoruz damla damla kac damla gıttıgını goremıom fln, ben de tonımere basladım bgn, kafasını elımden geldıgınce yan tutuyorum ama tutamasam da sıkıyorum iş gorur netıcede, cok zor.. bı surup ıcırmek bı bu, işkence bıldıgın :/
teşekkürler herkese, valla cok ateslı 39 küsürlere cıkıyo, ındırıorum 3 saat snr tekrar cıkıo, ıkı gecelık uykusuzlukla bgnku yorgunluk cok fena oldum, karnımı bıle az once doyurabıldımdemır de butun gun bı uyuyo bı uyanıo, hıc uzun uyku uyumadı, uyanık da kalmadı, sersem gıbı
selam millet uzuuunnn bir aradan sonra ben geldim :82:
he evett2010 ekim kasım annesi diyelim
lady dün faceden de gördüm yazını çok sevindim....anaaaa yürüdü demek heyecanını tahmin edebiliyorum...maşallah ona maşallahtopikte ilk kuzey beyefendi mi yürüdü şimcik
kesin en son da benim kıs yürüyecek bakın görün
hadi bakalım lady bundan sonra işin zor ...koştur peşinden anasını satıyım karıştırmadık yer kalmayacak ...
ha bu arada bizim oralarda bir adet varmış geçen kayınvalide anlattı; belkim okur gülersiniz....yeni yürüyen çocuğun ayağına simit takılırmış öyle yürütülürmüş...aileden ya da mahalleden ayağı çabuk, hızlı, pratik biri ya da çocuk; bebek yürürken ayağından simiti kapar kaçarmış...bebek hızlı yürüsün, ayağı çabuk olsun...üşengeç olmasın diyeheyttt beee
binbir takla attım eda ama içmedi ıhlamuru(
sekrol verdim bende balgam söktürücü inş. o iyi gelir
içmezse içmiyolar ya :26:
iyi gelir inşallah canım
nazar mı değidi tatilde ataya
hımm ege demek bak onu görmedim ben işte :))
barays pekmez de güzel balgam söktürüyor benim kızım öyle attı balgamı rahatladı ...
hımm ege demek bak onu görmedim ben işte :))
barays pekmez de güzel balgam söktürüyor benim kızım öyle attı balgamı rahatladı ...
hava değişimi sanırım eda
antalya sıcaktı burası serin geceleri baya bi serin oluyor etkilendi sanırım
pekmez denemedim deneyeyim canım balgamı atabilse çok rahat edecek kuzum
evet ege erken yürümeye başladı ama son durumu bilmiyorum dilek gelince anlatır inş.
günaydın arkadaşlar hasta olan düşüp yaralanan tüm bebişlerimize geçmiş olsun tez zamanda iyileşirler inşallah. Lady maşallah kuzey yürümeye başlamış ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum darısı başımıza inşallah
Bende kızıma şurup ve fizyolojik serum veremeyenlerdenim kıyamet kopuyo zorla tıksam şurubu anında kusarak çıkartıyo burnuna sıkmaya çalışırkende anlatamam nasıl ağladığını çok zor bu bebişlere ilaç vermek onlar rahatlasın diye uğraşıyoruz ama olmuyo yinede.
ah canım benim olsun kız sende akşam yaparsın çay keyfi kocişle benim ki ne çay içer ne kahve tek başına tadı çıkmıyo be pöhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?