- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
oh iyi canım ya biraz rahatladım sayenizde , inşallah senin bebişinde tamamlar sağlıcakla :)
slm kızlar ben geldim ama bugün ilşerim çokdu işyerinde o yüzden gelemedim
gerçi çıkmama da az kaldı ama olsun geldim yinede
Ben de Ctesi gidiyorum kalp atışı için, inşallah hem görür hem de duyarım bebeğimi. Hem heyecanlı hem de endiseliyim. Tüp bebek benimki, doktorum embriyo çok saglikli diyor ama korkuyorum iste. 35 yasında ve çok zor kavuştum bebeğime, odum kopuyor kaybedeceğim diye.
canımsın yaa beğenmez miyim kızzzzŞeniz
Ben de Ctesi gidiyorum kalp atışı için, inşallah hem görür hem de duyarım bebeğimi. Hem heyecanlı hem de endiseliyim. Tüp bebek benimki, doktorum embriyo çok saglikli diyor ama korkuyorum iste. 35 yasında ve çok zor kavuştum bebeğime, odum kopuyor kaybedeceğim diye.
Sagolun kizlar, işyerinde vakit geçmiyor. Fazla belirtim de yok. Bulanti, tiksinme falan sıfır. Tam tersi iştahım açık. Transferden beri 2 kilo alkışımdoktorum bunu duyunca kovalayacak kesin :) tabi iste oturuyorum bütün gün, evde de annem sagolsun hiç is yaptırmıyor.. Ne güzelmiş hamile olmak :)
inşallah canım tüm bebekk bekleyenlar sağlıkla kavuşur evlatlarına
hoşgeldin canım. benim mesai 6,30 da bitio yaaa :gitme: çok var daha. ben bugünkü çoğu işi yapmadım. canım istemio bayanssulusmile
benim mesaide 6,30 da bitiyor benimde canım sıkılıyor hava çok güzel ve ben büroda kapalı kaldım neyse bi 6,30 olsaydı gitseydim acayip sıkıldım
:sm_cool:
çookk teşekkür ederim canımmm ellerine sağlık :) dediklerini yaptım bakalım çıkacakmı çok heyecanlandım bak ilk defa ticker im oldu :))
:sm_cool:
çookk teşekkür ederim canımmm ellerine sağlık :) dediklerini yaptım bakalım çıkacakmı çok heyecanlandım bak ilk defa ticker im oldu :))
elaecrin sat bnm 21 şubat sennde öleydi ama bnm bugün7+1
senn 7+4 görünüyor
eminmisin canım bu gebelik sitelerinde hesaplayınca 7+5 görünüyor ama usg de benimki 5 gün geriden geliyor ama 7+1 bi yanlışlık var sanırım
benmasalcım ilk mesajım gitmedi hata verdi...bebeişim ve ben teşekkür ederiz teyzesi :))
gebelik sitesinde bana da 7+4 diyor ama
gecen hafta persembe dr um 6+1 demişti
dolayısıyla bugün 7+1 olması lazım
ya dr ya site ikisinden biri yanılgı içinde galiba
yok canım yanılgıdan değil benim doktorumda geç döllenmeden dolayı 3-5 gün farkedebilir dedi burdaki arkdaşlara sordum onlarda da olmuş benzeri durum bebek ilerleyen aylarda iyi beslenme ile kendini tamamlıyormuş..
evet ya inşallah hepimiz çatır çatır doğururuz.. :) sezaryenden çok korkuyorum.. kesilmekten.. bir de sana narkoz veriyorlarmış bebeği alıyorlarmış herşey olup bitiyormuş sonra uyandığında işte bebeğin diye kucağına veriyorlarmış.. bana göre tam bir şok bir uyanıyorsun karnın boş bebeğin yanında nasıl olduğunu anlamadan. bir de çok sancın var tabii ameliyat dolayısıyla.. onun için canlı canlı yaşaya yaşaya doğurmak istiyorum Allah nasip ederse.. inşallah normal doğum taraftarı bir doktora düşerim bu da çok önemli..
yaaa((
biz naapıcaz peki.
benim normal doğum yapma şansım sıfır gibi bişey
yok canım yanılgıdan değil benim doktorumda geç döllenmeden dolayı 3-5 gün farkedebilir dedi burdaki arkdaşlara sordum onlarda da olmuş benzeri durum bebek ilerleyen aylarda iyi beslenme ile kendini tamamlıyormuş..
hımm sanırım bende de öle bir durum oluştu ama dr un beni yönlendirmesi gerekmezmiydi
ayy cnm sıkıldı şimdi
hayır canım ne diyecekki zaten bebek 3 boyunca annenin deposundan besleniyormuş.biz sadece zararlı alışkanlıklarımızı bıraksak yeter..canını sıkma bak bende sıkıyordum dün dokrtoru aradım bu tür stresler bebeği olumsuz etkiler diyor.burda kimi arkadaşınki 2 hafta geriden takip ediyormuş ama düzenli beslenme ile tamamlıyormuş bebek gelişimini..bunu bir gelişim geriliği olarak görme dedi doktorum sace yumurtlama tarihi ve döllenme ile ilgili.ben sormasam benim doktorumda açıklama yapmazdı belki.kafana takma lütfen istersen daha tecrübeli arkadaşlar var onlarada sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?