• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
52cm mii o zamandan belliymiş, prop senin uzun olacağın.. :)

benim oğlumda 53 cm doğdu odam ıuzun olucak dersiniz

Bizim ailede 3.5 kılonun altındakı cocuklara afrıka acı muamelesı yapılır zaten 50 cm altında da cocuk dogmadı hıc, uzunmuyuz dersenız evet sırık gıbıyız yugoslav gocmenı olmanın etkılerı bence bu 2.08 lık kuzenım bıle var, yanı tamamen genetık. Sezencım sen uzun musun, eşin uzun mu, ona gore bellı olur oglunun boyu,uzun mu olsun ıstıyosun:)). benım eşim de 192 yani bizim velet 175in altında olamaz bence, bılmıorum tabı :) hayırlısı

Bizim ailede 3.5 kılonun altındakı cocuklara afrıka acı muamelesı yapılır zaten 50 cm altında da cocuk dogmadı hıc, uzunmuyuz dersenız evet sırık gıbıyız yugoslav gocmenı olmanın etkılerı bence bu 2.08 lık kuzenım bıle var, yanı tamamen genetık. Sezencım sen uzun musun, eşin uzun mu, ona gore bellı olur oglunun boyu,uzun mu olsun ıstıyosun:)). benım eşim de 192 yani bizim velet 175in altında olamaz bence, bılmıorum tabı :) hayırlısı

yok canım eşim 170 dir en fazla bende 165 gibiyim

iiyiz yavrum sen nasılsın. istanbul buluşmamıza geliceksin dimi bafo, bak çalışanlar için haftasonu yapıyoruz ;)

delikafadulden aaa n zaman nerde

ben iyiyim kızlar karnım iyixce belirmeye başladı çok heyecan verici. birtekbaş ağrım kaldı... bakalım işte yolunda galiba herşey:emir_bebek:

oğlum dedesine çok benziyo babamda uzun 185 filan bence ona çekmişş

Dede de onemlı tabı kı canım aıle sadece baba anne demek olmuyo yanı, anasına babasına hıc benzemeyıp dayısına fln benzeyen cok cocuk gordum yanı , kısa olursa basket masket oynatırsın tatlım herseyın cozumu var ;)

delikafadulden aaa n zaman nerde

ben iyiyim kızlar karnım iyixce belirmeye başladı çok heyecan verici. birtekbaş ağrım kaldı... bakalım işte yolunda galiba herşey:emir_bebek:

Mayıs sonunda cnm anadolu yakasında boyle uskudar ya da caddebostan fln gıbı dusunduk senden de ok alalım da zamanına daha cok var :)

Dede de onemlı tabı kı canım aıle sadece baba anne demek olmuyo yanı, anasına babasına hıc benzemeyıp dayısına fln benzeyen cok cocuk gordum yanı , kısa olursa basket masket oynatırsın tatlım herseyın cozumu var ;)

evet seneye baskete vermeyi düşünüyoruz uzun olsun istiyorum ben

Back
X