tüp bebekte riske atmıyo doktorlar ben tüp bebekleri hep sezeryan duydum
ay işalla anama çekmişimdir ben 4.5 kilo ve 52 cm doğmuşum çatır çatır normal doğurmuş darısı başıma amen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüp bebekte riske atmıyo doktorlar ben tüp bebekleri hep sezeryan duydum
herkese merhaba,
işyerinden pek giremiyorum şöyle bir bakayım size diye girdim. nasılsınız
ay işalla anama çekmişimdir ben 4.5 kilo ve 52 cm doğmuşum çatır çatır normal doğurmuş darısı başıma amen![]()
herkese merhaba,
işyerinden pek giremiyorum şöyle bir bakayım size diye girdim. nasılsınız
evet 2 gibi normalmiş bende öyle duydum ikizlerin ikisininde aynımı çıktı senin yoksa farkediyomu
benim kızkardeşim 5 kiloya yakın doğmuş valla ben 4 kiloyu doğuramadımm
biri 2,1 diğeri 2,2
52cm mii o zamandan belliymiş, prop senin uzun olacağın.. :)
52cm mii o zamandan belliymiş, prop senin uzun olacağın.. :)
benim oğlumda 53 cm doğdu odam ıuzun olucak dersiniz
Bizim ailede 3.5 kılonun altındakı cocuklara afrıka acı muamelesı yapılır zaten 50 cm altında da cocuk dogmadı hıc, uzunmuyuz dersenız evet sırık gıbıyız yugoslav gocmenı olmanın etkılerı bence bu 2.08 lık kuzenım bıle var, yanı tamamen genetık. Sezencım sen uzun musun, eşin uzun mu, ona gore bellı olur oglunun boyu,uzun mu olsun ıstıyosun:)). benım eşim de 192 yani bizim velet 175in altında olamaz bence, bılmıorum tabı :) hayırlısı
iiyiz yavrum sen nasılsın. istanbul buluşmamıza geliceksin dimi bafo, bak çalışanlar için haftasonu yapıyoruz![]()
yok canım eşim 170 dir en fazla bende 165 gibiyim
oğlum dedesine çok benziyo babamda uzun 185 filan bence ona çekmişş
delikafadulden aaa n zaman nerde
ben iyiyim kızlar karnım iyixce belirmeye başladı çok heyecan verici. birtekbaş ağrım kaldı... bakalım işte yolunda galiba herşey![]()
Dede de onemlı tabı kı canım aıle sadece baba anne demek olmuyo yanı, anasına babasına hıc benzemeyıp dayısına fln benzeyen cok cocuk gordum yanı , kısa olursa basket masket oynatırsın tatlım herseyın cozumu var![]()
aa benimde ikinci bende oğlumu sezeryanla doğurdum kızın kaç yaşında?
off 8 saat sancımı çektin ben 1 2 saat çektim o bile yetti sempatiksalakcinni
7 yaşında 2003 mart doğumlu kızım.
ya hiç sorma mahfoldum zaten hem normal doğum hem sezeryanı yaşadım diyebilirim yani canım