ya kızlar bana bişii söyleyin .
buzdolabı kokuyo gibi geliyor bana. açınca midem bulanıyor.
anneme eşimede söyledim baktılar hiç bişey kokmuyo dediler.
ama bana neden öyle geliyor. ecüş bücüş sebze meyve ne varsa attım ama yıne kokuyo gibi .:sinifsinif: vanilya koy falan dediler koydum ama yıne aynıı sinir oldummm
kizlar selam ben geldim uzandim ama uyuyamadim simdilik hersey yolunda görünüyor leke felan yok insallahta olmaz
canim insallah güzel haberlerle gelirsin bebeginde büyümüstür annesimerhaba kızlar
ben geldim
bu hafta çok yorucu geçti sürekli ayakta aşağı yukarı koşturdum aşırı yorgunum dün gece uyuyamadım bacak ağrısı ve kasık ağrısından dolayı
yarın kontorlümüz var bakalım bebişim nasıl inşallah bu yorgunluğum onu etkilememiştir beslenmeme de dikkat edemedim yoğunluktan inşallah sağlıklıdır bakalım büyümüşmü miniğim :ecrin_bebek:
gercekten cok moral bozucu birsey insallah hicbirimizde olmaz:Saruboceq:inş gelmez benim bir aydır geliyo sürekli yatıyorum çok moral bozucu
canim masallah kocaman olmus bebisler :ecrin_bebek::ecrin_bebek:İyi geceler kızlar.Siz yoksunuz ama ben yazayım.Oku oku zor bitirdim yazdıklarınızı.Muhabbetler gırla gidiyo:dilcikar:
Ben bugün doktora gittim kızlar.Çok şükür bebişlerim iyiler.Yine kalp atışlarını gördüm.Gelişimleri güzel dedi doktorBir de hareket ediyorlar artık dedi.Başını falan gösterdi.Gerçekten farkediliyorlar artık.Hakikaten artık insan görünümünü alıyorlar,bu mucize değil de ne:Saruboceq::Saruboceq: 2,5 cm olmuş miniklerim.20 gün sonra gideceğim kontrole.2 li testim de o zaman yapılacak. çok var ya,nasıl dayanacağım:CüvCüv:
Bafocum ikili test tarihim:7 mayıs
selam kızlar
dün lekelenmem,bugün de bel ve kasık ağrılarım olunca az önce dayanamayıp dokotra gittik.çok şükür miniklerim sağlıklılarmış.herhangi bir sorun gzükmedi.
çoook uykum var.hepinize hayırlı geceler diliyorum.
selam kızlar
dün lekelenmem,bugün de bel ve kasık ağrılarım olunca az önce dayanamayıp dokotra gittik.çok şükür miniklerim sağlıklılarmış.herhangi bir sorun gzükmedi.
çoook uykum var.hepinize hayırlı geceler diliyorum.
günaydın kızlar. sonunda haftasonu geldi..
günaydın canım nasılsın ? bebişler nasıl? herşeyin yolunda olduğuna sevindim.. 2 hafta sonra ben de görücem bebişimi hayırlısıyla umarım herşey yolundadır.günaydın güzel anneler ve melekleri...
orays, canım içini ferah tut şuan heyecan ve korkuyu bir arada yaşıyorsun..
Allahın izniyle herşey olunda olucak. Güzel düşün ki güzel olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?