2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım aynı kookudan bende rahatsız oluyorum karbonatlı suyla sil bide demlenmiş çayın suyunu süz çöpünü tabakla dolaba koy bütün kokuyu çekiyo

İyi geceler kızlar.Siz yoksunuz ama ben yazayım.Oku oku zor bitirdim yazdıklarınızı.Muhabbetler gırla gidiyo:dilcikar:

Ben bugün doktora gittim kızlar.Çok şükür bebişlerim iyiler.Yine kalp atışlarını gördüm.Gelişimleri güzel dedi doktor Bir de hareket ediyorlar artık dedi.Başını falan gösterdi.Gerçekten farkediliyorlar artık.Hakikaten artık insan görünümünü alıyorlar,bu mucize değil de ne:Saruboceq::Saruboceq: 2,5 cm olmuş miniklerim.20 gün sonra gideceğim kontrole.2 li testim de o zaman yapılacak. çok var ya,nasıl dayanacağım:CüvCüv:
Bafocum ikili test tarihim:7 mayıs

selam kızlar
dün lekelenmem,bugün de bel ve kasık ağrılarım olunca az önce dayanamayıp dokotra gittik.çok şükür miniklerim sağlıklılarmış.herhangi bir sorun gzükmedi.
çoook uykum var.hepinize hayırlı geceler diliyorum.

negüzel kızlar bebişleriniz kış bebeği olucak daha rahat büyüyo kış bebekleri yaza kadar toplanıyo allahım hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin saglıkla kucagınıza alın bebeklerinizi

canim insallah güzel haberlerle gelirsin bebeginde büyümüstür annesi
inş gelmez benim bir aydır geliyo sürekli yatıyorum çok moral bozucu
gercekten cok moral bozucu birsey insallah hicbirimizde olmaz:Saruboceq:
canim masallah kocaman olmus bebisler :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canim seninde gözün aydin insallah hersey yolunda gider senin icinde bizler icinde:Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun allah hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

günaydın herkese, dün yoktum misafirliğe gittim 1 saatir geçmişi okuyorum süpersiniz valla..

günaydın, oku oku bitmiyor :)))
buzdolabının kapağını açınca bende de o tiksinme oluyor.. sanki koku varmış gibi.. sürekli birşeyler atıyorum dolaptan ama o koku hiç gitmiyor..
kendimi yordukça benimde bel ve kasık ağrılarım oluyor. sabaha karşı da gazım fazla oluyor zorlanıyorum. yatakta bir öte bir beri dönüp duruyorum. yüz üstü yatmak istiyorum ama rahatsız oluyorum..eşlerle ilişkiye gelince :)) doktorum bir sakınca yok ama yine de yavaş yapmakta fayda var dedi. ben de eşime haftada 1 yeterliymiş dedim... kontrol altına almak lazım bu tür durumları dimi ama :)))) yine de 5-6 günde 1 oluyor. çok rahatsız etmiyor dikkatli yaptığımız için.
uyku hali ve yorgunluk hissi devam ediyor.

kızlar günaydın birazdan dr a gidiyorum çok heycanlıyım inş kötü bişey olmaz ya korkmaya başladım hayırlısıyla sağlıklı ve iyi olduğunu öğrenseydim

orays, canım içini ferah tut şuan heyecan ve korkuyu bir arada yaşıyorsun..
Allahın izniyle herşey olunda olucak. güzel düşün ki güzel olsun canım

orays, canım içini ferah tut şuan heyecan ve korkuyu bir arada yaşıyorsun..
Allahın izniyle herşey olunda olucak. Güzel düşün ki güzel olsun canım

inş canım dün bişey yoktu şimdi başladı
dua edin nolur bişey çıkmasın

ınşallah canımmm bişey çıkmayacakkk stres yapıpta bebişi de üzme olur mu canım

orayscım güzel haberlerle dönersin inşallah, bebeğin henüz küçükmüş senin. kalp atışını duyarsınız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…